İçimde ukde kaldı..

Bence hic bozma moralini, bende esimle kactim ama ne esimin ailesi beni istiyordu ne de benim ailem esimi istiyordu, 3 yillik evliyim dugunum olmadi yapamadik, kimsenin 1 ignesi bile yok evimde her seyimizi kendimiz aldik Allah'a sukur, iki ay calistik oturma odasi aldik sonra yatak odasi derken evimizi ay ay tamamlayabildik, ziynetlerimi kendimiz yaptik az oldu ama kimse dil uzatamaz kimsenin hakki yok cunku, sen yine de sikma canini, istedigin ev olsun 😊
İnşallah bizde emek verip istediğimiz eve kavuşuruz bir gün❤️ Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş❤️

Lojmanda kalıyorum yerler eskı kar mermer kv sıfır daırede oturuyor hıc aklıma gelmemıstı senın gıbı dusunmek cunku daha onemlı seyler var hayatta. Evımde huzur olsun baska bırsey ıstemem. Artık herseyı kendımıze sorun eder olduk ondan herkes mutsuz mutlu olmaya bak yoksa hayat kısa olcez yanı😁

Amiinn inşallah bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim❤ Allah bizlere önce sağlık ve huzur versin ❤ Ama insanoğlu işte istiyor, üzülüyor elimde olmuyor 😕 bu zamana kadar hiç güzel bi evde oturmadım evlenince de hep öyle hayal ettim demekki nasip değilmiş
Kendi elinle emeğinle çabanla yaptığın herşey senin için daha güzel kıymetli olur canım benim bir de sevdiğin yanında mı miiis daha ne olsun, sizin de öyle oluur 🙏😉

Kuzum zamanla gözün de gönlün de alışır bu renklere inşallah ileride de tamamen gönlüne göre döşenmiş bir eve sahip olursun hem insanın zevk-i de zamanla değişiyor ilk başta açık renklere hevesli olurken zamanla olgunlaştıkça koyu renkler daha çok hoşa gitmeye başlıyor
Hiçbir şey dört dörtlük olmaz hayatta değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme, Allah içine sindirsin

Nasipse 1 ay sonra düğünüm var. Mobilyaları aldık çok şükür istediğim gibi fakat ev tuttuk ama evi hiç beğenmiyorum. Ev 9 senelik parkeleri falan güzel ama kapılar ve mutfak dolapları kahverengi ve eski o kadar mutsuzum ki hep yeni gelin evi gibi olsun yeni bir ev olsun beyaz ferah öyle istemiştim ama olmadı. Bulunduğumuz yerde ev kiraları pahalı ve bu yüzden istediğim gibi ev bulamadık mecbur bunu tuttuk. Çok şükür kirada olsa beğenmesem de başımızı sokacağımız bir yuvamız var ve huzurumuz daha önemli tabii ki ama çevremde herkesin evi yeni güzel ve baktıkça gözlerim doluyor içimden ah keşke diyorum ve geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum psikolojim bozuldu resmen.. Hep o istediğim beyaz dolaplı mutfak dolapları, o güzel kapı ve parkeler hayal oldu bana cidden çok mutsuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Evi tutmadan önce nişanlıma beğenmediğimi söyledim ama o beğendi konumunu evin içini falan ve başka da ev bulamayınca tuttuk. Onu çok sevdiğim için söyleyemiyorum da bişey daha fazla üzülmesin diye zaten durumumuz kötü ve nişanlım ailesiyle kalıyor ve evleri 0 bina onun için daha da kötü oradan ayrılmak😕 inanın moralim çok bozuk ne yapabilirim?

dolaplar için çok güzel yapışkanlı kağıtlar var. Bence onlara bir bak derim. Çözülmeyecek sorun değil bunlar

X