• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içim bir türlü ısınmıyor ne yapmalıyım??

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
643
Puanlar
53
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
1 Ocak 1970
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım biraz uzun olacak okuyup bana birşeyler derseniz çok sevinirim
(Çok uzun olmuş özür dilerim hepsini anlatsam roman olurmus heralde)
Konu kv ve kp,
Kayınvalide en baştan beni istememişti sonunda yüzyüze gelindi tabi bu olay aylar öncesinden oluyor. Iste kv beni istememiş başta kendi memleketinden istemiş o yüzden bunlar olmus bundan sonra bi aile olalim aramiz iyi olsun dediler de dediler cok ayrıntılı oraya girmeyecegim. Tekrar düğün yapmak istediler işte biz çoğu kişiye altın para taktik size de destek olur bunlar diye hemde herkes görsün diyerek ikna ettiler tamam dedik.cunku eşim hala 2 kredi oduyo ve ancak yetiriyoruz evimize.
Sadece 7 bin tl ye bi salon tuttular geri kalan herşeyi yine bize yaptırdılar. Düğün günü daha düğün bitmeden boynumdaki takı kurdelasını çıkarttılar. takılan paraları direk çantalarına attılar o altinlarla da kendilerine mobilya takimi hali dolap filan yaptırmışlar sonradan öğrendim bunu. Düğün boyunca da kv nın sinsi bakışları hiç üzerimden ayrılmadı. Düğün bitimi ertesi de ben dönmek istedim evimize çok yorgundum pesimizden tuttu geldi. bide burda kaldı sanki hiç geçmişte kötü şeyler yaşanmamış gibi hizmet bekledi devamlı yok yemek çay oturmadılar bile. Babası dedi krediniz bitene kadar size yardım edelim destek olalım diye boş cikti bende dedim en azından söylemesin ki beklemeyelim böyle bişey. Son olarak ta şimdi biz 1+1 evde oturuyoruz bu eve bile 750 tl kira veriyoruz. Bu sene doğuya gidecegiz diye çıkmamıştık evden çünkü aşırı pahalı kiralar kısa süre biraz daha otururuz demiştik. babası da bunu duyunca ben kızımı bu evde oturtmazdım asla daha iyi bi eve kiraya çıkarttirirdim ama gidecekmişsiniz diye efeleniyodu. Doğu görevi bi kaç yıllık ertelendi. Bizde güzel bi ev bulduk 1000 tl kira artı depozitosu taşıma işleri falan 3000 4000 oluyo ve hepsini pesin istediler. Benim doğumum yakın olduğu için eşimde bi anda veremeyecek bu yüzden babasından borç istedi ama oda bizimde borcumuz var dolap yaptırdık falan diye geri çevirdi bu isteği.
(Bu arada 3 dairesi bi arabası var her iş geldiğinde de iş başı 2 bin 3 bin kadar alan birisi artı emekli maaşı da var)
Ben bunları gördükçe uzaklasiyorum onlardan söz verip yapmamaları tabiki de zorunda değiller ama ne eşime yardım ettiler ne bize tek bi çöp bile almadılar. Istemiyorum yakın olmak 1 bucuk senedir gelmezlerdi bile ama simdi devamlı gelmek istiyolar ben uzak kalmak istiyorum ne yapmam gerekiyo?

Tekrar düğün yapmak isteme kısmını anlamadım. 2 düğün mu yaptınız? Yoksa nikah yapip evlenip daha sonra mi düğün yaptınız?
Altinlari ve paralari vererek hatayi bastan yapmissiniz.
Evinize bu kadar sık gelmeleri de sacma. 1 arti 1 küçücük ev insan rahatta edemez.
Eşin ne diyor bu durumlara?

Tekrar düğün yapmak isteme kısmını anlamadım. 2 düğün mu yaptınız? Yoksa nikah yapip evlenip daha sonra mi düğün yaptınız?
Altinlari ve paralari vererek hatayi bastan yapmissiniz.
Evinize bu kadar sık gelmeleri de sacma. 1 arti 1 küçücük ev insan rahatta edemez.
Eşin ne diyor bu durumlara?
Başta istemedikleri için eşim 2 ayrı kredi çekip nisan ve düğünü kendisi yaptı onlar katilmadilar. Bu 2. Düğünü de komşuları akrabaları görsün diye yapmak istediler onların memlekette oldu. Gosteristen bilezik kolye taktılar onu kiraladık diye kolumdan boynumdan çıkarıp aldılar. Tüm altınları paraları da aldılar sırf gösteriş yapmak için yapmışlar eşimde mesafe koymak istiyor yasadiklarindan ötürü ama devamlı arıyolar geliyolar

Başta istemedikleri için eşim 2 ayrı kredi çekip nisan ve düğünü kendisi yaptı onlar katilmadilar. Bu 2. Düğünü de komşuları akrabaları görsün diye yapmak istediler onların memlekette oldu. Gosteristen bilezik kolye taktılar onu kiraladık diye kolumdan boynumdan çıkarıp aldılar. Tüm altınları paraları da aldılar sırf gösteriş yapmak için yapmışlar eşimde mesafe koymak istiyor yasadiklarindan ötürü ama devamlı arıyolar geliyolar
Çünkü bebek geliyor gidip de bi burnumuzu sokalım diyorlar

Yüzsüzlük ve görgüsüzlük hat safhada
Bir de yığıntılar. Yerinde olsam hic görüşmem yuz vermem görüşme bence ya da cok aza indir musait degilim de. Hayir demeyi öğrenmen lazım yoksa mutlu olamazsin

Bir de yığıntılar. Yerinde olsam hic görüşmem yuz vermem görüşme bence ya da cok aza indir musait degilim de. Hayir demeyi öğrenmen lazım yoksa mutlu olamazsin
Haklısınız ben o düğün ertesi geldiklerinde suratım asikti yorgunluk falan derken annesi ağlamaya başladı yok bizi istemiyorsan gelmeyelim diye duygu somurusu yapti bi de ben asık suratlı oldum

Çünkü bebek geliyor gidip de bi burnumuzu sokalım diyorlar
Kessinlikle bu bebek olmasa boyle iyi olmazlar birsürü hazırlık yapıyoruz onlara bile katkısı yok benim annemgil besik bebek arabasi giysileri bezine kadar aldilar.bilmiyorum zoruma mi gidiyo hamilelikten çok mu takmaya başladım sinirlerim çok bozuk

Birde yarın babası gelecekmiş bizden 5 saatlik uzaklıkta oturuyolar. Işte eşime diyo kizim müsait mi bi gün kalayım falan diye ee bana sor zaten son günleri hamileliğin belimden oturamıyorum bile uzanamıyorum onların yanında da. Bi eve taşınmak için borç istiyo vermiyolar ama buraya gelirken benzin parasını falan bulabiliyor.

Son düzenleme:
Birde yarın babası gelecekmiş bizden 5 saatlik uzaklıkta oturuyolar. Işte eşime diyo kuzum müsait mi bi gün kalayım falan diye ee bana sor zaten son günleri hamileliğin belimden oturamıyorum bile uzanamıyorum onların yanında da. Bi eve taşınmak için borç istiyo eşim vermiyo ama buraya gelirken benzin parasını falan bulabiliyor.

Senin moralini bozmak istemem ama yasadiklarini birebir yaşamis bir arkadasim var
.cocukluk arkadaşım.
Evlendi. Bunu istemediler. 2 düğün yaptılar. Esi arabasini sattı düğün yapip esya almak icin. Daha sonra kredi cekti sattığı arabanin yerine yenisini alsın diye. Napsın.
Düğün sonrası altınlarını aldılar. Alyans haric herseyi.Neymis borçları varmış. Hamileyken 3 defa geldiler kızın yanına. Yatiya hemde bi gelmelerine 15 gün kalıyorlar.
Kizda demiski basta bunlar nasilsa beni sevmiyor evlenince gelmezler,hic oyle sandığı gibi olmadı.
Sonra demiski ben hamileyken madem geldiler doguma da gelsin baksın bana . Çünkü annesinin teyzesinin yanina gitmesi gerekiyordu :/
Samimi arkadasim benim,bu bahsettigim daha dun ondaydım.
Sonra kaynana kayinbaba geldi. Sabah sabah yemek yapiyorlar zorla yedirmeye calisiyorlar kiz yemicem diyor memesini accak emzircek kayinbaba karşısında odadan çıkmıyor en son kaynana çık odadan kiz emzircek diyor
Sonuc kızın sütü kesildi.
Stres sinir harbi
Lohusaydi sezeryanla dogurdu kaynana demiski yerler pis.. o halde viledayla silmiş
Kiz cok pisman oldu cagirdigina 2.doguma cagirmicam onlari diyor. Daha sonra gelmeye de devam ettiler. Onlardada para yok yoksullar sözüm ona ama bilemiyorum dogumgununde bebege hediye aldilar gelirken otobus parasi falan
Terbiyesizler canim yani. Cahil ve eski kafalar sabah kahvaltilari onlerinde,caylari,aksam yemekleri. Gamsizlar. Kaynana bardak kaldirmazmis
Ben cocugun dogumgununde gordum kaynanayi asık suratli uyuz bir tipti. Yani hem sevmezler istemezler gelini hemde evine coreklenirler
Yerinde sam tedbir alirim
Annenlerle ayni sehirdemisin?dogumda yaninda kim olacak? Dogumdan sonra caliscakmisin
Bi sekilde engel olmalisin bu gelme gitme islerine yazik sana Allah korusun sütün kesilir falan
Kayinbaba da arsizmis. Ayni arkadasin kayınbabası gecen o da tek basina geldi 2 gun kaldi gitti
Arkadasim daha genc cocugu ufak ve kocasindan nefret eder hale gelmis . Gelmesinler evime diyor yeter uf diyor evde rahat giyinemez edemez onlara hizmet vs

Kaynanayi dugunde gormemisim dikkat etmemisim ben dogumgununde gordum tam bir yilandi. Bide diyorki herkesin icerisinde ben kendi memleketimden istemistim . Kizin önünde ben ordayim kizin teyzesi halasi orda annesi orda.
Yani senin olayin bireeebir aynisi bu kadar olur. Hamileyim demesen dicektim acaba arkadasim mi acmis konuyu :)))))

Ben az cok tahmin ediyorum neler hissettigini onlem almalisin. arkadasim en son evini taşıdı baska yere.Dediki arayip onlari bundanasonra bana soyleyeceksiniz geliceginiz zaman onlarda tamam kizim dediler. Taşındığı ev küçük çünkü.
Kizda bıktı yani
Simdi o kadar gelmiyorlar
Bir de salona klima takmadi. Gelmesinler diye :) yazın :)

Senin moralini bozmak istemem ama yasadiklarini birebir yaşamis bir arkadasim var
.cocukluk arkadaşım.
Evlendi. Bunu istemediler. 2 düğün yaptılar. Esi arabasini sattı düğün yapip esya almak icin. Daha sonra kredi cekti sattığı arabanin yerine yenisini alsın diye. Napsın.
Düğün sonrası altınlarını aldılar. Alyans haric herseyi.Neymis borçları varmış. Hamileyken 3 defa geldiler kızın yanına. Yatiya hemde bi gelmelerine 15 gün kalıyorlar.
Kizda demiski basta bunlar nasilsa beni sevmiyor evlenince gelmezler,hic oyle sandığı gibi olmadı.
Sonra demiski ben hamileyken madem geldiler doguma da gelsin baksın bana . Çünkü annesinin teyzesinin yanina gitmesi gerekiyordu :/
Samimi arkadasim benim,bu bahsettigim daha dun ondaydım.
Sonra kaynana kayinbaba geldi. Sabah sabah yemek yapiyorlar zorla yedirmeye calisiyorlar kiz yemicem diyor memesini accak emzircek kayinbaba karşısında odadan çıkmıyor en son kaynana çık odadan kiz emzircek diyor
Sonuc kızın sütü kesildi.
Stres sinir harbi
Lohusaydi sezeryanla dogurdu kaynana demiski yerler pis.. o halde viledayla silmiş
Kiz cok pisman oldu cagirdigina 2.doguma cagirmicam onlari diyor. Daha sonra gelmeye de devam ettiler. Onlardada para yok yoksullar sözüm ona ama bilemiyorum dogumgununde bebege hediye aldilar gelirken otobus parasi falan
Terbiyesizler canim yani. Cahil ve eski kafalar sabah kahvaltilari onlerinde,caylari,aksam yemekleri. Gamsizlar. Kaynana bardak kaldirmazmis
Ben cocugun dogumgununde gordum kaynanayi asık suratli uyuz bir tipti. Yani hem sevmezler istemezler gelini hemde evine coreklenirler
Yerinde sam tedbir alirim
Annenlerle ayni sehirdemisin?dogumda yaninda kim olacak? Dogumdan sonra caliscakmisin
Bi sekilde engel olmalisin bu gelme gitme islerine yazik sana Allah korusun sütün kesilir falan
Kayinbaba da arsizmis. Ayni arkadasin kayınbabası gecen o da tek basina geldi 2 gun kaldi gitti
Arkadasim daha genc cocugu ufak ve kocasindan nefret eder hale gelmis . Gelmesinler evime diyor yeter uf diyor evde rahat giyinemez edemez onlara hizmet vs
Annemlerle aynı sehirdeyiz 1 buçuk saatlik mesafe var ama doğumdan sonra orda kalacağım bi süre annem bakacak şükür bunu en başından belirttim. Ya bilmiyorum öyle bi nefret oldu ki içimden atamıyorum strese girdim. Bi de bu ev olayı bugün oldu resmen oturdum gizli gizli ağladım sinirimden. Çünkü gerçekten bu ev dar geliyo bi bebekte olacak bu zamana kadar fedakarlik yaptım 2 sene 1+1 evde oturdum kaldim çok heveslenmiştim herseyı kafama takar oldum:/

Kaynanayi dugunde gormemisim dikkat etmemisim ben dogumgununde gordum tam bir yilandi. Bide diyorki herkesin icerisinde ben kendi memleketimden istemistim . Kizin önünde ben ordayim kizin teyzesi halasi orda annesi orda.
Yani senin olayin bireeebir aynisi bu kadar olur. Hamileyim demesen dicektim acaba arkadasim mi acmis konuyu :)))))

Ben az cok tahmin ediyorum neler hissettigini onlem almalisin. arkadasim en son evini taşıdı baska yere.Dediki arayip onlari bundanasonra bana soyleyeceksiniz geliceginiz zaman onlarda tamam kizim dediler. Taşındığı ev küçük çünkü.
Kizda bıktı yani
Simdi o kadar gelmiyorlar
Bir de salona klima takmadi. Gelmesinler diye :) yazın :)
Ah bide bunu görseniz aynı sinsi bakışlar bizden uzak yerdeler 5 saat mesafe var ama arabaları altında canları isteyince gelmek istiyorlar bende sus pus kalıyorum kendime de çok kızıyorum valla

Ah bide bunu görseniz aynı sinsi bakışlar bizden uzak yerdeler 5 saat mesafe var ama arabaları altında canları isteyince gelmek istiyorlar bende sus pus kalıyorum kendime de çok kızıyorum valla
Bu bahsettiklerimde 3 saatlik mesafedeler ama canlari isteyince geliyorlar
Dogum sonrasi icin iyi olmus annenle birlikte olacak olman en azindan sinir olmazsin rahat edersin annende ilgilenir sen ve bebekle

Ben olsam hamilelikten faydalanıp aksi davranırdım.
Doğumdan sonra "heryer pis" dediğinde "benim dikişlerim var, bana yardıma gelmedin mi, sana zahmet siliver" derdim.
Bu kadar sessiz olup boynunuzu eğerseniz o cahiller de ben eğdirdim boynunu sanar. Saygı bir yere kadar

Bu erkek aılelerı neden böyle hıc anlamıyorum .
Yakınlasma sebeblerı bence bebek :KK53:

Ben olsam hamilelikten faydalanıp aksi davranırdım.
Doğumdan sonra "heryer pis" dediğinde "benim dikişlerim var, bana yardıma gelmedin mi, sana zahmet siliver" derdim.
Bu kadar sessiz olup boynunuzu eğerseniz o cahiller de ben eğdirdim boynunu sanar. Saygı bir yere kadar
Arkamdan saygısız demelerinden çekiniyorum ama o kadar yaptıklarına öyle davranmak en iyisi

Back
X