merhabalar daha onceden burada oglumla (18 aylik) ilgili konu acmistim, konusmamasi, isaret parmagiyla isteklerini gostermemesi, ileri geri sallanmasi ve duyusal hassasiyeti ile ilgili kaygilarimi paylasmistim. bugun ergoterapistle gorustuk. bir bucuk saat degerlendirmeye aldi. degerlendirme sonrasi malesef ic acici seyler soylemedi. cocugumun sinirda oldugunu ice kapanmaya az bir zaman kaldigini (uygun egitimi almazsak) soyledi. ama egitim aldigimizda riskin ortadam kalkabilecegini de soyledi fakat kesin konusmadi. gerci bu tarz durumlarda kesin konusulmadigini meslegim geregi iyi biliyorum. bayramdan sonra hemen floor time egitimine baslayacagiz. bu arada duyusal hassasiyet oldugunu saniyordum ama yokmus. keske sadece duyusal hassasiyet olsaydi. oglum kisa bir sure oynayip hemen kendi dunyasina donmek istiyormus. iste floor time ile bol iletisimli oyunlarla ustesinden gelecegiz insallah. fakat benim bogazimda bir yumru var sanki, cok kotuyum. tarifi imkansiz. surekli aglamak istiyorum. degerlendirme surecinde ergoterapist ozellikle hamilelik surecimi cok sorguladi. ayrintilariyla anlattim, hamilelikte yasadigim buyuk stresler sonucu hastaneye yatmis olmam, hastanede hareketsiz bi sekilde (3 ay) yatiyor olmam cocugumu etkilemis. orda ben surecimi anlatirken esim de hemen beni suclama amaci ile cocugu sosyallestiremedik cok bununla da alakali mi dedi.(kiş doneminde cok fazla parka cikaramamistim) o an sinir patlamasi yasamamak icin zor tuttum kendimi. hamileyken kendisi ve ablalarinin yasattiklarini cok iyi biliyor, sirf beni suclu ilan etmek icin dikkati bana yonlendirecekti guya. ergoterapistte "cocuk sizi goruyo bu yeter cocugun konusmasi icin taklit etmesi icin dedi. parkla bahceyle alakasi yok yani dedi.
yemek yiyemiyorum dunden beri, kotuyum, gucum yok, ailemden uzagim, ruh halim cok kotu, agliyorum.
yemek yiyemiyorum dunden beri, kotuyum, gucum yok, ailemden uzagim, ruh halim cok kotu, agliyorum.