• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor yadım edin

Seni sevdiğini söyleyip 3 gün sonra başka birisi ile çıkan boşta kalınca kız bulamayıp tekrar sana yanaşan, sonra tekrar terk eden (sanırım başka birini bulmuştur sanmıyorum kesin öyledir) bir adama yalvarmak nedir. Zaten bir kere hata etmiş sevgilisinden ayrılınca gelen adamı kabul etmişsin. Terk edince yalvarmak nedir, sen o adamı bırak önce kendini sev, gururunu, onurunu ayaklar altına alıyorsun? O kim ona yalvarıyorsun?
Öyle birisi için yanmasın bir bak etrafına insanlar ne acılar çekiyor. Hastalıkla boğuşuyor. Evlatlarını kaybediyor. Sana senden başka kimse yardım edemez. Kendini sev ve daha fazla küçültme.

İnsallah kacabilirim sevgisinin arkasinda bile durmadi bahanelerin arkasina sigindi ben onu baska kiza gittigi halde kabul ettim asil hatayi orda yapmisim ama
evet ama aşk insanı deli divane eder böyle sen kurtulmana bak yine yapacak aynı şeyleri nasılsa

Seni sevdiğini söyleyip 3 gün sonra başka birisi ile çıkan boşta kalınca kız bulamayıp tekrar sana yanaşan, sonra tekrar terk eden (sanırım başka birini bulmuştur sanmıyorum kesin öyledir) bir adama yalvarmak nedir. Zaten bir kere hata etmiş sevgilisinden ayrılınca gelen adamı kabul etmişsin. Terk edince yalvarmak nedir, sen o adamı bırak önce kendini sev, gururunu, onurunu ayaklar altına alıyorsun? O kim ona yalvarıyorsun?
Öyle birisi için yanmasın bir bak etrafına insanlar ne acılar çekiyor. Hastalıkla boğuşuyor. Evlatlarını kaybediyor. Sana senden başka kimse yardım edemez. Kendini sev ve daha fazla küçültme.

Soylediklerinin hepsini biliyorum allah daha buyuk dertvermesin tabiki. Daha fazla gururumu cignetmeyi dusunmuyorum ona ben fazlasiyla yaptim bunu

Gormek icin sizlerden yardim istiyorum
bence rezil bir insan. bir dusunun, boyle bir adamla evlenmenin anlami ne olur ki? Birgun yine gidecek diye korkuyla yasarsiniz. Nerede icti gezdi sizdi diye sabahlarsiniz.
bir evlilik huzur getirmeyecekse, gerceklesmesnin anlami ne? asik olmaniz burada ki en onemsiz detay bnce.

Senin aşkına sevgine saygım var da adam ş....z be canım, kurtul en kısa zamanda.
İçkisi gece hayatı beni ilgilendirmez de senin arkanda durup sana sahip çıkamaz bu adam. Böyle biri için aileni üzersen çok pişman olursun. Fedakarlık yapacaksan da değecek biri için yap bari.

Merhaba kizlar
Cok kotuyum yardim edin bana kisaca durumu anlatmaya calisicam
Benim sevdigim biri var bu adam 12 yil once sadece bir ay ciktigim kisi 10yil gorusmedik biz onunla 10 yil sonra beni face.den buldu yani iki yil once ilk basta istemedim cunku ickisi gece hayati falan vardi duzgun bi isi yoktu ama israrla beni sevdigini soyledi ara ara konusmaya devam ettik ve ben kendimi ona asik olmus olarak buldum ama yinede ailem kabul etmez diye kendimi frenlemeye calistim ama o vazgecmedi
ve gecen yil bi olay oldu bana sevdigini soyleyip 3 gunsonra sevgilisi oldugunu soyledi yikildim bittim bir ay sonra ondan ayrildi bana geldi ilk basta kabul etmedim cok tartistik ama askima yenik dustum yasklasik 8 aydir konusuyoruz ve surekli beni sevdigini vazgecmeyecegini soyledi inandim ve simdi vazgecti
Benim umudum kalmadi farkliyiz senin ailen beni kabul etmez sana layik degil bir suru sey soyledi dun ben nerdeyse yalvardim yapabilirsin dedim basarabiliriz imkansiz degil yapma bitmesin seni seviyorum dedim ama bitsin istemiyorum dedi
İcim cok yaniyor yardim edin

Daha önce yaptıkları gibi yine döner merak etmeyin. Adam sizi 10 yıl uzaktan sevmiş. Ama sonra yine istemez sevgilisi falan çıkar bişi olur. Benden söylemesi. Şaka gibisiniz cidden.

bence rezil bir insan. bir dusunun, boyle bir adamla evlenmenin anlami ne olur ki? Birgun yine gidecek diye korkuyla yasarsiniz. Nerede icti gezdi sizdi diye sabahlarsiniz.
bir evlilik huzur getirmeyecekse, gerceklesmesnin anlami ne? asik olmaniz burada ki en onemsiz detay bnce.

Cok haklisin soylediklerinde ben bunlari en basta gorup soyledim ama birakirim yaparim soyle olur boyle olur inandim ama yok sizlerinde dedigi gibi ondan adam olmaz

Senin aşkına sevgine saygım var da adam ş....z be canım, kurtul en kısa zamanda.
İçkisi gece hayatı beni ilgilendirmez de senin arkanda durup sana sahip çıkamaz bu adam. Böyle biri için aileni üzersen çok pişman olursun. Fedakarlık yapacaksan da değecek biri için yap bari.

Cok haklisin benim sevgimide benide hak etmiyomus iyiki aileme soylememisim

O sahistan adam olmaz.
Alkolik oldugundan degil.
Alkolik olabilir.
Caba sarfederek yenersinz bu sorunu ve mutlu olabilirsinz.
AMA seni birakip baskasina gidip geri sana gelmesi demek bundan bi cacik olmaz demek.

Bırak aileni.. Sen evlensen bununla sorun yaşarsınız. Bırakabilecek mi gece hayatını içkiyi.. Tek çıkıcak gezicek belki seni evde tek bırakıcaktı.. Okuyoruz burda.. Her şey aşk meşk değil..

Back
X