Allah kardeş ve evlat acısı göstermesin kimseye..Tabiki anne baba ölümü de zor, ancak yetişkin yaşta iseniz onlara dayanıyorsunuz. Çünkü beynimiz onların daha erken öleceğinin bilincinde..allah sabır versin kız kardeşim var düşünmek bile istemiyorum başınız sağ olsun
Yani cok aci ama maalesef insan zamanla alisiyo yokluklara, sabir diliyorum sizeAllah kardeş ve evlat acısı göstermesin kimseye..Tabiki anne baba ölümü de zor, ancak yetişkin yaşta iseniz onlara dayanıyorsunuz. Çünkü beynimiz onların daha erken öleceğinin bilincinde..
Çok sağolun...Hani kanser olsa en azından belli bir süre geçer, alışırsın..Böyle ölümler insanda şok etkisi yaratıyor...Zamanla alışacağız evet..Yani cok aci ama maalesef insan zamanla alisiyo yokluklara, sabir diliyorum size
Aynen öyle içimize gömdük, yaşıyoruz yaşamak denirse.. Size de sabır diliyorum..Ahir zaman , hayat acı ,imtihanlar ağır ,ölüme dayanmak zor .Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.kiz kardesinizede gani gani rahmet eylesin mevlam.. Hepimiz yaraliyiz acılarımızı gömdük içimize sorsan yasiyoruz
Çok teşekkür ederim..o kadar çok şey var ki anlatmak istediğim.. kimseyi sıkmak istemedimBaşın sağolsun canım ya. Gözlerim doldu. Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim..o kadar çok şey var ki anlatmak istediğim.. kimseyi sıkmak istemedimBaşın sağolsun canım ya. Gözlerim doldu. Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim. Rüyalarla avunuyorum. Hemen hemen her gün görüyorum. İlginçtir rüyada bile öldüğünü biliyorum. Diyorum ki rüyamda "hani doktorlar yaşamaz dediydi, yaşıyor ya diyorum." Bazen de "Aaa ölmemiş" diye tepki gösteriyorum.Canım yaa.. Allah dayanma gücü versin. Seni öyle iyi anlıyorum ki. İçindeki yangını biliyorum..
Dediniz ya hasretimiz sonsuz oldu., çok etkiledi beni. İnşallah rüyalarınız da dindirisiniz hasretinizi..
Rabbım sabırlar versin hepimize
Doğru bilsek böyle olacağını yanından bir dakika ayrılmazdik. Yine de kendimi çok suçluyorum. Ona almayı düşündüğüm kolye vardı. Onu da bir ara alacaktım.. kendimi suçluyorum hep ertelediğim herşey için. Daha fazla anı biriktirmeliydik diyorum.Öncelikle başınız sağ olsun. Allah kalanlara sabır versin.
Kardesiniz için hayat planını bilseydiniz tabi ki yapardiniz, cagirirdiniz, daha çok vakit geçirirdiniz. Ama bilmiyordunuz.
Hayatımız kayıplar , kazançlar ekseninde gidiyor. Ta ki biz de bir başkası için kayıp olana kadar. Siz bir başkası için kayıp olduğunuzda arkanızdan ne yapılmasını isterdiniz?
Mesela ben yazayım, eğer eşim hayattaysa tekrar birini sevmesini isterdim. Kardeşlerimin hayata devam etmesini, eskisi gibi. Çocuklarım varsa yas tuttuktan sonra hayatlarına devam etmelerini isterdim,Daha güçlü bir şekilde. Torunum varsa muhtemelen ne olduğunu anlamaz ve cenazemde oyun oynar, mezar taşıma otururdu. Kimsenin uzun süre kalbini parçalamak, ağlatmak istemezdim. Kim sevdiği kişileri kalbi paramparça bırakmak ister ki.
Hani kanser olsaydı alışılırdı ölümüne demişsin ya bu düşünce çok bencilce geldi. Sen ölümünden çok etkilenme alış diye kardeşinin böyle illet bir hastalıktan 1 sene boyunca sürünüp acı cekerek ölmesini istemişsin.Çok sağolun...Hani kanser olsa en azından belli bir süre geçer, alışırsın..Böyle ölümler insanda şok etkisi yaratıyor...Zamanla alışacağız evet..
Kardeşim de acı çekti. Yoğun bakımda kaldı 3 hafta.. hiç göremedik. Göstermediler covid yüzünden. Sadece annem girdi bir kez yanına. Annemin sesini duyunca gözünden yaş süzülmüş. Ama konuşamamış. Kastettiğim tabiki acı çeksin diye değil. Helalleşememek.. hiç görememek çok daha ağır bence...belki söyleyecekleri vardı. Çoğu kez düşünürüm acaba yoğun bakımda makinelerin arasında ölümdem korktu mu? Benim annesi 4. Evre kanser olan arkadaşlarim var..uzun süredir tedavi görüyorlar...hala yaşıyorlar... Aniden ölse de üzülürsünüz.Hani kanser olsaydı alışılırdı ölümüne demişsin ya bu düşünce çok bencilce geldi. Sen ölümünden çok etkilenme alış diye kardeşinin böyle illet bir hastalıktan 1 sene boyunca sürünüp acı cekerek ölmesini istemişsin.
Ben babamı 16 gün önce kanserden kaybettim. Babamın gözümün önünde 1 sene boyunca erimesini, morfinin bile dindiremediği ağrılardan kıvranmasını, içtiği suyu bile kan olarak geri kusmasını, karnı acıktığında yiyememesini, o neşeli, şen şakrak adamın ağzını bıçak açmadan yüzünden düşen bin parca halde tek bi noktaya bakarak ölüm korkusundan kara kara düşünmesini izledim..
Bununlada kalmadı gözümün önünde kan kusa kusa acılar içinde kıvranarak öldü. Ölümü bana 1 sene önceden haber verildiği halde inanmak istemedim. Kalp masajı yaparlarken bile hala nabzın geri gelip iyileşeceğini düşündüm. Bildiğim halde ölümü benim için büyük yıkım etkisi yarattı ve diyorum ki keşke aniden vefat etseydi de bukadar acı çekmeseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?