İçim çok acıyor ama belli etmemeye çalışıyorum...

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
Beni şafak topiğinden belki hatırlayanlarınız vardır. Bilmeyenler için herşeyi baştan anlatmak istiyorum. Amacım hem içimi döküp rahatlamak, hem de sizden akıl almak.
Biz onunla aynı mahallenin çocuklarıyız. Onu küçüklüğümden beri tanıyorum fakat o zamanlar pek samimi değildik. Ta ki 3.5 yıl önceye kadar. Her okul dönüşü yoluma çıkmalar konu açmaya çalışmalar falan...
Önceleri pek birşey anlamamıştım açıkcası. Öylesine bi arkadaş işte diye düşünmüştüm. Ama etrafımdaki arkadaşlarım beni uyarmaya başlayınca birşeylerin olduğunu bende anladım.
Herşey çok güzel gidiyordu, en önemlisi bana değer veriyordu. Bi buçuk yıl o bana aşkını bende ona dostluğumu verdim. Kabul etmek istemiyordum çünkü erkekleri biraz bekletmenin iyi olduğunu düşünüyordum. Bi buçuk yılın sonunda sevdiğimi farkettim en sonunda aynı yolda bu sefer elele yürümeye başlamıştık. Gerçekten çok mutluydum. Aradan 4 ay geçti. 2 ay sonra askere gidiceğinin haberini verdi bana. Ondan uzak kalmak gerçekten çok çok zor gelicekti bana. Fakat aklımda bi soru işareti vardı. Askere gitmeden muayene için aylar önceden askerlik şubesinde işlemlere başlıyorsun. Bana bundan neden hiç bahsetmemişti?
Bunun yanında benden önceki sevgilisiyle ayrıldığında çok üzüldüğünü, onu deliler gibi sevdiğini de biliyordum. soru işareti de tam burda başlıyordu. Herşey onu unutmak, yanlız kalmamak, askerlik gibi zor bi süreci beraber atlatmak için miydi?
Ama herşeye rağmen onu sevmiştim. Ve onu beklemeye söz verdim. Kabus gibiydi o gidince günler. Sınıfta kahkahalarım çınlarken arkadaşlarım hıçkırıklarla ağlamamı duyuyordu artık. Dersin ortasında sınıftan koşarak çıkan ağlayan bi kız olmuştum artık.
Neyse ki 3 ay sonra dağıtım izinine geldi. Çok mutluydum beraber geçen kısacık bi hafta bile bana ilaç gibi gelmişti.
Günler onun desteğiyle su gibi geçip gitmişti. Fakat sanki ters giden birşeyler vardı. Her gece telefonda saatlerce konuşan biz birbirimizin sesini 15 gündür duyamıyorduk. Birliği aradığımda onu istiyordum telefona fakat o badisini yollayıp sürekli bi bahaneler uydurtuyordu.
21 Eylül'dü günlerden. Ramazan bayramıydı. O sıralar abim de Edirne'de askerdi. Onun yanına gitmiştik. Ben ömrümde öyle ağladığımı hatırlamıyorum. Askeriyenin önünde deliler gibi ağladım. He abimin hem onun yokluğu çok zor geçiyordu. Nerde bi asker görsem ya abim ya da sevdiğimdi.
Yolda dönerken ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım. Birden bi el dürttü beni ve uyandım. Hemen telefona bakmak geçti aklımdan. Defalarca aramıştı beni. Bi de mesajlara bakayım dedim. Çünkü cevap vermeyince ankesörlüden hep mesaj atardı bana. Zannediyordum ki yine beni nasıl özlediğini sevdiğini yazmıştı. Fakat öyle değildi o mesajda bana karşı olan duygularını yitirdiğini, ayrılmak istediğini yazıyordu.
Dünya başıma yıkılmıştı resmen! Bu muydu bi yıldan fazla peşimde divane gibi gezen erkek?
Herşeye rağmen yine arıyordu beni sürekli, saatlerce eskisi gibi konuşuyorduk. Etrafımdaki herkes bunu askerlik psikolojisiyle yaptığını, sabretmemi söyledi. Bende öyle yaptım. Nitekim 2 Mart gecesi telefonda konuşurken beni ne kadar çok sevdiğini dayanamadığını söyledi. Herşey yine eskiye dönmüştü. Mutluyduk!
Bi sabah okula giderken yokuştan aşağı indim tramwaya doğru. Gözlerim pek uzağı göremez benim. Fakat durağın orda uzun boylu aynen ona benzeyen birisi ellerinde papatyalar bana bakıyordu. Hiç ihtimal vermedim onun olduğuna çünkü akşama doğru telefonda konuşmuştuk yine. Meğerse o gece atlayıp gelmiş. Oysa ki hiç izin kullanmayı düşünmüyordu. Dayanamamışş!
Bi hafta yine beraber geçti. Son kez gitmeden önce buluştuk. Beni Galata Kulesi'ne götürdü ve orada evlenme teklifi etti. Ellerim titreye titreye sarıldım. Fakat o son kez sarılmamdı ona. Vedalaştık...
Çok az kaldı diye sabrettik. Yeri geldi birbirimize kardeş olduk, yeri geldi dosttuk, yeri gelince de birbirine deliler gibi aşık bi çifttik!
Sonunda bitti askerlik. Geldi. Kavuştuk...
Fakat bana bayramın ilk günü sabah uyanınca mesajlaşırken çok garipmiş gibi geldi. Doğru sorunlarımız vardı pek buluşamıyorduk ama o fazla şikayet etmiyordu beni kırmamak için. Yine konu buluşamamaktan açıldı. Bende olsun hayatım bak burdasın ya ona bak dedim. O da burdayım ama ne farkeder seni göremiyorum, senin olmadığın her yerde bana orası gibi cehennem dedi. Daha sonra bu mesaj attı bu lafımı geri almak istiyorum diye. Şaşırdım neden dedim ben senin hayatımdaki yerine alışamadım dedi!
Bende o zaman o yeri tam belirle ya tam yap beni hayatında ya hiç dedim. O da cevap verdi benim kanaatim artık hayatımda yerin olmadığı yönde dedi. Dünyam başıma yıkıldı!
Bi de üstüne bana o kızı unutamadığını söyledi...
İki bayramdır tam bayram yaşatıyor bana! Şimdi bana bi akıl verin. Asla mesaj atmıyorum ona, face, msn ne varsa sildim! Bütün beraber olan fotoğraflarımızı kaldırdım. Bilmiyorum daha başka ne yapmam gerek ne olur bi akıl verin bana. Asla ağlamıyorum hep içime atıyorum. Çünkü bi başladım mı arkası kesilmez bu ağlamanın biliyorum...

Tüh allah cezasını versin rezil herif. Canım nolursun beni yanlış anlama ama bu adam seni askerliği boyunca kullanmış. Vakit geçirmekmiş amacaı. Canı sıkılınca aramış oyalanmış canı sıkılınca hadi byby diyip sizi göndermeye kalkmış. Ve şimdi o dönemi atlattığı için rahat beyfendi. Bir de utanmadan eskisini unutamadım demiş. O öyle diyince sen ne dedinde bitirdiniz konuşmayı peki

celiskili davranislari var bir öyle bir böyle
diger bayanla hala konusuyor olabilirmi?
dengesiz kararsiz biri böyle erkeklerden hic haz etmem
insan ya ister yada istemez
durup dururken sebeb yokken pat diye bitti sonra yok hadi gel evlenelim demesi
ne kadar dengesiz oldugunu gösterir
kendinden emin davranislar sergileyen bir insan degil bu
bence uzak dur canim bilyiorum üzülüceksin belki zor olucak unutmak
ama barisirsanda ileride birdaha üzülüceksin
böyle bir insana güven olmaz tam evlenicekken pat diye gidebilir bile

kahretsin onu sana bunu nasıl yapmıs sakın onun yüzüne bakma geri dönersen kendine olsan saygın yokmu derim ben sana senin gibi birini bulmus da bulanıyor salak beni tanırsın beraber askerlik bekledik nasl bişey oldunu bende sende cok ii biliriz her baba yiğidin harcı değildir askerlik beklemek buna ragmen sana bunu yapmıs sakın onu affetme emin ol sana yaptıklarının eninde sonunda karsısına cıkıcaktır

giden gitti diyceksinde böyle dengesiz birinin her an geri
dönebilecegini düsündügüm icin uzak dur diyorum

aynen bencede bu cocuk geri döner cünkü gercekten dengesiz haraketleri var ve kafasıda karısık senin degerini anlar geri döner ve ileride cok üzülürsün bencede uzak dur

belkide diğer kıza görüşüyor olabilir.. belki de o umut verince senden uzaklaştı o reddedince sana döndü.. bu işte öle bi durum var gibi. ben de bi ara böle bişey istemeden de olsa yapmıştım farkında olmadan.. biri bizi kırıp üzdüğünde bizi herşeyimizle seven düşünen kişiye koşabiliyoruz ama bi süre sonra onu sevmediğimizi anlayıp ondan da kaçıyoruz.. o kişinin ilgisini sevgisini kullanmaktır bunun adı.. çok yanlış ama malesef olabiliyor. askerlk de zor bi dönem sana ilgine muhtaç kalmış olabilir.

ALLAHIM bu çocuk tam anlamıyla dengesiz kendini ne sanıyor askerdeyken kendini oyalayacak bişi vardı askerlik bitti ben eski kız arkadaşımı seviyorum unutamadım olum eski kız arkadaşını sevşiordun benle niye oturup konuştun aşkım canım cicim dedin sakın oa yüz verme hattını msneni değiştir bu adamdan insana hayır gelmez bugün bunu yapan yarın nikah masaasında ben eski kız arkadaşımı seviyorum diye kalkar gider o duruma gelmek istemiyorsan bu adamı hayatından defet arama sorma sen çok değerli birine benziyorsun değerli olmasan kim asker yolu bekler aylarca çok sevmişsin ama karşılığını alamamışsın gün gelir o bunun acısını bedelini çok ağır öder senin kaybedeceğin biri yok sen sana değer veren biriyle ol inşallah canım çar çabuk atlatırsın nekadar zor olsada böylesi adamları unutmak en mantıklısı

yol ver gitsin üzülmeye degmez kendini heba ettiginle kalirsin
ararsa cvp verme hic bir sekildeulasamasin sana kendini vazgecilmez alendelon falan saniyor herhalde

Daha önceki ayrılığımızda 7 ay barışmak için beklemiştim ama böyle bi durumda seni 7 saat bile beklemem. Yolun açık olsun. Asla görüşürüz gibi bi kelime de etmiyorum çünkü seninle görüşmeyi falan da düşünmüyorum dedim.
Evet ne yazık ki aynen dediğiniz gibi o zor zamanı atlatmak için olmuş herşeyy:çok üzgünüm:

O kızla hala görüştüğünü düşünmüyorum. Belki de böyle bi ihtimali düşünmek istemediğimdendirr. Fakat anladığıma göre o kızın buna çok büyük bi kazığı olmuş ve o gün bugündür bi daha onu görmek istememiş...

Evet canım seni hatırlıyorum. Sende hatırlıyorsundur nasıldı ilk kavuşmamız. Herkes ne kadar romantik falan demişti. Nerden bilebilirdim ki sonumuzun böyle olucağınıı:1no2:

Bende inan bundan korkuyorum...

hem senin olmadığın ye r ona cehennem geliyormuş hem yerin yokmuş onda...çok tuhaf
Kendisi tuhaf zaten onun!

Haklısın galiba ama görüştüklerini zannetmiyorum...

İnşallah inşallahh. Bi an önce unutmak istiyorum zaten herşeyi. Umarım geçer. Ve herkes hakettiğini yaşar sonunda:Saruboceq:

yapman gereken tek bir şey kalmış

eğer sana ulaşmaya çalışırsa buna engel olmak

Yapar mı ki böyle birşey onca olaydan sonra:uhm:

slm.iyi bayramalr arkadaşlar
Benim pek bayramlık halim kalmadı ama size de iyi bayramlar...

değmez üzülmene sevin işte gerçek yüzünü göstermiş sana
Üzülmemeye çalışıyorum bende artık zaten...

yol ver gitsin üzülmeye degmez kendini heba ettiginle kalirsin
ararsa cvp verme hic bir sekildeulasamasin sana kendini vazgecilmez alendelon falan saniyor herhalde
Evet çok haklsıın. Bende zaten asla görüşmeyi düşünmüyorum onunla:umursamaz:

afedersin ama yuuh ...!
terbiyesiz ya ne desem bilemedim kötükedihüso
hatirliyorum canim seni bi kac kez topicte kar$ila$mi$tik
yaziklar olsun , onca zaman bekledin kar$iligi buymu$
üzülme canim , bencede geri döner ama i$e yararmi bilemem
bo$ver hayatindan tamamen cikar , önüne bak derim , tabiki zor onca zaman bekledin vs.
ama ALLAHindan bulur elbette klava:

bence sana geri dönecek ama aşkında sadık ve sebatkar olmayan biriyle çok zor..
sevgilimle çok zorluklar, mecburi ayrılıklar, sıkıntılar geçirdik ve geçiriyoruz.. ama hala beraber olmamızın asıl sebebi onun hep aşkının arkasında durmasıydı. bence ya tamamen güvenene kadar bekle, ya da sonra acı çekmek istemiyorsan biten şeyi tekrar başlatma o sana tekrar döndüğünde.

yediği kazık içinde kaldığından onu unutamamıştır, yenilen pehlivan güreşe doymaz ya, bazılarına da işte böyle rahat batar.. kişiliksiz dengesiz mahluk yaa.. Ay çok sinir oldum..

Evet evet bende seni hatırlıyorum. Ordakilerin çoğu şahit nasıl sevdiğime! Ama gerçekten karşılığı buymuş demek ki...

Onunla beraber olmak o çok iyi bi oyuncu olduğu için dünyanın en güzel duygusuydu. Fakat herşeye rağmen yine de onu görmek dahi istemiyorum...

yediği kazık içinde kaldığından onu unutamamıştır, yenilen pehlivan güreşe doymaz ya, bazılarına da işte böyle rahat batar.. kişiliksiz dengesiz mahluk yaa.. Ay çok sinir oldum..

Evet çok haklısın kazıktan dolayı hala böyle. Bi de o siniri bana sorr:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…