içimde bir erkek var

Psikologluk bi durum degil bu bunu yaşamayan bilmez eşime tabiki aşık degilim evlatlarim ve mecburiyetlerim var şu anlik yapacak bir seyde yok bekliyorum hayirlisi...

Psikologluk bi durum degil bu bunu yaşamayan bilmez eşime tabiki aşık degilim evlatlarim ve mecburiyetlerim var şu anlik yapacak bir seyde yok bekliyorum hayirlisi...
Maalesef buradaki azımsanamayacak bir çoğunluk bunun bir hastalık olduğunu, ama ilaçla ama psikolog ile çözülmesi gerektiğini düşünüyor.
Keşke fikri olmayanın zikri de olmasa.
Çok beklemeyin ama, bir bakarsınız yıllar akıp gitmiş. Boşa harcanan bir ömür kalır elinizde.

Maalesef buradaki azımsanamayacak bir çoğunluk bunun bir hastalık olduğunu, ama ilaçla ama psikolog ile çözülmesi gerektiğini düşünüyor.
Keşke fikri olmayanın zikri de olmasa.
Çok beklemeyin ama, bir bakarsınız yıllar akıp gitmiş. Boşa harcanan bir ömür kalır elinizde.
Aynen öyle ömür su gibi akiyor malesef...

Peki erkek gibi hissettiginiz icin kadinlarami ilgi duyuyorsunuz keskr evlenmesymissiniz zor bir durum allah yardimcin olsun

Konu gerçek mi değil mi anlamadım doğrusu ama böyle bir durumunuz varsa gerçekten nasıl birine aşık olup evlenebildnz ,ilişkiye giriyorsunuz?O kadar gerçek kadın gibi davranmıssınız demek kı karsınızdakıde hıc bısey anlamamıs ve hala evlsnz.Durumunuz ıcn bırsey soylemıyorum yadırgamıyorum olabılecek bırsey fakat bu durumda esınıze de haksızlık yapmıs olmuyor musunuz sızce?Son olarak evlenenınce duzelrm sandım evlendm dıyordunuz duzelmemıssınız burda da cocuk yapın flan demısler bıde cocugu yapmayn barı de ılerıde bu sekılde devam edemezsenız cocugun da psklojı bozulmasn kendnze de yazık etmeyn bır omur bu sekılde gecmez dıye dusnuyrm

X