• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor yadım edin

Sonra pisman olmaktansa simdi bitirin derim. Bitirmekle bitmiyor ama zaman. İcinizdeki boslugun acinin dayanilmaz oldugunu anliyorum. Birgun sevginize layik biri mutlaka
Cikacaktir. Geleceginizle ilgili guzel seyler dusunun.

4 ay oldu ve sen geri gelmek istiyorsun onca sozden sonra yaptiklarindan sonra en son bana neyin var neyin yoksa al git dedin senden uzak durmak istiyorum dedin simdi ne degisti !?

O kadar yaptigindan sonra evleniyor hayat iste yanina kar kaldi ben cektigimle kaldim o mutlulugu buldu

Yeni birini bul çivi çiyi söker. Ben bide şunu düşünürüm hep ayrıldığım erkeke geri dönmemek için neden o zaman ayrıldığım sebeplerden şimdi geri döneyim. Sonuçta sana mantıksız gelmiş sevmene değmemiş ki ayrılmışsın yıpratma kendini. Neler unutuluyor ölümden başka herşeye çare var.Bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım unutmaya çalışıyorum. Düşündüğün kadar zor değil ki çok uzun sürede çıkmamışsınız sen bence gözünde büyütüyorsun.

Back
X