• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor yadım edin

Hala laf sokuyor bana pes doğrusu sanki o kadar şeyi ben söyledim ben yaptım :KK62:

Sonra pisman olmaktansa simdi bitirin derim. Bitirmekle bitmiyor ama zaman. İcinizdeki boslugun acinin dayanilmaz oldugunu anliyorum. Birgun sevginize layik biri mutlaka
Cikacaktir. Geleceginizle ilgili guzel seyler dusunun.

4 ay oldu ve sen geri gelmek istiyorsun onca sozden sonra yaptiklarindan sonra en son bana neyin var neyin yoksa al git dedin senden uzak durmak istiyorum dedin simdi ne degisti !?

O kadar yaptigindan sonra evleniyor hayat iste yanina kar kaldi ben cektigimle kaldim o mutlulugu buldu

Yeni birini bul çivi çiyi söker. Ben bide şunu düşünürüm hep ayrıldığım erkeke geri dönmemek için neden o zaman ayrıldığım sebeplerden şimdi geri döneyim. Sonuçta sana mantıksız gelmiş sevmene değmemiş ki ayrılmışsın yıpratma kendini. Neler unutuluyor ölümden başka herşeye çare var.Bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım unutmaya çalışıyorum. Düşündüğün kadar zor değil ki çok uzun sürede çıkmamışsınız sen bence gözünde büyütüyorsun.

Back
X