seni o kadar iyi anlıyorum ki bende sevdim oda arkasına bile bakmadan gitti bende iyi değilim ama geçicek benimde bi yalvarmadığım kaldı neler yazdım cvp bile vermedi geçicek allahın izniyle dua ediyorum hergünBi türlü unutamiyorum ya nasil iş bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
içim yanıyor yadım edin
- Konu Sahibi okyanus85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?seni o kadar iyi anlıyorum ki bende sevdim oda arkasına bile bakmadan gitti bende iyi değilim ama geçicek benimde bi yalvarmadığım kaldı neler yazdım cvp bile vermedi geçicek allahın izniyle dua ediyorum hergün
Çok zor bi sey degilmi en kotusude ne biliyormusun seviyorum vazgecmem dedi ertesi gun vazgecti
Ve bende seviyorum dedim gitme dedim arkasina bile bakmadi cok icim yaniyor ya bende hergun dua ediyorum nasil gecek ya cok yoruldum hayattan zevk almiyorum resmen.
Senin ne kadar zaman oldu?
banada seni bırakmam bulmuşum sen gibi güzel iyi birini derdi sen bırakırsan beni derdi bende ben bırakmam seni seviyorum derdim o bıraktı 4 gün oluyo bugün benimde içim yanıyooÇok zor bi sey degilmi en kotusude ne biliyormusun seviyorum vazgecmem dedi ertesi gun vazgecti
Ve bende seviyorum dedim gitme dedim arkasina bile bakmadi cok icim yaniyor ya bende hergun dua ediyorum nasil gecek ya cok yoruldum hayattan zevk almiyorum resmen.
Senin ne kadar zaman oldu?
banada seni bırakmam bulmuşum sen gibi güzel iyi birini derdi sen bırakırsan beni derdi bende ben bırakmam seni seviyorum derdim o bıraktı 4 gün oluyo bugün benimde içim yanıyoo
Aynisi çok yeniymis canim ya benim 3 hafta oldu ama bi asir gibi geldi bana halada alisamadim cok ozluyorum
Her saat sayfalarina bakiyorum tabi beni cikarttigi icin hicbir sey goremiyorum yaptigim yalnis biliyorum ama duramiyorum bi de ben calismiyorum evin icinde dahada zor oluyor konusabilecek bi arkadasimda yok dibe vurdum yani ve o hic umursamiyor ya soyledigi kadar cok seviyorlarsa nasil unutabiliyorlar anlamiyorum
canım benim bende öyle resimlerimize bakıyorum uyanır uyanmaz telime bakıyorum msj attımı die ama yok ben herzaman seni dinlerim aslında değmiyor onlar bizim sevdiğimiz kadar özel bizim baktığımız kadar güzel biz kaldırıyoruz bi taraflarını ne msjlar attım ama cvp bile vermediAynisi çok yeniymis canim ya benim 3 hafta oldu ama bi asir gibi geldi bana halada alisamadim cok ozluyorum
Her saat sayfalarina bakiyorum tabi beni cikarttigi icin hicbir sey goremiyorum yaptigim yalnis biliyorum ama duramiyorum bi de ben calismiyorum evin icinde dahada zor oluyor konusabilecek bi arkadasimda yok dibe vurdum yani ve o hic umursamiyor ya soyledigi kadar cok seviyorlarsa nasil unutabiliyorlar anlamiyorum
canım benim bende öyle resimlerimize bakıyorum uyanır uyanmaz telime bakıyorum msj attımı die ama yok ben herzaman seni dinlerim aslında değmiyor onlar bizim sevdiğimiz kadar özel bizim baktığımız kadar güzel biz kaldırıyoruz bi taraflarını ne msjlar attım ama cvp bile vermedi
Aynende öyle yaptik canim bi taraflari kalki bana en son ne dedi biliyormusun sen beni sevip deger vermedin dedi ki ne kadar ustune dusup ilgilenirdim sevgimi inkar etti baska bi kiza gidip dondu onu bile kabul ettim ama hatayi orda yapmisim dahasi ne biliyormusun birini olumune sevicem dedi ben cvp vermeyince icerledinmi zorunami gitti dedi sirf biran once evlenebilmek icin birakti beni ama bende birini buldu o da bahanesiydi
Canim dinlersen cok sevinirim msj olarak yazarim istersen sana nasil uygun olursa, bende seni dinlerim belki beraber atlatiriz birbirimize destek olarak.
Birseyin intikamini almış
12 yil once ben ayrilmistim ondan bazen banada onun intikamini aldi gibi geliyor
tabiki olur dinlerim seve seveAynende öyle yaptik canim bi taraflari kalki bana en son ne dedi biliyormusun sen beni sevip deger vermedin dedi ki ne kadar ustune dusup ilgilenirdim sevgimi inkar etti baska bi kiza gidip dondu onu bile kabul ettim ama hatayi orda yapmisim dahasi ne biliyormusun birini olumune sevicem dedi ben cvp vermeyince icerledinmi zorunami gitti dedi sirf biran once evlenebilmek icin birakti beni ama bende birini buldu o da bahanesiydi
Canim dinlersen cok sevinirim msj olarak yazarim istersen sana nasil uygun olursa, bende seni dinlerim belki beraber atlatiriz birbirimize destek olarak.
Gün gelecek bu üzüntülerine guluceksin karsina çikan kişi sana her şeyi unutturacak kendini toparla artik lutfen
İnşallah öyle olur.
Yani yanlış yol yanlış adam kör olmayın illede bu güvensizlerde ne buliyosunuz anlamıyorum adam bal gibi yemlemiş sizi kaçan kovalanır olmuş ...bu kez siz kaçın ardınıza bile bakmayın izinizi tozunuzu kaybettitin hayat degerli be arkadaşım ne temiz insanlar var evlenmeyi sevmeyi bekleyen bu ekşililerde ne buluyosunuzz
bir ömür ağlamak yerine üç gün ağlamak iyidir.
Haklisiniz. Keşke unutmakta kolay olsaydı, bilgisayar gibi bituşa basıp silebilseydik.