• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim sızlıyor...

abeta
seni anlıyoruz, seviyorsun, yediremiyorsun, ayrılmak istemiyorsun.
ancak inan bu şekilde olmaz.
sen boşanmayacağım dedikçe, lütfen orta yolu bulalım dedikçe
eşin senin sevgini değil çaresizliğini hissediyor kendince
ve egosu her geçen gün daha çok büyüyor.

senden beklemediğini yap ve boşan.
"noldu ki, abeta benden vazgeçemezdi, ben vazgeçilmezdim" desin
kalsın ortada, alsın külahını düşünsün

Canım durumunuza çok üzüldüm ama kadınlık gururunuz kırılmıyor mu,neden bu kadar çaba sarfediyorsunuz,yazık değil mi size?Böyle bir durumda derdine düşen bi adamdan hayır gelmez size zaten.Yol verin gitsin ama hakkınızı da sonuna kadar alın:47:

bir insan, önemsemediği birinin yüzünü görmek istemez. eğer önemsiyor olsaydı, öyle ya da böyle yüzyüze görüşürdü. adam kafasında bitirmiş, dille de söylüyor, daha ne yapsın? abetayı istemediğini göstermek için tvye mi çıksın? gazeteye ilan mı versin? foruma gelip topic mi açsın?

yüzyüze görüşünce ne olacak sanıyosunuz? adam suratına boş boş bakıp, tel.de söylediklerini yüzüne söyleyecek..

o severek ayrılıyoruz hikayeleri filmlerde oluyor. reel hayat çok daha düz.. niye anlamamaya, beyfendinin sözlerinin altında başka mesajlar aramaya çalışıyorsunuz ki ısrarla?

abeta 2 ay önce gerçeklerle yüzleşseydi, 1 ayda ayağa kalkardı.. oysa abeta kendine hayal aleminden bir dünya kurdu (eşim beni çok seviyor, ama ailesi elimden aldı.. yoksa bensiz acı çekiyor vs gibi) ve 2 aydır kendine gelemiyor.. böyle giderse, 2 sene de geçse kendine gelemeyecek..

yazık ben çok üzülüyorum abetaya.. bir an önce realiteyi görmeli ve ayağa kalkma aşamasına geçmeli..

Katılıyorum noktası virgülüne kadar.
Bende baştan beri takip edenlerdenim, malesef eşi için şunu düşünüyor şunu yapacak gibi tahminlerde bulunmak çok saçma çünkü ne istediğini düşündüğünü kesin olarak bilemeyiz. Boş hayalleri bırakıp hayatına devam etmeli.

diyeceklerim neyi değiştirir ama yorum istemişsinnn....bütün yazını okucumm içim acıdıı yakın zamandada aynı olayı yaşadım kız kardeşimde..çocuk telde bitti dedi annesi babası geldi bitirdi herşeyiii..kardeşimde o gelecek öyle bitecek dedii..ama gelmedi ailesi aldı çocuğu götürdüü...o an ki acı hepimizde çok ağırdı biri ölmüşş gibi bide beklemediğin için dahada acıı..seni çokk çokk iyi anlıyorumm bunu herkez diyor o anda siz ne anlarsınız diyeceksinn amaaa...emin oll...geçiyorrrr...tekşeyi unutma SENDEN DEĞERLİSİ YOKK...ÖNCE BUNUN FARKINA VARR..SENİN İÇİN EN DEĞERLİ ŞEY SEN SİN...bunu kendine dedikten sonra bırak gitsinnn...ara yalvarırsın insanlık halii..evlenmişsen onunla ona güvendiğin içindirrr...oysa bu güveni boşa çıkardıı..birçokşey gecer gözünün önündennn..nefesin daralırr düşününcee...ama inan bana GECECEKKK...kendi değerini anladığında onu gönderdiğin için teşekkür edeceksin kendineee...çünkü o seni hak etmiyormuşşş...gerii dönsee ne olacakki...hiçbirşey eskisi gibi olmayacakkk..onun ailesii onu altın tahtlara yatırıp ipeklere sarmıştırrr senden uzaklaşsın diyeee...ordan çıkıp gelse bile ne sen eski sen olursun nede oo..nede yuvanız eski yuvaa...

sen yuvanı kurtarmak için elinden geleni yaptınmı yaptınn...suçumda yok diyorsunn..elinden geleni yapmışsınn...varsın gitsinn o kendi derdine yansınn..ne bu dünyada nede öbür dünyada rahata eremez oo...hemen boşanamasın okadar kolay değil diyorsunn...onu süründürmekse niyetinnn o bu tür insansa ona işlemez sen yıpranırsın dahada...bırak gitsin kendi çöplüğüne sende uzak dur onun olduğu ortamlardann..hiç ne ara sorr...bu evlilik durduk yere bittiyse onun başına birgün dank ederr...o pişmanlıkda ona yeterrr..

daha çook yazarımda sayfalar yetmezzzz....ÜZMEE CANINI UNUTMA SENDEN DEĞERLİ CANINDAN SAĞLIĞINDAN DEĞERLİ HİÇBİRŞEYY YOKKK....ÖNCE KENDİNİN DEĞERİNİ BİLL...onu sevdin diye yalvardın düzelmediii...ŞİMDİ KENDİNİ SEVDİĞİN İÇİN VAZGEÇÇ..VE YOLUNA DEVAM ETTT...ALLAHH YARDIMCIN OLSUNN...üzüldüm..üzüntüm keşke senin üzüntünü azaltsa ama olmuyorr..

Son düzenleme:
Canımcığım hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim...Üzme kendini bir tanem...

eşin daha çok genç.sorumluluk ağırda gelmiş olabilir.ben sanmıyorumki kardeşi yada ailesi bitsin dedi die bitsin.yok öyle bişey.karşına çıkamamasınıda buna bağlıyorum.sana diyecek bişeyi yok.bide bazen empati kuramıyoruz.sen iyice bi kendine bak mesela senin hangi tavrına,hareketine sinir olurdu.ayrıca birkere geliyoruz hayata seninle yaşlanmak istemiyorsada yapacak bişey yok.pamuk iplğine bağlı yaşanmıyor.ha gitti ha gidecek korkusuylada yaşanmaz.bence sen tavır koyma oluruna akışına bırak.çirkefleşmek ilişki kurtarmaz.daha çok yaralar.kararını vermesine izin ver.şimdi sen boşanmayalım demekle kendi kararını kabul ettirmeye çalışıyorsun.bu onun kararı olmalı.zaten sende bi sorun yok.boşanmak isteyen o.okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla üzücü ama dünyanın sonu değil.hayatı nerde bırakırsan bırak bi yerden devam ediyor.ısrarın sadece senin psikolojini bozar.eğer gerçekten kararlıysa boşanır.ama karar vermediyse zaten dönecektir.

Bence davayı kabul et sonra da temyiz et, bir yıldan kısa süren evliliklerde anlaşmalı veya kabule dayalı bosanma hakkı yok çünkü.. Hakim sen kabul etsen de sizi bosayamaz, boşarsa Yargıtay bozar, uzar da uzar..

Bana kalsa silkele gitsin..

abeta
seni anlıyoruz, seviyorsun, yediremiyorsun, ayrılmak istemiyorsun.
ancak inan bu şekilde olmaz.
sen boşanmayacağım dedikçe, lütfen orta yolu bulalım dedikçe
eşin senin sevgini değil çaresizliğini hissediyor kendince
ve egosu her geçen gün daha çok büyüyor.

senden beklemediğini yap ve boşan.
"noldu ki, abeta benden vazgeçemezdi, ben vazgeçilmezdim" desin
kalsın ortada, alsın külahını düşünsün
kesınlıkle katılıyorum artık yapacagın tek sey kabullenmek ve zorda olsa vazgecmek canım..

diyeceklerim neyi değiştirir ama yorum istemişsinnn....bütün yazını okucumm içim acıdıı yakın zamandada aynı olayı yaşadım kız kardeşimde..çocuk telde bitti dedi annesi babası geldi bitirdi herşeyiii..kardeşimde o gelecek öyle bitecek dedii..ama gelmedi ailesi aldı çocuğu götürdüü...o an ki acı hepimizde çok ağırdı biri ölmüşş gibi bide beklemediğin için dahada acıı..seni çokk çokk iyi anlıyorumm bunu herkez diyor o anda siz ne anlarsınız diyeceksinn amaaa...emin oll...geçiyorrrr...tekşeyi unutma SENDEN DEĞERLİSİ YOKK...ÖNCE BUNUN FARKINA VARR..SENİN İÇİN EN DEĞERLİ ŞEY SEN SİN...bunu kendine dedikten sonra bırak gitsinnn...ara yalvarırsın insanlık halii..evlenmişsen onunla ona güvendiğin içindirrr...oysa bu güveni boşa çıkardıı..birçokşey gecer gözünün önündennn..nefesin daralırr düşününcee...ama inan bana GECECEKKK...kendi değerini anladığında onu gönderdiğin için teşekkür edeceksin kendineee...çünkü o seni hak etmiyormuşşş...gerii dönsee ne olacakki...hiçbirşey eskisi gibi olmayacakkk..onun ailesii onu altın tahtlara yatırıp ipeklere sarmıştırrr senden uzaklaşsın diyeee...ordan çıkıp gelse bile ne sen eski sen olursun nede oo..nede yuvanız eski yuvaa...

sen yuvanı kurtarmak için elinden geleni yaptınmı yaptınn...suçumda yok diyorsunn..elinden geleni yapmışsınn...varsın gitsinn o kendi derdine yansınn..ne bu dünyada nede öbür dünyada rahata eremez oo...hemen boşanamasın okadar kolay değil diyorsunn...onu süründürmekse niyetinnn o bu tür insansa ona işlemez sen yıpranırsın dahada...bırak gitsin kendi çöplüğüne sende uzak dur onun olduğu ortamlardann..hiç ne ara sorr...bu evlilik durduk yere bittiyse onun başına birgün dank ederr...o pişmanlıkda ona yeterrr..

daha çook yazarımda sayfalar yetmezzzz....ÜZMEE CANINI UNUTMA SENDEN DEĞERLİ CANINDAN SAĞLIĞINDAN DEĞERLİ HİÇBİRŞEYY YOKKK....ÖNCE KENDİNİN DEĞERİNİ BİLL...onu sevdin diye yalvardın düzelmediii...ŞİMDİ KENDİNİ SEVDİĞİN İÇİN VAZGEÇÇ..VE YOLUNA DEVAM ETTT...ALLAHH YARDIMCIN OLSUNN...üzüldüm..üzüntüm keşke senin üzüntünü azaltsa ama olmuyorr..
bu yorumada aynen katılıyorum.kolay kolay vazgecme taraftarı degılım ama bır tarafın sevgısı saygısı bıtmısse o ıs orada bıtmıstır kesınlıkle arkanıza bıle donup bakmamalısınız.zor evet ama hersey bız ınsanlar ıcın ve buda gelıp gececektır..

canim benim ben sana bisey diyemiyorum..
esimi coook seviyorum durup duruken bisey yokken birden bosanma karari alsa esim bende senin gibi olurummm..
bosanmamak icin elimden geleni yapar heralde kapisindada yatardim ama su an biliyorumki bana kizginlik aninda yaptigi seyleri beni gorunce unutur hic bisey olmamis gibi devam edecegimizi dusunurum..
ama ne biliyim simdi esinle ayni yerde calsiiyosun inanki goz ucuyla dahi gormek bile bu adamin burnunun diregini sizatmiyo
ev dagilmis esya paylasmayi dusunuyo valla pes
ama cook sevdigini haksizliga ugradigin icin cirpinmakta haklisin..
dene sonuna kadar savas yada avukat arkadasin dedigi gibi ugrassin mahkemede nasil olsa yeni evlilik diye bosayip kestirip atmiyomuss..
neyse ama velevki yapmadi yapamdin denedin cabaladin olmadi bosandin emin ol sen 2 yil zamanini ve parani kaybettin say
dua etki coook kisa bi aman haa parada calisiyosu yine kazanirsin emin ol
allah saglik sihhat versin
neyse birgun unutacaksin yeniden aska merhaba deyip bunlarrin hepsi mazide kalacak
ama birak akisina silkelen saclarini degisitr yeni yeni kiyafetler al silkelen icin yaniyo biliyorum ama
birak o seni oyle bilmesin..
optum seni allah sana sabir versin...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
seni istemeyeni sende isteme tatlım, bu arada faturası onda diye eşyamı alınır yaa evlilik süresince alınan eşyalar ortak sayılmıyomu ben öyle biliyorum

o hiç senin olmamış kiii
biara uğrayıp gitmişş
gerçekten seven insan böyle sebepsiz yere bırakmaz sevdiğini
bi de geçmiş eşya derdine düşmüş
yazık çok yazıkk onun erkekliğine
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. ve çok geçmiş olsun..

Aynen katılıyorum.Yine de kendi eşyalarını al...Hakkında hayırlısı ve güzeli olsun..Yapacak birşey yok be güzelim.Sen elindne geleni yaptın; o üzülsün o kadar zaman emek verilen yuvanın yıkılmasına..O üzülsün seni ellere verdiğine...Yapacak birşey yok tatlım;çok harap etme kendini..Alışmışlar sormadan gelip sormadan gitmeye..Böylesinden soğumalısın..

Abeta,,, bir anda aklıma sen geldin. Naptığını merak ettim.
Ve ismini arattım, iki gün önce konu açmışsın.
Sanki hissettim seni :(
Ya ben gerçekten çok üzgünüm.
Ama boyun eğmekten başka ne çaren var söyler misin?
Belki gurursuzluk diyecek herkes.
Ama ben olsam, evini basar, belki ağlaya ağlaya, belki ailesinin önünde...
Onaa olan aşkımı anlatır ve onu,ailesini asla affetmeyeceğimi söylerdim. Ne bu dünyada ne ahirette...
Bu günü unutmayın, çünkü başınıza her hangi bir fenalık geldiğinde bu benim ahım olacak derdim.
Eşime döner, "Benim sevgim, benim göz yaşlarım seni geri döndüremediyse,Sen bilirsin..." derdim.
Çeker giderdim.

Kendinize işkence çektirmeyin....
Acıyacak, kanayacak belki ama lütfen kendinize bunu yapmayın, değmeyecek bir adam için....
Boşanmamaya direnmek, acınıza acı katacak....
Güçlü olmaya çalışın, zor olsada...
Emin olun bir süre sonra, hakkınızda bunun hayırlı olduğunu göreceksiniz...
Çocuğunuz olsaydı ne yapatacaktınız... iki kez üzülecektiniz...
Allah yar ve yardımcınız olsun...

Back
X