değmez ama benim eşimde de problem var çok dengesiz bir adam bazen bakıyorsun bir melek biranda şeytan olabilen birde bunun üstüne annesiyle uğraşmak daha zor..Allahtan benimkiler benden baya bir uzaktalar ama telefonla yetiyorlar yeri gelince yapmak istesinler yeterki..benim eşim nişanlıyken ailesine hiç düşkün değildi.şimdi ise günde 10 kez arar annesini anne sevgisinide bizden öğreniyorlar kavun değilki koklayasın kaderinde ne varsa yaşıyorsun işte önemli olan şu 3 günlük dünyada kendimizi ezdirmeyelim onların dertlerini çekmek için gelmedik bu dünyaya ve annemiz babamız bizi el bebek gül bebek bunlar üzsün diye büyütmedi.
evet canım çok haklısın ne varsa kaderinde onu yaşıyorsun o olmasa başkasıyla ama yaşıyorsun işte. Keşke içten gerçekten beni kızı gibi görse herşeyini yaparım yüksünmem ama öyle olmadığını anladığın anda aptal gibi hissediyorsun kendini ilk başta canımla cicimle yaptırmaya çalışırlar istediklerini baktılar olmadı zorlamaya çalışırlar o da olmazsa laf sokarlar iğnelerler ama az kaldı elime ekmeğimi alıp çalışmaya başladığım zaman hiçbir şey diyemiycek artık yaptığı bütün kötülükler öbür taraftada bu taraftada yakalarını bırakmasın inşallah ne diyim allaha havale ettim ben onları benim evimi huzursuz etmeye çalışanın evinde huzuru kalmasın inşallah derim hep rabbimde aynen gösteriyo onlara bir şekilde kendileri başka sebeplerden evlerinde huzursuzluk yaşıyolar Yaradan veriyo ama anlamıyolar işte