- 14 Ocak 2014
- 148
- 167
keşke evlenmeseymişsinizEmin ol bu konuda yalniz degilsin bende kendimi erkek gibi hissediyorum ve onlarin yaptigi herşeyi yapiyorum sadece bedenim farkli evliyim ve bu çok zor oluyor benim çocuklarim var hatta ama duygular çok farkli...
Allah yardımcınız olsun. zor olanı seçmişsinizBunalimda olduğum bir zamana geldi kurtuluş olur sandim ama hayatimi zindana çevirdim kendi ellerimle yapicak bisey yok artik Allahdan hayirlisini diliyorumm...
zor olan bence kisinin kendini bilmemesidirBunu burada cesaretle dile getirmek emin olun çok zor....
tatlim hic sikilma ve tesekkür etmeBerilcee aynen öyle çok teşekkurler içten yaklaşiminiz için...
Emin olun böyle hissetmeyi ben tercih etmedim içimden gelen butatlim hic sikilma ve tesekkür etme
seni sen oldugun icin sevmeliler kimliginin pembeligiyle kisiligin pek alakasi yok cunkü
keske herkes yurekli olabilse ama nerdeeeeeeeeeeee
bu bir suc degilki neden kasiyorsunuz kendiniziEmin olun böyle hissetmeyi ben tercih etmedim içimden gelen bu
Amiiin Allah razi olsun....Kisacik ömürler böyle heba oluyor elalem için...herkes kendi mutlulugundan sorumlu..nasil iyiyseniz öyle yasayin, sizinle sirf bu yüzden bir arada olmayacak küçük beyinlerle zaten ne paylasacaksiniz! Allah yardimciniz olsun.