içimde bir erkek var

Toplum en ufak bir farklılığı olana benzer baskıyı uyguluyor zaten. Bunlarla mücadele edebildiği ölçüde kimliğini muhafaza edebilir insan. Konu sahibinin durumuna ve içinde bulunduğu şartlara göre konuştum, ama bu durumun dışında da erkekten kadına dönen bireyin durumuna göre, kadından erkeğe dönen bireyin durumu toplum tarafından daha kolay kabullenilebilirdir, yukarıda da sebeplerini yazdım. Bu da tahmin ya da kişisel yaşantıya değil sosyolojık gerçeklere dayanıyor. Ameliyatını olup mutlu bir şekilde hayatına devam eden, kendini topluma kabullendiren evlenebilen aile kuran insanlar var ve bu insanlar uzayda yaşamıyor.Başta kendisi kendini ötekileşirmekten ve acımaktan kurtulması lazım. Ve hayır, son derece aydın değil standart normlardaki bir çevrede yaşıyorum.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/824452-cinsiyet-degistirme-hakkinda-her-sey

Açıkcası konu sahibinin eski mesajlarını okuyunca bana da şu an yazdıkları pek samimi gelmedi. Hani erkek gibi hisseden bir insan neden gögüslerini büyütmek için bu kadar çabalarki ve gögüsleri küçük diye de baya üzüldüğünü yazmış zamanında benim kafam karıştı a dostlar

ben senin master yaptığını anlayınca başın göğe erecek mi veyahut egon tatmin olacak mı? olacaksa anladık rahat ol.
Oldu sayılır
ama yeterli değil
bi kaç kişinin daha anlaması lazım
daha geniş kitleler bilmeli
yaaa anonim yerine adım soyadım mi yapsam ?
Bir de kendi fotoğrafım mi olsa
bak bilemedim şimdi karpuz kabuğu düşündün aklıma
anonimken hava atmanın pek bi anlamı olmuyor (

bence de kullanıcı adını da psikoloji massterı yapıyorum herşeyi en iyi ben bilirim ben saksı değilim beni de kaale alın dikkat çekmek istiyorum yazmalısın

Güzel arkadaşım , canım arkadaşım
ben örnekleri yok demiyorum
diyorum ki sana neyden ne kadar zor olduğu önemli değil ama erkekten dönme ama kadından dönme
sonuç olarak son derece radikal bir karar bu insanın alabileceği en radikal karar .
hadi evlendi diyelim o aileye nasıl bakılacak ?
Toplumda kendilerine yer bulabilecekler mi ?
Is hayatları nasıl olacak ?
Bak orada ne yazıyor ? Kendilerini saklayabilecekeleri işler seciyorlar
evet keşke herkes bu kadar cesur olabilse , keşke mutlu olabilseler göze alıp
ama göze alamıyor işte bunun için kizamayiz. Bir şekilde evlenmiş ama yanlış tercih veya doğru tercih
göze alamamis ,evlenmis. Eşi de biliyor sanırım bu durumu.
Göğüs büyütme topiklerinde dolaşmis eee olabilir ne yapsın
kendini iyi bir fizik içinde daha kadınsı gorecegini düşünüp buna yönelmiş olabilir
psikoloji bu ya belirli formülü yok ki
bin çeşit tür var doğada
tensel escinsellik diye bir şey çıktı mesela
erkeğe aşık ama kadinla sevişmekten hoşlanıyor
Psikoloji bile yeni yeni bu durumu incelemeye başlamışken bu kadar yabancı olduğumuz bir alanda ahkam kesemeyiz ki
konu fake olabilir kabul ama ya değilse ?
fake olduğunu dusunuyorsan bildirim yaparsın gidersin (bu kısmı sana yazmiyorum )
velhasil bu son derece radikal bir karar . Göze alamiyorsa alamamistir
insanın sözleri esas kabul edilmeli
ki anladigim kadarıyla yardım istemiyor sadece anlatmak istiyor

bence de kullanıcı adını da psikoloji massterı yapıyorum herşeyi en iyi ben bilirim ben saksı değilim beni de kaale alın dikkat çekmek istiyorum yazmalısın
Ay o espri çok eskide kaldı ya =(
kaç yil oldu =(

Sen master yapmadın sanırım
daha fazla kaale alamam seni Üzgünüm
kendi cehenneminde mutluluklar =D =D optumsss

Şimdilik Kullanıcı adlarınızın altında ÜZGÜN yazacak, kusura bakmayın artık

Bu olaya psikolojik ya da hormonal bir rahatsızlık olarak bakmıyorum kesinlikle. Herkes armut seviyor, ben elma seviyorum diye hasta olamam. Ya da elma seviyodum, sıkıldım bıraktım armut sevmeye başladım, bu da benim hasta olduğumu göstermez. Belki de sadece bir zevk meselesidir, hm?
Durumu elma armut benzetmesi yaparak anlatmak biraz tuhaf geldi, durumu küçümsedin falan diyecek olursanız, sizlere şunu söylerim; cinselliği bu kadar abartmayın arkadaşlar. Bu kadar.

Bu konuda yapılacak o kadar çok sosyal analiz var ki aslında, gerçekten yazmaya üşeniyorum.
Konu sahibine diyeceğim şu sadece. Bu durumda sana 'madem böyle hissediyodun neden evlendin, sana inanmıyoroaaam' diye çemkirenlere aldırma.
Ben sana inanıyorum, zira inanmazsam insanların, zevklerin, tercihlerin değişebileceği ihtimalini reddetmiş olurum. Evlilik ise, evlenmenin zibilyon sebebi vardır. Seversin evlenirsin, maddiyat için evlenirsin, aile içi problemden kurtulmak için evlenirsin, çevreye kendini kabul ettirmek için evlenirsin, hayatının ve kendinin değişeceğine inandığın için evlenirsin. Muhtemelen seninki de bunlardan biriydi. Bazen insan gerçekten kendini öyle bi inandırıyor ki sanki öyleymiş gibi oluyor işte.

merhaba konu sahibi... 28 sayfayi da okudum... sana bi film onericem hatta bu konuyu okuyan herkes izlesin internette film sitelerinde kolaylikla bulabilirsin... adam lisede hoca... 30 yasini asmis... kadin olmak istedigini kendine itiraf ediyo sonunda... o da sizin gibi erkek bedenine hapsoldugunu dusunuyo ve herseyi goze alip mucadelesine basliyo... "Laurence Anyways" filmin adi... mutlaka izleyin derim

uzun yıllar önce tanıdığım bir arkadaşım var sizin gibi aynen
ve yıllardır bir sevgilisi var hem de liseden arkadaşı
çok muhafazakar bir ailede yaşıyordu ve abilerinden öyle dayaklar yedi ki bunu açıkladığında
evlendirmeye zorladılar yılmadı bıkmadı doktora gitti ameliyat olabilir raporu aldı
annesi babası hacı hoca ama onları da ikna etti erkek olduğuna
en son konuştuğumuzda babası bir ev almıştı ve sevdiği kız da yanına gelecekti birlikte yaşayacaklardı
o kız da kapalı ve ailesi de aynen onunki gibi ikisi de imam hatip mezunu
muhtemelen kız da yanındadır ve birlikte yaşıyorlardır
hormon tedavileri görmüştü ama tam olarak ameliyat oldu mu bilmiyorum çok masraflı olduğunu söylüyordu
kendisi de çok dindar biridir beş vakit namazını kaçırmaz
yani bizler kabullenemesek de normal şeyler bunlar aslında
arkadaşlarla birlikte bir erkekten hoşlanır mısın ya da bir erkekle evlenebilir misin dediğimizde
"asla ben kendimi bildim bileli erkeğim ve abilerimden ölesiye dayak yedim yılmadım hiçbir erkekle evlenemem kızlardan hoşlanıyorum demişti."
keşke duygularınızı bastırmak yerine daha iyi çözümler arasaydınız.

Bir kere tripleriniz kadın tribi o kesin,burda herkes bişeyler söylüyor siz her yorumdan alınganlık çıkarıyorsunuz nasıl oluyorsa,bir de madem içinizde erkek var var çoooook uzun uğraşlar vererek göğsünüzü büyütme çabası nedendir,ne için kim için,sütyen takınca zaten büyük görüyor,

herkesin içinde bir miktar kadın bir miktar erkek vardır,siz fazla abartmışsınız bence,eski yorumlarınıza bakınca bu konu benim için anlamını kaybetti,bir de üzülmüştüm,birazcık erkeksi davranıp erkeksi olunca erkek olduğunuz anlamına gelmez bu.
O zaman ben de erkeğim uleeenn avratlar kulubunde geziyom

Ben sana demiştim güzel kardeşim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır, eğer anlamadıysan da sorun değil, özel mesaj atabilirsin, ben söylemek istediklerimi burada söylemeyeceğim çünkü. Özelde konuşmak istersen her zaman müsaitim.

Ben senin yanındayım, senin tarafındayım seni hiç tanımasam da.

büyük bir titizlikle sayfaları okudum, bu saatte kafam bulanmış yanlış anlamış da olabilirim ama konu sahibinin durumunu kavradım ama sonlara doğru kırgınlıklarına anlam veremedim.
konu sahibi genel olarak baktığımda kimse sizi yargılamıyor aşağılamıyor, farklı açılardan yardımcı olmaya çalışıyor.
burası sanal bir ortam ve akrep burcu erkeği ile ilgili yazdığınız mesajı kim okusa şüpheye düşer, çünkü benim diyen kadının yazmayacağı bir işve cilveyle yazılmış. bu konuda içselleştirme çabası ile kendinizi savunmuşsunuz ki bence gayet makul, dikkat ederseniz kabullenilmiş zaten.

muhalif fikir olarak değerlendirebileceğimiz birkaç üye kafanızın karışık olduğunu düşünüyor, bu konuda hemen bozulmadan önce lütfen bir düşünün kendinizi kadınsılığa zorlamak onun da ötesinde "normal" bir hayata hapsolmak için evlilik yapmanız çok ciddi adımlar. o yüzden kafanızın karışık olduğu düşünülmüş.

buraya yazma amacınızın yankı bulmak olduğunu yazmış, sorular soran insanlara sitemler etmişsiniz. onlar size yardımcı olmaya çalışıyor. yankı bulmak yetmez, birşeyler yapmak gerekir, herkes mantığını zorluyor fikir ileri sürüyor siz bırakın teşekkür etmeyi bozulup yorum yapmasınlar istiyorsunuz. hamama giren terler, burası fikir paylaşımı platformu, sayfalarca okuyup oturup düşünüp satırlarca yazı yazıyoruz, belki bir katkısı olur bir derde derman olur diye... sadece sizin için söylemiyorum bunu. yorumları beğenmeyince konu kapattıran "tamam yazmayın etmeyin" diye atarlanan tüm üyeler için söylüyorum.

bir sorar mısınız kendinize yıllarca anlaşılmadığınız bir çevrede kapana kısılmışken burada ciddi bir fikir çeşitliliği sizce de size iyi gelmedi mi? ne kadar kırılgan bir üslubunuz var. güçlü olun lütfen şu melankolikliği ve pasifliği üzerinizden atıp kendi hayatınızın öznesi olabilmek için doğru bulmasanız da bu fikirlere bir kulak kabartsanız? bazen olumsuz bulduğunuz eleştiriler size en fazla fayda sağlayandır. belki bazı arkadaşların dediği gibi kabullenmiş ve son noktadasınızdır belki de kafanız karışıktır. hangi ihtimal olursa olsun ne tür bir mücadeleniz var?
psikolojik destek aldınız mı? hormon testi yaptırdınız mı?

ha bir de evliliğiniz... merak etmeyin cinsel hayatınızla ilgili ayrıntıları beklemiyoruz ama evlilik kararını nasıl verdiğiniz ve eşinizin bu konu hakkındaki bilgisi konuyu aydınlatması açısından faydalı olacağı için soruluyor. bu kadar büyük bir gerçeği paylaşıp evlilik gibi yan bir konuyu anlatmamanız anlamsız.
yankıyı buldunuz, hadi şimdi de çözümü bulalım isterseniz, niye hapis hayatı yaşayasınız? cesaret isteyen bir karar verdiğinizde burada muazzam bir destek bulacaksınız. çünkü bu forumda iyi niyetli insanlar çoğunlukta ayrıca şöyle bir avantajımız var ki alanında uzman doktorlar, hukukçular, sosyologlar ve psikologlar bu konularda çok yardımcı oluyor her ne kadar ülke genelinde de yaygın olan okuyan bilen uzman kişiyi yerme aşağılama gibi aciz davranışlar bu konuda da görülse de onlar işin bilimsel uzmanları.

konu sahibi bu potansiyeli görmezden gelmeyin, bırakın size yardımcı olalım. zorlu mücadelenizde kolaylıklar diliyorum.

Uzman vs. fayda etmez. Çünkü siz hasta değilsiniz.
Bu bir imtihan falan da değil, siz anormal değilsiniz. Normalsiniz.
Keşke evlenmeseydiniz ve hayatınızı yaşasaydınız.
Çok üzüldüm.

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum sadece konu sahibi yetersiz cevaplar veriyor. Dolayısıyla kafamızdaki soru işaretleri çoğalıyor.

Ayrıca 2010 yılıydı sanırım, başka biri bu başlıkla " içimde bir erkek var " bir konu açmış ve happywith de orada kendisini kadın gibi hissetmediğini yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…