İçimde ukde kaldı..

İnşallah bizde emek verip istediğimiz eve kavuşuruz bir gün Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş

Lojmanda kalıyorum yerler eskı kar mermer kv sıfır daırede oturuyor hıc aklıma gelmemıstı senın gıbı dusunmek cunku daha onemlı seyler var hayatta. Evımde huzur olsun baska bırsey ıstemem. Artık herseyı kendımıze sorun eder olduk ondan herkes mutsuz mutlu olmaya bak yoksa hayat kısa olcez yanı

Lojmanda kalsak inan dert etmezdim çünkü çok düşük bir ücret ödüyorsunuz sanırım ama biz bu eski ve 2+1 eve 900 tl kira ödeyeceğiz

Kendi elinle emeğinle çabanla yaptığın herşey senin için daha güzel kıymetli olur canım benim bir de sevdiğin yanında mı miiis daha ne olsun, sizin de öyle oluur

Kuzum zamanla gözün de gönlün de alışır bu renklere inşallah ileride de tamamen gönlüne göre döşenmiş bir eve sahip olursun hem insanın zevk-i de zamanla değişiyor ilk başta açık renklere hevesli olurken zamanla olgunlaştıkça koyu renkler daha çok hoşa gitmeye başlıyor
Hiçbir şey dört dörtlük olmaz hayatta değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme, Allah içine sindirsin

dolaplar için çok güzel yapışkanlı kağıtlar var. Bence onlara bir bak derim. Çözülmeyecek sorun değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…