uzman yardımı şart mutlaka çözülecektir bu sorununuzBen ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
Uzmanla lisede görüştüm. Çok verim alamadım. Açıkçası şimdi artık o hislerim geçmiş gibi davranıyorum herkese bu yüzden bu sorunun varligini tekrar ortaya atamiyorum. Kendim cok araştırıyorum cok okuyorum ama anlatabildigim kimse yok. Sanırım o yüzden burda paylasmak istedim. Sesimi duyan birilerinin varlığını istedim.Bir uzmanla görüşmeyi düşündünüz mü? Ömür boyu rol yapmaktansa bununla barışmak yeğdir diye düşünüyorum.
evlilik yapmasaydınız keşke bu size daha fazla acı veriyordur.Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
peki merak ettim;erkek gibi hissediyorken neden göğüs büyütme topiklerindeydiniz?Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Üniversite yıllarına kadar ergenlikten dolayı böyle durumlar yaşanabiliyor. Ancak üniversite çağlarında da bu durum devam ediyorsa gerçek olan budur tatlım. Bunda utanılacak yada yanlış hiçbirşey yok. Hormonal bir durum. Keşke zamanında bir psikolog yardımı alarak olmayı istediğin kişiye dönüşebilseydin. Kimseyi takmadan, ne derler demeden. Çünkü için kimse sen aslında O'sun. Ama evlenmişsin yüksek ihtimal bu durumu eşinden gizliyorsun. Önünde ki seçeneğin var. Ya kendini ve eşini daha fazla kandırmadan herşeyi arkanda bırakarak olmayı istediğin kişi olmaya cesaret et. Yada bir psikolog yardımıyla kendini ve bedenini sevmeyi dene. Allah yardımcın olsun.
En iyi arkadaşım.Canim bu sartlarda evlilik zor olmadi mi
Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
yaaa ama bu adamlar çok hoş oluyooorr
aynı yerde çalışıyoruz,muhafazakar yaşantıları olan insanlarız ikimizde. telefon numaramı falan istedi. sonrasında sürekli mesaj atıyor ama aramıyor. mesajlarda çok ilgili. öğretmeniz. okulda bile mesajlaşıyoruz. Ama okulda yüz yüzeyken biraz daha mesafeliyiz ben de o da. yalnızken bile. normal düzeyde özgüvenli biri. benimle konuşurken sesi falan titriyor,söyleyeceklerini karıştırıyor
ama ötesine geçmiyor
ne yapacağım bilemiyorum,okulda başka bayan hocalar da var ama onlarla mesajlaşmıyor. ki ben çok konuşkan,girişken biri de değilimdir. arkadaş olarak mı görüyor yoksa farklı bir şey düşünüyor olabilir mi anlayamıyorum
çok yakışıklı,çok karizma bilirsiniz akrepler hep böyledirbir de çok uzun ben minyon bir tipim acaba bundan mı bir şey demiyor? az zaman da olmadı bu durum başlayalı. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. aynı ortamda çalıştığımız için de tutup soramıyorum da hofff sizce hoşlanıyor mudur? onu beklediğim için hiç kimseyle görüşmüyorum bile. ben epey kaptırdım kendimi gerçi kaptırmamak mümkün mü? akrep erkeğiiiiii
bu neki. başka konudamı yazmış. evli değilmi konu sahibi. peki kadınlardan hoşlanıyorsa bu nebu yorumundan sonra bu konudaki hislerin hakkında birşey diyemiycem 3 sene önce kadınlık duyguların baskınmış
evet akrep burcu topiğinde yazmış ama hoşlandığı kişi erkekmiş ben mi yanlış anladımbu neki. başka konudamı yazmış. evli değilmi konu sahibi. peki kadınlardan hoşlanıyorsa bu ne
bu yorumundan sonra bu konudaki hislerin hakkında birşey diyemiycem 3 sene önce kadınlık duyguların baskınmış