• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim dondu sanki ne yapsam bilmiyorum

sevgili olayını iyi düşün. evlendikten sonra anlaşamıyosan daha kötü olur. okul olayına gelince kaç yıllık öğretmenim geçen öğrencinin teki kafa tuttu. idareye kadar bezdirdi çocuk. herkes bezmiş. e disiplin sistemi işlemezse olacağı budur
Burda klıse olan'' aslında iyi biri'' demıycem ıyı zamanları degıl bu tavırlarına odaklanıp hayatımdan cıkarmam gerekli bılıyorum.. Bu arada ben resim öğretmenıyım yorumum hata verdı şuan okulumda dısıplın bıle yok. Sistemı yargılamıyorum ozgurlukcu bır sıstem ıcınde olmak guzel ama abartılmıs ve toparlamaya calısırlarken bu okulla dahıl oldum ben.

Burda klıse olan'' aslında iyi biri'' demıycem ıyı zamanları degıl bu tavırlarına odaklanıp hayatımdan cıkarmam gerekli bılıyorum.. Bu arada ben resim öğretmenıyım yorumum hata verdı şuan okulumda dısıplın bıle yok. Sistemı yargılamıyorum ozgurlukcu bır sıstem ıcınde olmak guzel ama abartılmıs ve toparlamaya calısırlarken bu okulla dahıl oldum ben.
illa şimdi hayatından çıkarmana gerek yok. işine ne gelirse onu yap ;) buarada branşın güzelmiş. benim matematik. bide o gruba ders anlaıp yığınla yazılı denemeye soktuğunu düşün.

illa şimdi hayatından çıkarmana gerek yok. işine ne gelirse onu yap :KK66: buarada branşın güzelmiş. benim matematik. bide o gruba ders anlaıp yığınla yazılı denemeye soktuğunu düşün.
Yok kendimi kötü hissedeceksem beni yorcaksa uzatmanın alemi yok dıye dusnup uzaklasmalıyım en azından uzaktan bakmalıyım herseye bı kafamı toplayıp matematık mı:( Ben resim yapmayı sevmeyenlerle zorlanıyorum sizi düşünemiyorum Allah kolaylık versin sizede

Yok kendimi kötü hissedeceksem beni yorcaksa uzatmanın alemi yok dıye dusnup uzaklasmalıyım en azından uzaktan bakmalıyım herseye bı kafamı toplayıp matematık mı:KK43: Ben resim yapmayı sevmeyenlerle zorlanıyorum sizi düşünemiyorum Allah kolaylık versin sizede
ay varya bin pişmanım. keşke bilgisayar öğretmeni falan olsaydım. kimseye yaranılmıyo. hep öğretmen suçlu hele matematikçiler ovvv oluyo ne alakaysa. canım dediğim gibi işine ne gelirse onu yap

ay varya bin pişmanım. keşke bilgisayar öğretmeni falan olsaydım. kimseye yaranılmıyo. hep öğretmen suçlu hele matematikçiler ovvv oluyo ne alakaysa. canım dediğim gibi işine ne gelirse onu yap
Bazı çocukların ılgı alanları cok baska velilerin anlaması lazım. Ben cocuklugumdan berı matematığı kötü bir ögrencıydım ki korkunc bir öğretmenım olmadığı halde. Velim hiç öğretmenımı suclamadı cunku matematık kıtaplarındakı resımlerle ılgılendiğimi görüyor olmalıydı. Keşke veliler ilgi alanlarını görebilseler ve yormasalar bu kadar sizide

Bazı çocukların ılgı alanları cok baska velilerin anlaması lazım. Ben cocuklugumdan berı matematığı kötü bir ögrencıydım ki korkunc bir öğretmenım olmadığı halde. Velim hiç öğretmenımı suclamadı cunku matematık kıtaplarındakı resımlerle ılgılendiğimi görüyor olmalıydı. Keşke veliler ilgi alanlarını görebilseler ve yormasalar bu kadar sizide
veliye gelene kadar ooo neler neler var. şanslısın bak resim branşı. teog yok yazılı yok deneme yok yok yok yok. mis gibi. ver ellerine boyayı takılsınlar idare etmesi daha rahat

Dogru diyorsunuz ilk basladıgınızda siz naıl hissediyordunuz peki :/ Benim basedemedıgım resim yaparkenki olması gereken serbestlik .Zor sınıflarda sınıfı terk etmeye kadar gelıyor kendı aralarında kavga cıkıyor filan her seyde var zorluk Allah hakkıyla üstesinden gelme sabrı versın hepimize.

veliye gelene kadar ooo neler neler var. şanslısın bak resim branşı. teog yok yazılı yok deneme yok yok yok yok. mis gibi. ver ellerine boyayı takılsınlar idare etmesi daha rahat
Dogru diyorsunuz ilk basladıgınızda siz naıl hissediyordunuz peki :/ Benim basedemedıgım resim yaparkenki olması gereken serbestlik .Zor sınıflarda sınıfı terk etmeye kadar gelıyor kendı aralarında kavga cıkıyor filan her seyde var zorluk Allah hakkıyla üstesinden gelme sabrı versın hepimize.

senin işin daha kolay. öğretmen gereken ünite yok. sınıfında kurallar olsun. sınıftan birine liste yaptır. her sıkıntıda listeye yazdır. ve tamamen o listeye göre not vereceğini söyle

Back