• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor yadım edin

Bi türlü unutamiyorum ya nasil iş bu :KK43:
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende sevdim oda arkasına bile bakmadan gitti bende iyi değilim ama geçicek benimde bi yalvarmadığım kaldı neler yazdım cvp bile vermedi geçicek allahın izniyle dua ediyorum hergün

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende sevdim oda arkasına bile bakmadan gitti bende iyi değilim ama geçicek benimde bi yalvarmadığım kaldı neler yazdım cvp bile vermedi geçicek allahın izniyle dua ediyorum hergün

Çok zor bi sey degilmi :( en kotusude ne biliyormusun seviyorum vazgecmem dedi ertesi gun vazgecti
Ve bende seviyorum dedim gitme dedim arkasina bile bakmadi :( cok icim yaniyor ya bende hergun dua ediyorum nasil gecek ya cok yoruldum hayattan zevk almiyorum resmen.
Senin ne kadar zaman oldu?

Çok zor bi sey degilmi :KK43: en kotusude ne biliyormusun seviyorum vazgecmem dedi ertesi gun vazgecti
Ve bende seviyorum dedim gitme dedim arkasina bile bakmadi :KK43: cok icim yaniyor ya bende hergun dua ediyorum nasil gecek ya cok yoruldum hayattan zevk almiyorum resmen.
Senin ne kadar zaman oldu?
banada seni bırakmam bulmuşum sen gibi güzel iyi birini derdi sen bırakırsan beni derdi bende ben bırakmam seni seviyorum derdim o bıraktı 4 gün oluyo bugün benimde içim yanıyoo

banada seni bırakmam bulmuşum sen gibi güzel iyi birini derdi sen bırakırsan beni derdi bende ben bırakmam seni seviyorum derdim o bıraktı 4 gün oluyo bugün benimde içim yanıyoo

Aynisi :( çok yeniymis canim ya benim 3 hafta oldu ama bi asir gibi geldi bana halada alisamadim cok ozluyorum
Her saat sayfalarina bakiyorum tabi beni cikarttigi icin hicbir sey goremiyorum yaptigim yalnis biliyorum ama duramiyorum bi de ben calismiyorum evin icinde dahada zor oluyor konusabilecek bi arkadasimda yok dibe vurdum yani ve o hic umursamiyor ya soyledigi kadar cok seviyorlarsa nasil unutabiliyorlar anlamiyorum :(

Aynisi :KK43: çok yeniymis canim ya benim 3 hafta oldu ama bi asir gibi geldi bana halada alisamadim cok ozluyorum
Her saat sayfalarina bakiyorum tabi beni cikarttigi icin hicbir sey goremiyorum yaptigim yalnis biliyorum ama duramiyorum bi de ben calismiyorum evin icinde dahada zor oluyor konusabilecek bi arkadasimda yok dibe vurdum yani ve o hic umursamiyor ya soyledigi kadar cok seviyorlarsa nasil unutabiliyorlar anlamiyorum :KK43:
canım benim bende öyle resimlerimize bakıyorum uyanır uyanmaz telime bakıyorum msj attımı die ama yok :( ben herzaman seni dinlerim aslında değmiyor onlar bizim sevdiğimiz kadar özel bizim baktığımız kadar güzel biz kaldırıyoruz bi taraflarını ne msjlar attım ama cvp bile vermedi :(

canım benim bende öyle resimlerimize bakıyorum uyanır uyanmaz telime bakıyorum msj attımı die ama yok :KK43: ben herzaman seni dinlerim aslında değmiyor onlar bizim sevdiğimiz kadar özel bizim baktığımız kadar güzel biz kaldırıyoruz bi taraflarını ne msjlar attım ama cvp bile vermedi :KK43:

Aynende öyle yaptik canim bi taraflari kalki bana en son ne dedi biliyormusun sen beni sevip deger vermedin dedi ki ne kadar ustune dusup ilgilenirdim sevgimi inkar etti baska bi kiza gidip dondu onu bile kabul ettim ama hatayi orda yapmisim dahasi ne biliyormusun birini olumune sevicem dedi ben cvp vermeyince icerledinmi zorunami gitti dedi sirf biran once evlenebilmek icin birakti beni ama bende birini buldu o da bahanesiydi
Canim dinlersen cok sevinirim msj olarak yazarim istersen sana nasil uygun olursa, bende seni dinlerim belki beraber atlatiriz birbirimize destek olarak.

Aynende öyle yaptik canim bi taraflari kalki bana en son ne dedi biliyormusun sen beni sevip deger vermedin dedi ki ne kadar ustune dusup ilgilenirdim sevgimi inkar etti baska bi kiza gidip dondu onu bile kabul ettim ama hatayi orda yapmisim dahasi ne biliyormusun birini olumune sevicem dedi ben cvp vermeyince icerledinmi zorunami gitti dedi sirf biran once evlenebilmek icin birakti beni ama bende birini buldu o da bahanesiydi
Canim dinlersen cok sevinirim msj olarak yazarim istersen sana nasil uygun olursa, bende seni dinlerim belki beraber atlatiriz birbirimize destek olarak.
tabiki olur dinlerim seve seve

Bir ay oldu nerdeyse ve ben senin yaptiklarina ragmen niye unutamiyorum :( niye icim yaniyor ozluyorum :(

Gün gelecek bu üzüntülerine guluceksin karsina çikan kişi sana her şeyi unutturacak kendini toparla artik lutfen

Nasıl bir beladan kurtulmuş sun ileride anlayacaksın. Umarım bir araya gelmezsiniz tekrar. Bile bile kendinizi yakmaya çalışıyorsunuz

Bizim yardım edebileceğimiz şey size tek söz söylemek o da; O adamdan uzak durun.
Böyle kişiler genelde boşlukta olduklarında onları kim daha çok seviyorsa onlara yöneliyorlar kendilerini tatmin edince de bırakıyorlar. Sonuç olarak üzülen hep sizin gibiler oluyor.

Yani yanlış yol yanlış adam kör olmayın illede bu güvensizlerde ne buliyosunuz anlamıyorum adam bal gibi yemlemiş sizi kaçan kovalanır olmuş ...bu kez siz kaçın ardınıza bile bakmayın izinizi tozunuzu kaybettitin hayat degerli be arkadaşım ne temiz insanlar var evlenmeyi sevmeyi bekleyen bu ekşililerde ne buluyosunuzz

Back
X