İçim çok acıyor ama belli etmemeye çalışıyorum...

Dayanamıyorum galiba artık:bbo:
Neden bunu bana yapıyor anlamıyorum. Sürekli evin önünde bekliyor, mesajlar atıyor konuşalım diye. Tabi bunların hiç birine tepki vermemeye çalışıyorum. Ama açıkcası dün gece olanlar bardağı taşıran son damlaydı!
Yan apartmanımızda oturan ortak bi arkadaşımız var. Onu dün gece askere uğurladık. Asker eğlencesini de kapının önünde yaptılar. Tabi o en yakın arkadaşı gittiği için en önde olan kişiydi. Şarkılar falan çalıyordu bende dinlememeye çalışıp bilgisayarda oyun oynuyordum. Ama birden bütün sokakta Işıklı Yol yankılanmaya başladı. Onun bizim şarkımız olduğunu bile bile açtı! Bi de üstüne askere giden arkadaşımıza dönüp ''Kardeşim askerden dönünce sakın benim yaptığım hatayı yapma sonra böyle kapı önlerinde köpek gibi beklersin'' dedi bağırarak!
Gerçekten artık gücüm kalmadı gibi...

işin çok zor çokk...için nasıl acıyodur kimbilir ama ben onun ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamadım :S

Aslında baştaki bütün mesajını okumadım üzgünüm :kedi: Ama sonunu okudum bir kac mesajını daha okudum ne yaptığını anladım dengesiz diyebiliyorum ancak.Bazı erkekler böyle dengesiz olabiliyor bugun bu yarın bu olabiliyor. Sen sana o attığı mesajdan sonra sen onu sildikten sonra ne yaptığını biliyor musun ? Yani eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış mı felan? Belkide hatasını anlamıştır sanırım sen ona baya bir duvarlarını örmüşsün hiç tepki vermediğini göz önüne alarak söylüyorum bu haldeyken tarafsızca onunla son kez yüz yüze konuşup neden öyle yaptığını sor diyorum.Yoksa böyle geçişirse aklında hep soru işaretleri kalır ve bu soru işaretlerini ondan başkası gideremez.

işin çok zor çokk...için nasıl acıyodur kimbilir ama ben onun ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamadım :S

Ben bile anlayamadım ki bi türlü yıllardır:umursamaz:
Oysa onu tanıdığım bütün zamanda hep anlamaya, onu mutlu etmeye çalışmıştım...

Bu gerekli biliyorum. Ama onunla konuşmaktan inan korkuyorumm! Gözlerine baksam ölürüm gibi geliyorrmafoldumben

İlerde pişman olup üzüleceğine , şimdi üzülürsün ağlarsın geçer gider .

Neler geçmiyor ki hayatta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…