Etiketlememisim sizi yukardaki mesajımda teşekkür etmek istedimPardon psikoloji eğitimi mi aldınız ?
Ben su an bölümün masterını yapan biri olarak sizin kadar yargıda bulunamıyorum kaynağını aciklarsaniz bilmek isterim
Teşekkür ederim umuyorum etrafima aciklayip gidebilirim.Bunla ilgili uzman bir doktorla konusmaniz lazim. Sanirim her doktor anlamaz bu konudan ...
insallah hersey düzelir cnm
Hmmmmm psikolojik Buhran hmmmmmmmmmmm
yo psikoloji eğitimi almadım tatlım bi süredir forumda takılıyorum fake konuyu anlayabiliyorum sadece.anladık master yapıyosun :))) tüm kk anladıPardon psikoloji eğitimi mi aldınız ?
Ben su an bölümün masterını yapan biri olarak sizin kadar yargıda bulunamıyorum kaynağını aciklarsaniz bilmek isterim
siz diyo bişeyden anlamazsınız diyo ben psikoloji masterı yapıyorum diyo küçümsüyo.hmmm evet hmm de geç sen deevet buhran hımmmmmmm evet hmmmmm
Türkiyede mi yasiyorsunuz?
siz diyo bişeyden anlamazsınız diyo ben psikoloji masterı yapıyorum diyo küçümsüyo.hmmm evet hmm de geç sen de
Evet o kadar eminler ki yüzde yüz sahte olduğuna karşıdaki kırılır mı ya doğruysa bir ihtimal diye dusunmek asla akıllarına gelmez. Çünkü empati denen şeyden yoksunlar.yo psikoloji eğitimi almadım tatlım bi süredir forumda takılıyorum fake konuyu anlayabiliyorum sadece.anladık master yapıyosun :))) tüm kk anladı
Çok garipsiniz cok cok garip ne diyeyim o kadar eminsiniz ki basiniza çocuğunuza gelsin de görün ne olduğunu belki o zaman empati yapabilirsiniz.Evliliğimde cinsel ilişki aşamıyorum, eşim en yakın arkadaşımdı diyor da, anlaşmalı evlilik olsun diyelim,bunu da kimse kabul etmez yani, kusura bakmayın, yakın arkadaşım bana gelecek diyecek ki ben erkeğim ama aslında kadınım öyle hissediyorum ama toplumda iyi bakılmaz bana, en iyisi senle evlenelim bari kardeş kardeş arkadaş arkadaş takılırız kabul mu dese, hee olur demem değil mi?? Diyen varsa da maşallah yani...
3.çoğul kişi kullanarak yazmana gerek yok direk sen de diyebilirsin.Evet o kadar eminler ki yüzde yüz sahte olduğuna karşıdaki kırılır mı ya doğruysa bir ihtimal diye dusunmek asla akıllarına gelmez. Çünkü empati denen şeyden yoksunlar.
Bir süredir forumda takılıyorsun da fake konulara fake yazilmayip bildirim yapılması gerektiğini ogrenemedin mi ?yo psikoloji eğitimi almadım tatlım bi süredir forumda takılıyorum fake konuyu anlayabiliyorum sadece.anladık master yapıyosun :))) tüm kk anladı
Çok garipsiniz cok cok garip ne diyeyim o kadar eminsiniz ki basiniza çocuğunuza gelsin de görün ne olduğunu belki o zaman empati yapabilirsiniz.
Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz? Turkiyede cinsiyet değişiminin toplumda nasıl karsilandigini neye dayanarak bu kadar iyi biliyorsunuz ?Evet Türkiyede yaşadığım için öye söyledim zaten. Erkek bedeninden kadın bedenine dönen bir insanın durumu ile, kadından erkeğe dönenin durumu aynı değil toplum gözünde, çünkü bizim toplumumuzda erkeklik kutsanan bir şey. Erkek gibi kadın tabiri bile hep övgü ifadesidir. Ama tam tersi öyle mi, "kadın gibi erkek" aşağılama ifadesi. Erkekten kadına dönen bir birey söz konusu olduğunda fuhuşla özdeşleştirilip aşağılanırken, kadın erkeğe döndüğünde böyle bir ithamla karşı karşıya kalmaz. Çünkü düşük seviyeli cinsiyetten yüksek cinsiyete geçmiştir. Elbette bazı noktalarda sıkıntı yaşar ama o kadar ağır olmaz.Bu durum bizim toplumsal cinsiyet algımız ve ona yüklenen anlamlarla ilgili.Ayrıca ömür boyu bekar da kalabilir üni mezunu iş sahibi bir insan, kimse ona ille evlen demez. Böyle bir baskı yok üstünde. O yüzden dramatize edip mağdur pozlarına girmenin manası yok.
İnşallah çocuğunun başına gelir demek kötülük değil mi peki? Gayet mantıklı yorumlar yazılmış,varsa bir cevabınız verin,yoksa da beddua etmeyin.Öyle acımasızsınız ki insanlar açıktan destek olmaya bile çekiniyor özel mesaj atıyor.
Desteklemiyorsan başka yerde başka konularda yorum yaparsın bu kadar basit. Bunun adı kötülük. Farkında olmadığınızı düşünüyorum. Bilseniz yapmazdiniz sanırım yani inşallah öyledir.
Cevap vermeEvet o kadar eminler ki yüzde yüz sahte olduğuna karşıdaki kırılır mı ya doğruysa bir ihtimal diye dusunmek asla akıllarına gelmez. Çünkü empati denen şeyden yoksunlar.
Yazmayayim diyorum niye yazmiyorsun diyorlar yaziyorum elestiri yapiyoruz diyorlar. Biraktim ne derlerse desinler. Anlayamadik bosverelim de demiyorlar. Tuhaf mesajlara cevap yazmayacagim artik.Cevap verme
neden cevap veriyorsun
konun kapanacak
boşver 2 3 yazar susarlar