- Konu Sahibi asdfasdf77
-
Evet evet bende seni hatırlıyorum. Ordakilerin çoğu şahit nasıl sevdiğime! Ama gerçekten karşılığı buymuş demek ki...
Onunla beraber olmak o çok iyi bi oyuncu olduğu için dünyanın en güzel duygusuydu. Fakat herşeye rağmen yine de onu görmek dahi istemiyorum...
a.s kar$ila$mi$tik
kendi etti kendi de bulur merak etme , elbet bi $ekilde yaptiklari cikar ondan yerimseniben
Ben çektim oda çeksin bile diyemiyorum. Çünkü ben bir salağımm!kaydirigubbakcemile
Dün gece ilk defa deliksiz hiç kalkmadan bi uyku uyudum. O da mesaj atmış uyuyabiliyor musun diyeklava:
Senin kendine yapacagın en büyük iyilik onu hayatından kolayca cıkarmak.
Kolayca cıkar at ki nerden geldigini sasırsın. Arkana donupde bakma.
Yarın pazartesi. Yarın sabah erkenden kalk ve kendine yeni bir hat al. Ki rahatsız etmesin seni.
Böyleleri haketmiyor asla, acıma merhamet gosterme.
Askerdeyken sabırla beklemissin onu. Kim yapardı ki ona boyle bir fedakarlıgı? kim?
Kimse vazgecilmez degil bunu unutma...
deme zaten canim bo$ver , ALLAHa biraktim de gec
Salak felan da duymayimlmaz: senin hic bi sucun yok bunu unutma , kendine de haksizlik etme
O senin degerini kiymetini bilememi$ , birak o kendi kendini yesin
Atlatirsin canim bu günleride , sana cok deger veren biri cikar elbet kar$ina olumunekankayizsmile
arkada$in dedigi gibi istersen hemen yeni bir hat al , pe$ini birakmaya niyetli degil kendisi
Hakkin en hayirlisi olsun canim :Saruboceqpuyorumnanaktan
İkinizde haklısınız hemde sonuna kadar. ayrıca desteğiniz içinde çook teşekkür ederimmopuyorumnanaktan ama hattımı değiştirmem birşey ifade etmez ki biz ne yazık ki aynı sokakta oturuyoruuzzzmafoldumbenmafoldumben
tesekkür edecek bi durum yok güzelim yerimseniben biz burda bu günler icin variz zaten
eger bi$ey olurda konu$mak dertle$mek istersen özelime herzaman yazabilirsin
dogru canim ayni sokakti degilmi , asla yüz verme , konu$mak icin kar$ina felan ciksa da
durmadan arasa mesaj atsa da , sert bi $ekilde artik istemedigini göster
$uan hala seviyosun , kolay degildir tabi , ama Rabbim sabrini verir in$allah :Saruboceq:
dünyadaki tek ki$i o degil unutma , kar$ina elbet sana cok deger veren birileri cikicak
canım erkek işte yaa..genelleme yapmıyorum tabi ama böle insanlarda gördüm..bırakıcaksın unutucaksın kendine yapabiliceğin en büyük iyilik budur
ne istediğini oda bilmiyo
ama sen her geri dönüşünde kabul ettiğin için buna alışmış
eğer artık bu tutarsız davranışlarına dayanamıyosan
sana ulaşmasını engelle
içine atma ağla
arkadaşlarınla dertleş
ancak öyle geçer bu acı
anlattıkların kadarı ile şizofren olma ihtimali yüksek-tatlicadiarzu-
hem peşinden koşsun,seni tavlasın diye,sonra aniden bitirmek istesin,sonra tekrar seviyorum diye hayatına girsin,hatta evlenme teklif etsin,ama yine ayrılan o olsun..
üstelik eski sevgilimi unutumadım diyerek!peh
acını çok iyi anlıyorum canım:teselli:ama inan geçicek bu..karşına duygularından emin,aslanlar gibi bir erkek çıkıcak,bu çocuk sende takıntı olmasın..
tamam beraber büyüdün,askerde bekledin,paylaşımlarınız büyük,ama kaç yıllık evlilikler bitiyor be hayatım:teselli:
evlenmeden yakanı sıyırıcağın için şükret.ve asla bu değişken herife geri dönmeyi aklından geçirmevereliniortak
ya inanamıyroum ben senin kavuşma anını okuyup yorum bile yapmıştım
o kadar heycanlıydınki yani sadece kullanmak içinmiymiş hepsi gerçekten erkekleri anlamıyrm yaaaaaaaa
rabbim yardımcın olsun
Canımm! Gerçekten iyi ki varsın yaa. İnan şu an çevremde beni senin gibi destekleyen kimse yok etrafımda. En yakın arkadaşım zannettiğim kişi bile bana bu ayrılık yüzünden sen haketmiştin bunu dedi! Kendisi henüz etrafa çıkmaya cesaret edemiyor fakat arkadaşları beni her gördüklerinde sürekli bizden bahsediyor. Paşamızda kesin okul vakti çıkar karşıma! Ama yapılacak belli asla yüzüne dahi bakmam çünkü haketmiyorr...
Bu iyiliği en yakın zamanda kendime yapmayı düşünüyorumm...
Evet aslında o da söyledi tam olarak ne istediğimi bilmiyorum diye. Haklısın ben onu bu hale getirdim. Bu güne kadar da hiç ağlamadım çünkü başladım mı hep devam eder gibi geliyor:sinifsinif: Allah'tan okul başlıyor da düşünmeye bile vaktim kalmaz. Sabahın körü okul, öğleden sonra dershane, akşam havuz, gece ders...
An olur insan kendini tanıyamaz an olur acılar gelir insanlar olgunlaşır ... Ben de 9 yıl önce erkek arkadaşımız askere göndermiştim ve beni aldattığını öğrenmiştim. Aşıksan çok kötü 3 gün rahat uyursun gene bir sancı gelir güneşin yüzünü görene dek ,yüzündeki gözlerin ,hep binbir yüzsüzlükleri gösterir sana. Yemek yerken kaşığa bakıp ağlarsın , kendi kendine lanet edersin. Üzülürsün hatta onun yüzünden hasta olursun... İnsanlar zamanla geçer derler inanmazsın... Ama geçiyormuş ettiğin beddualar tutuyormuş iflas bile ediyormuş :) İçinden ohh bile çekiyormuşsun.
Kendine yeni bir hayat kuruyorsun hep karşıma düzgün birini çıkar diye dua ediyorsun... Allah gönülden edilen duaları geri çevirmez ...
Şimdi iyi ki yaşamışım diyorum o acıları yoksa bu ben, bu ben olmazdım. Karşıma hayatımda beni seven güzel yürekli bir insan çıktı. Senin de karşına çıkacak ... Psikoloğa gitmiştim dayanamıyordum artık bana şöyle demişti : Onun gerçekten öldüğü ve onu gömdüğünü düşün o yok... Senin bunu yapman biraz zor ama yine de aklında bulunsun ben de işe yaramıştı.
Savaşını kendin yapacaksın ama tavsiyem arkadaşlarınla gez dolaş, kendini oyalayacak bir şey yap. Yapmak isteyipte yapamadığım bir şey mesela dans kursuna gitmek vs. gibi çok iyi gelecek...
Bu arada arkadaşında bir garipmiş, benim yanımda da kimse yoktu ben de kendi başıma yendim sabır buna değiyor mutlaka sana geri dönmek isteyecek , iyi düşün ...
Tüm güzellikler senle olsun zaman, ilacını verip hemen geçirsin...
nasıl biri bu anlamadım tatlım ya dengesiz sakın arama ararsa açma bir süre dinlesin bakalım kafasını
:1hug:sende iyiki varsin canim unutma bunu
arkada$in yaniliyo , hic de haketmedin senlmaz: o yüzden daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok
hayatindan tamamen cikartmalisin onu , elini sallasan ellisi bayanssulusmile
aynen dedigin gibi yüzüne bile bakma , kesin bi $ekilde de istemedigini söyle eger pe$ini birakmazsa
sen onu onca zaman bekledin , kar$iligini bu $ekilde verdiyse $imdi
ilerde de seni hep üzer , zararin neresinden dönersek kar'dir süprizzzzz
seni hakeden ve cok sevecek olan biri cikar elbette kar$ina
bence hiz canını sıkma tatlım o kendi kaybetti sen Allah a sükretki böle bi insanı sana evlenmeden tam baglanmadan önce hemen belli etmiş göstermiş
:1hug:sende iyiki varsin canim unutma bunu
arkada$in yaniliyo , hic de haketmedin senlmaz: o yüzden daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok
hayatindan tamamen cikartmalisin onu , elini sallasan ellisi bayanssulusmile
aynen dedigin gibi yüzüne bile bakma , kesin bi $ekilde de istemedigini söyle eger pe$ini birakmazsa
sen onu onca zaman bekledin , kar$iligini bu $ekilde verdiyse $imdi
ilerde de seni hep üzer , zararin neresinden dönersek kar'dir süprizzzzz
seni hakeden ve cok sevecek olan biri cikar elbette kar$ina
bence hiz canını sıkma tatlım o kendi kaybetti sen Allah a sükretki böle bi insanı sana evlenmeden tam baglanmadan önce hemen belli etmiş göstermiş
Zaten bende istiyorum onun hayatımda artık yok olmasını. Bu gece iyi bi temizlik yapıp evimdeki bütün eşyalarını atmayı planlıyorumm!
Ama açıkcası hattımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü 8 yıldır aynı hattı kullanıyorum ama onun numarasını engelletebilirim. Bi de taşınsak şurdan başka hiçbirşey istemem...
Evet gerçekten haklısın. Bunları evliyken de söyleyebilirdi bana! Yapardı bunu çünkü ondan beklenir. Çok çok teşekkür ederim desteğin için canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?