içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
gelin suratı çekmeye ne kadar meraklı ve gurursuz bu kayınvalidelerin bazıları.
Sakın taviz vermeyin canı sıkıldıkça gider arada bir şeyler bahane edip siz ortada kalırsınız .

içine sinen bir bakıcı bulduğun için çok şanslı olduğunu söylemeden edemiyeceğim.benim kaynanamda bakmama için kaçıyor:) anem bakıyor sağolsun.bende bu eşlerin neden hanımlarının fikirlerine saygı duymadığını anlamıyorum o evde siz bir ailesiniz annesi iyilik yapayım demi kibarca istememişsin uzatmaya ne gerek .

kesinlikle kabul etmeyin. eşinizlede tatlı dille konuşun olmazsa rest çekin. benimkide bu şekilde bizim eve sızdı nerdeyse boşanıyorduk. allah muhtaç etmesin diyorum. bakıcınızdan memnunsanız kesinlikle bakıcı diyorum.

ya aslında bakıcıda olsun kayınvalidenizde arada gelsin kalsın ..benim ne annem ne kayınvalidem geliyor bakıcı ellerinde çocuk en azından arada yoklamalarını istiyorum ama kayınvalidem uzak biraz ve bize gelince diğer çocukları ve kayınpeder tarafından kıymete biniyor ben şahsen ev ev üstüne olmayacak şekilde arada kayınvalide yada anne gelip kalabilir diye düşünüyorum ..ama tabi bakıcıda olacak anneleri bunaltmakta istemem

esıne annesı hakkında gercek dusuncelerını soyleme damardan gır bence , yukardakı arkadas cok mantıklı seyler yazmıs onları soylersen bence yola gelır kesın

okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..

arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
Geçici çözümler istemiyorum.Senin de eşin evin var.Ben bu şekilde düzenimi oturttum de.Eşine de aynı şeyleri söyle.Kimse kimseyi zorla birşey yapmaya ikna edemez.Zaten olacak iş değil.Kadının kocası var.Eşin bundan dolayı uzaklaşacaksa uzakşasın.Ömür boyu uzaklaşacak hali yok.

okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..
Bütün kocalar becerikli analar babalardan mı oluyor.Kadın burda kayınvalidesinin bakmasını istememesinin sebeplerini anlatıyor.Kaynana kendi çocuğunu kendi zamanının şartlarına göre hasbel kader büyütmüş olabilir.Ama bir anne çocuğunun en iyi şartlarda ,hele ki hastalıkların ayyuka çıktığı bir zamanda hijyenli ortamda büyümesini istemesinden daha doğal ne olabilir.Kendi aile mahremini özelini kendi aile içinde kaynanasız yaşamak istemekten daha doğal ne olabilir.

Tanımadığın insana bu kadar füutrsuzca terbiyesiz deme hakkını bulabiliyorsun maşallah

Bu pasaklı beceriksiz anneler, kocaları büyütüp adam etikten sonra pasaklı beceriksiz oluyor herhalde.

Yazik. Ileride oglum olursa gelecekteki gelinim de benim arkamdan böyle insafsızca konuşsa kahrolurdum.

Oncelikle pis pasakli beceriksiz yeteneksiz yakıştirmalariniz çok yanlış. Size hak verecek gibi olduysam da malesef tavrinız cok itici. Sonucta siz o "pasakli"(!) kadinin buyuttugu adamla evlisiniz.

Ayrıca kim duzenini bozup gelmek ister ki. Demek ki cocugu gercekten cok seviyor, bakmak emek vermek istiyor. Ama buna ben de karşıyım. Bir duzen oturttuduysaniz o oyle devam etmeli. Hem sizin evlilikteki ikili iliskiniz, hem de cocugunuzun iyiligi icin.

Kv yonunden bakinca ona da uzuldum. Kırmamaya calisarak, bakiciya verilmis bir sozunuz oldugunu one surerek halletmeye calismalisiniz.

Özel hayatınız zarar görür. Ayrıca sana pis ve pasaklı geliyorsa aynı evde uzun süreli yaşamak zor olur. Sürekli onun arkasını toplamak zorunda kalırsın, bir şey söylesen oğluna yetiştirir, eşin ana kuzusuysa aranız bozulur, bu kısır döngü devam eder.
Eşine, annen pis deme tabi, özel hayatımız olsun istiyorum ev ev üstüne olmaz, bir düzen oturttum dersin. Bunlar da yalan değil sonuçta. Çok zorlarsa evimin düzeni değişti çok mutsuzum, seni de çocuğumu da mutlu edemem dersin. :KK70:

Bütün kocalar becerikli analar babalardan mı oluyor.Kadın burda kayınvalidesinin bakmasını istememesinin sebeplerini anlatıyor.Kaynana kendi çocuğunu kendi zamanının şartlarına göre hasbel kader büyütmüş olabilir.Ama bir anne çocuğunun en iyi şartlarda ,hele ki hastalıkların ayyuka çıktığı bir zamanda hijyenli ortamda büyümesini istemesinden daha doğal ne olabilir.Kendi aile mahremini özelini kendi aile içinde kaynanasız yaşamak istemekten daha doğal ne olabilir.

Tanımadığın insana bu kadar füutrsuzca terbiyesiz deme hakkını bulabiliyorsun maşallah
Ay olur mu hiçç. Bir insan pisse ama yaşı büyükse, mis gibi tertemiz harika diyeceksin salonun ortasına s.çsa bile.
Bir insan pisse pistir, bunu söylemenin nesi terbiyesizlik?

Yine anlamadığım şey ilerde gelinim bana bunu söylemesin inşallah nidaları. Kardeşim sen de pissen pissindir. Amma korkuyorsunuz gerçeklerden :KK70:Ha pis olmazsın kendine göre ama temizlik hastası bir kadına göre yine pis gelirsin. Bunda yadırganacak ne var anlamadım ki. Hep bir rol, bir yapmacıklık. hiç gerçeği yaşayıp gerçekleri konuşmaya gayret eden kimse göremeyecek miyim şu dünyada gözlerim açık gidecek yazık bana.
Sanki konu sahibi gidip kvsinin yüzüne karşı sen ne pis, ne mendebur, ne pasaklı birisin, pis kokuyorsun ıyy çık evimden demiş gibi bir afralar bir tafralar. Kadın şurada gerçeği yazıyor ona bile köpürüyorsunuz.

X