- 7 Temmuz 2019
- 12
- 4
- 27
- Konu Sahibi Cansukaratas92
Nasipse 1 ay sonra düğünüm var. Mobilyaları aldık çok şükür istediğim gibi fakat ev tuttuk ama evi hiç beğenmiyorum. Ev 9 senelik parkeleri falan güzel ama kapılar ve mutfak dolapları kahverengi ve eski o kadar mutsuzum ki hep yeni gelin evi gibi olsun yeni bir ev olsun beyaz ferah öyle istemiştim ama olmadı. Bulunduğumuz yerde ev kiraları pahalı ve bu yüzden istediğim gibi ev bulamadık mecbur bunu tuttuk. Çok şükür kirada olsa beğenmesem de başımızı sokacağımız bir yuvamız var ve huzurumuz daha önemli tabii ki ama çevremde herkesin evi yeni güzel ve baktıkça gözlerim doluyor içimden ah keşke diyorum ve geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum psikolojim bozuldu resmen.. Hep o istediğim beyaz dolaplı mutfak dolapları, o güzel kapı ve parkeler hayal oldu bana cidden çok mutsuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Evi tutmadan önce nişanlıma beğenmediğimi söyledim ama o beğendi konumunu evin içini falan ve başka da ev bulamayınca tuttuk. Onu çok sevdiğim için söyleyemiyorum da bişey daha fazla üzülmesin diye zaten durumumuz kötü ve nişanlım ailesiyle kalıyor ve evleri 0 bina onun için daha da kötü oradan ayrılmak inanın moralim çok bozuk ne yapabilirim?