içimde bir erkek var

Emin ol bu konuda yalniz degilsin bende kendimi erkek gibi hissediyorum ve onlarin yaptigi herşeyi yapiyorum sadece bedenim farkli evliyim ve bu çok zor oluyor benim çocuklarim var hatta ama duygular çok farkli...

Rusyada bi sosyal deney yapılmış iki erkek el ele tutuşup yürüyodu ve yanlarından geçen insanların küfürleri,bakışları,hatta ellerini ayırmak için özellikle ortalarından geçmeleri görmeniz lazımdı bu her yerde aynı maalesef toplumsal baskı çok fazla...

Kisacik ömürler böyle heba oluyor elalem için...herkes kendi mutlulugundan sorumlu..nasil iyiyseniz öyle yasayin, sizinle sirf bu yüzden bir arada olmayacak küçük beyinlerle zaten ne paylasacaksiniz! Allah yardimciniz olsun.

Eşinize nasıl davranıyorsunuz yani evliliginiz nasıl anlamıyor mu sonuçta erkeğe karşı birşey hissetmiyorsunuz herhalde aşık olup evlenmediniz sanırım zor bu durum bi psikoloğa gidin bence tekrar

Bir de buna hala tercih diyorlar ya, hala doğuştan olduğunu reddediyorlar ya pes, kocaman bir pes.
Evet manyak ya bu insanlar, mutsuzluğa isteyerek atıyorlar kendilerini, geri zekalı oldukları için rol yapmaya mecbur kalıyorlar, özlerini saklamaktan büyük haz alıyorlar; bu yüzden kesin tercih bu; doğuştan değil!

Sabır diliyorum bu durumda olan herkese, eş cinsel olan, yanlış bedende olduğunu bilen, çok bilmişlerin öcü/ucube/garip/günahkar gözüyle baktığı herkese sabır diliyorum. Dilerim bir şekilde mutluluğu yakalarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…