- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Evet biz suudi arabistanda 1 yıl olacak burdayız hep esim calısıypr durmuyor türkiyeye gittigimizde 1 ayda o paralar pufff oluyor hersey zam.bunun için mi isyaaaaannn konusu açtınız
Geri dönün ozaman!Evet biz suudi arabistanda 1 yıl olacak burdayız hep esim calısıypr durmuyor türkiyeye gittigimizde 1 ayda o paralar pufff oluyor hersey zam.
Öyle degil calışan kadınlarda var burda ogretmen gibi onlarda ayda 10 bine yakın alıyorlar ..suudi Arabistan ve Türkiye yi kıyaslayarak saçmaladınız..petrol zengini bir ülke ve kadınları sosyal hayattan men eden bir politikanın ürününe isyaaaaan yapmak da bi acayipmiş.
Geri dönün derken..Geri dönün ozaman!
siz ne kadar alıyorsunuz?Öyle degil calışan kadınlarda var burda ogretmen gibi onlarda ayda 10 bine yakın alıyorlar ..
O 2 bin ev hanımı olanlara cocuklu olanlara bide..
Evet haklısın el koyuyorlardır ama burda kadınlar carsısı var yani kadınlar hep alışverişte..O parayı suudlar veriyor da ne oluyor. Sanki kadınlar çarşı pazar gezip tozup harcıyorlarda...
Aman kalsın özgürlüğümu elimde alıp üstüne bide para gerek yok o paraya da eminim ya esler ya babalar el koyuyordur paraya
Evet zaten iyi yanı maaş baglamaları..ahahah:)siz ne kadar alıyorsunuz?
birde orda evlerin camları küçük ve tavana doğru oluyor sanırım yani bir bodrum katı görüntüsü hava koşullarından ötürü bu durumda bana trilyonlar verseler suudi arabistanda kalamazdım..aklıma nerden geldiyse söyleyesim geldi
Bye.başlığa bak mesaja bak
çok saçma olmuş.
ben de ciddi kişisel bir sorun var sandım.
şimdi ortamı terkediyorum
Konu acmak icin kocam beni aldatmış,terkedilmiş veya şiddet görmüş olmam mı gerekiyor ? ?Sırf konu açmak olsun diye konu açılmış!
Aa gercekten mi birde kadınlar isterse devletten hizmetci geliyıüor ohhh miss ..Arabistanda kadınlar kendi teklif ediyomuş olumm!!! :))