- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
- Konu Sahibi mysticbaby
bir insan pasaklıysa pasaklıdır pisse pistir tembelse tembeldir.... ben yazları evine gittiğimde dolabında 3 haftalık küflenmiş yemekleri atıyorum.. sebzelikleri zaten söylemiyim çünkü5-6 aydan fazla duranlar oluyor koltuga her gün otururu örtüsü kayar yerleri öper 1 hafta kaldırmaz sabahki bulaşık öğle bulaşık akşam bulaşık ikinci gün tabak çanak kalmayınca yıkar. yatak toplama zaten hiç yok ... bütün gün uyur kocasına bir çay demlemez adam alışmış artık bıkmış ses etmez.
çocuga da akşam alıyorum tulumları felan afedersiniz hep kakalı poposu düzgün silinmemiş mantar oldu çocuk şimdi krem kullanıyorum.... ne diyim şimdi ben böyle bir insana birazcık dağınıkmı diyim.... sırf laf olsun diye yorum yapmayın yahu halden anlayanlar gayet güzel cevap vermiş zaten kötü eleştirenede çekince görsünler diyorum çekmeyen bilmez
valla şu mesajı görene kadar ben de sizi pek anlayamadım ama bu mesaj anlattı her şeyi. ben de öyle temizlik titizlik hastası değilim ama bu söyledikleriniz çok uç örnekler hele de çocuk söz konusu olunca daha dikkatli olmak gerek enfeksiyon olur yavrucak sonra çok üzülürsünüz. bakıcı yapsa uyarırısınız ama kv olunca iş bıçak sırtı.
kaldı ki tertemiz de olsa insan düzeninin bozulmasını istemeyebilir. ev ev üstüne olmaz. kv gelince çok zorluk yaşamanız muhtemel.
çocuğunuz için az daha surat çekin. kocanıza durumu onu kırmadan anlatın. çocuk bakmak zor, yorucu iş. ben kimsenin minnetini istemiyorum. hem ev ev üstüne olmaz zorlanırız deyin. kv ye de anlatın. ben düzen oturttum. çocuk bakıcıya alıştı, zorlanırız. istediğiniz zaman gelin görün deyin. kestirin konuyu. uzattıkça siz yıpranırsınız.