An olur insan kendini tanıyamaz an olur acılar gelir insanlar olgunlaşır ... Ben de 9 yıl önce erkek arkadaşımız askere göndermiştim ve beni aldattığını öğrenmiştim. Aşıksan çok kötü 3 gün rahat uyursun gene bir sancı gelir güneşin yüzünü görene dek ,yüzündeki gözlerin ,hep binbir yüzsüzlükleri gösterir sana. Yemek yerken kaşığa bakıp ağlarsın , kendi kendine lanet edersin. Üzülürsün hatta onun yüzünden hasta olursun... İnsanlar zamanla geçer derler inanmazsın... Ama geçiyormuş ettiğin beddualar tutuyormuş iflas bile ediyormuş :) İçinden ohh bile çekiyormuşsun.
Kendine yeni bir hayat kuruyorsun hep karşıma düzgün birini çıkar diye dua ediyorsun... Allah gönülden edilen duaları geri çevirmez ...
Şimdi iyi ki yaşamışım diyorum o acıları yoksa bu ben, bu ben olmazdım. Karşıma hayatımda beni seven güzel yürekli bir insan çıktı. Senin de karşına çıkacak ... Psikoloğa gitmiştim dayanamıyordum artık bana şöyle demişti : Onun gerçekten öldüğü ve onu gömdüğünü düşün o yok... Senin bunu yapman biraz zor ama yine de aklında bulunsun ben de işe yaramıştı.
Savaşını kendin yapacaksın ama tavsiyem arkadaşlarınla gez dolaş, kendini oyalayacak bir şey yap. Yapmak isteyipte yapamadığım bir şey mesela dans kursuna gitmek vs. gibi çok iyi gelecek...
Bu arada arkadaşında bir garipmiş, benim yanımda da kimse yoktu ben de kendi başıma yendim sabır buna değiyor mutlaka sana geri dönmek isteyecek , iyi düşün ...
Tüm güzellikler senle olsun zaman, ilacını verip hemen geçirsin...