- 3 Eylül 2012
- 21.846
- 57.476
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
O halde böyle devamİçine atma benim babam da kısmen böyle annem içine o kadar çok şey atmış ki 20 yıl sonra bile ayrıntısıyla hatırlayıp sinirleniyor bana anlatıyor
Demem o ki yüzüne yüzüne söyle ki yapıyormuşsun da, bu saatten sonra paşa paşa gelecek şimdi sıra onda. Ayrıca ailesinden uzak olmanız da size çok çok iyi gelecektir buna eminim
Benim annem de bana kıyar eşime kıymaz mesela, susturur beni haklıyken üzme çocuğu diye.
Günah yapma öyle morali bozuluyor, işe öyle gidiyor görmüyor musun der..
Belki bu yüzden sinir oluyorum daha çok..
Doğu görevine ne kadar geç gitsek kar gözüyle bakıyor.
Çünkü ona göre daha ben burda yeni arkadaş edindim, ve gerçek anlamda gülümsemeye başladım.
İlk aylar çok kötüydüm..Bu düzenin tekrar hemen bozulmasını istemiyor..
Sevgili faat ;
Daha önceki konularını az çok biliyorum. Eşine karşı olan kırgınlıkların da haklısın ama artık evlisiniz, bu yuva kuruldu. Eşine olan kızgınlıklarını bir kenara bırakmalısın. Doğu göreviniz var, teorik olarak iyi düşünmüşsün ama bu düşüncenin temelinde eşinin ailesinden öc alma duygusu var kanımca.
Onlar benim düzenimi bozdu bende eşimle yeni düzen kuracağım gibi bir düşüncen olduğu kanısındayım. Elbette haklı olabilirsin ama bu duygularla evlilik yürümez arkadaşım.
Evlilik temelde aşk ve sevgi, üzerine kurulur. Temelde sevgi varsa devamında öfke olmamalı.
Bu doğu görevi er yada geç olacak zaten. Keşke bunun zamanını eşine bıraksaydın.
Eşine olan kızgınlıklarını bir kenara bırak, yoksa üzülen taraf sen olursun. Yaptığın fedakarlıklar nedeniyle kendini ezilmiş, istekleri göz ardı edilmiş bir insan olarak görme aksine sen ailesi için fedakarlık yapmış bir kadınsın ve bununla ancak gurur duyulur.
Selamlar...
Karşımızdaki insana bunu gösterip onu degistirebilseydik ne âlâ. Ama bu mümkün olmuyor..
Adalet ise bu dünyada zor.. siz doğru bildiğinizi yapın, söyleyin sonrası içinse üzülmeyin. En nihayetinde herkes niyetlerinin ve yaptıklarının sonuçlarını görecek. Ne ekersek onu biceriz, kimsenin yaptığı bencillikler, karşı tarafi bilerek kandirmalar yanına kâr kalmaz. Bugun degilse bile yarın yada daha cetin bir sekilde ahirette..hesap verilecek elbet.. bu konuda Rabbin adaletine güvenin..
Bu şekilde degistiremeyeceginiz konular için kabul edip uyum sağlamaya çalışın. Sorgulamak anlatmak cabalamak yetmiyor bazen.. yapılabilecek tek sey kabul edip kendi hayatına bakmak oluyor. Bunu yapmaya çalışıp esinizin ve kayinvalidenizin bu tavırlarıni onemsemeyin. Yeni ortaminizi ve başlangıçlari düşünüp ümidinizi güçlü tutmaya çalışın..
Annemi ornek verme sebebim de buydu zaten.
Ayni sizin anneniz gibi beni atar, esimi tutar.
Azicik sustur oglum sunu, der
Ama yine de bana kiyamadigi gibi degil.
Bunu anlatmaya calisiyorum.
Bir de her anne sizin anneniz gibi anac olmayabiliyor..
Ama esinizin biraz da sizi dusunuyor.
Hakkini yemeyelim bence.
Sizin cevre edinmenizi, yeni yeni gulmeye baslamanizi goz ardi edecek kadar kaba ve bencil oldugunu hissetmedim acikcasi su yorumunuzdan sonra.
Siz biraz kincisiniz sanirim.
Mesela benim ailem ayrilmayi tatti, onlar da tatsin diyorsunuz ya..
Emin olun o oyle olmuyor.
Esimle benim sehrimde yasiyoruz.
Ve ben ailesine de esime de cok uzuluyorum.
Bence siz de oyle olacaktiniz.
Kinci ama duygusal birisine benziyorsunuz.
Gozunuzde buyutmeyin, gonlunuzde buyutun esinizi.
Canım bizde batmandayız biliyosun, açıkçası ben çok sevindim şarkı aradan çıkaracak olmanıza, tamamen soyut olun ailesinden uzakta olan tatlı oluyo eşimle sevgili gibi oluyosun evliliğe rağmen eşini yavaş yavaş işle sarktayken, dahada olmazsa o zaman bi daha düşünürsün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamileliğimin 8.ayında babamı kaybettim bende çok zor zamanlar geçirdim geçiriyorum bebek 2.5 aylık oldu inşallah çok mutlu olursun
Sağol canım benim kimseye bi huzurlu ekmek yok anlayacağın, herkesin başında bi müsibet...
seninki saman altından su götüren cinsten anam sen bunla biraz zor baş edersin sen hakkını arayınca depsiz olursun ama o herkezin onunda eve hayatım tamam hayatım kavga etmeyelim diye eyv ceker kendi istediğini psikolojik baskı yaparak uygular al birde burdan yakk seninki cokk fena bunu baştan beri sende farkındaydın
Tilkilikte benle yarışır diye boşa mı diyorum canım benim :)
Ya sırf kavga etmeyeyim diye tamam diyor sonra sonuç umduğu gibi çıkmayınca yan çiziyor..
Sinir oluyorum valla ya
Ortak isteklerimiz, hayallerimiz olacak mı bir gün gerçekten?
Okuduklarimdan anladigim:
Fedakarlik yapmissiniz zamaninda ama icinizde kin olarak kalmis. Onu sokup atamadiginiz icin de boyle bir olayda daha esiniz atanmadan, sinirimizi bosaltiyorsunuz. Anlamadim esiniz atanma istemeyecek diye mi bu kizginliginiz? Direk boyle soylenmemis ama sizin tahmininiz mi bu yonde? O zamanin acisini cikaramamissiniz.gene cikaramazsam mi dert olmus acaba?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bu tayin isi zor...ben de kucuk bir sehre atandim, aileme oldukca yakin.
tayin hakkim dogunca hemen kacar giderim derken eşimle tanistim.evlendik vs..
bu sehirde yasamak bana zulüm geliyor.
Esim de sen benim icin gelmedin buraya biz burda tanistik gitmem simdi bir yere diyor.
ben senin icin gelmediysem de senin icin kaldim diyorum.
sonra tadımiz kaciyor falan filan...
benim bir gözüm hep kapida, bugun dese tasinip gideceğim yani.
ama demiyor malesef.Allah gonlumuze göre versin hepimizin.
sizinkinde anlamadigim esinizdrn habersiz istemediniz ya siz tayininizi.nasilsa biliyordu ve hatta belki birlikte secim yaptiniz.
simdi ne demeye sorun cikariyor?
ben gelmiyorum deme sansi var mi ? Olamaz boyle bir sey herhalde degil mi?
Su sartlar altinda gelmiyorum demesi bosanma sebebi olur benim icin.
Tilkilikte benle yarışır diye boşa mı diyorum canım benim :)
Ya sırf kavga etmeyeyim diye tamam diyor sonra sonuç umduğu gibi çıkmayınca yan çiziyor..
Sinir oluyorum valla ya
Ortak isteklerimiz, hayallerimiz olacak mı bir gün gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?