- 24 Ağustos 2015
- 470
- 424
- 18
- 41
Arkadaşlar genel olarak bosananlara tavsiyemi soyleyeyim. Ben hic bir zaman karsimdakinden hinc almadim, sinir etmedim, ya gorusmedim ya cok sakin oldum.3,5 yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var.Daha önce eşimle sıkıntılarımızı yazmıştım.kısaca anlatırsam esim evlenmeden önce borcunu kapatmak ve düğün masrafları için 50bin kredi çekmiş.35 bini eski borçları için 15 binde düğün içinmiş Hadi öyle diyelim. onun kredileri ayfa 800 tl ben de çalıştım mobilyaları odedim.diğinden bilinenleri de salona vs. Borçlar esimin lüks ihtiyaçları yüzünden içki sigara dışardan yemek benzin ve. Krediyi krediyle kapatmış.borç artmış.hMile olduğum için fe kv evine taşındık.ama kadın tam bir vadi çıktı vicdansız.ben çalışsam da çalışmadan da annemin maddi manevi desteğini gördüm dul aylığı bana verdi kadımcaz.ama ne edime ne ailesine yaranamadım. Bebeğimi ve beni hic sevmediler.1haftalık sarılık geçirmiş kızımı emzirtmedi Ve niceleri.. dayanamadım ben kira tuttuk kirayı ben öderim dedim kızıma annem bakıyor onlarınkiler koydeler. Esim gül gibi isinden istifa etti tenha bir yerde bakkal dükkanı açtı.Bana söylemedi ben istifa edeceğini duyunca geri al dedim dinlemedi.biliyorum ki içecek . Ki öyle oldu.sabah 6 da gidiyor akşam 22de geliyor 3,4 bira içiyor. Evle hic ilgilenmiyor. Kızıma da bana da yardımcı olmuyor arkasıni toplanıyor üstelik. Kızım hasta ona rağmen. Boşanacağını söyledim ctsi kızımın doğum günü o zamana kadar kimseye söyleme dedim.o da boşanalım ama kızımı size birakmam dedi. Ben de uzatıp birşey söylemedim mahkemede görüşelim diye. Ama daha sonra o aradı nasıl dedi iyi dedim akşamında da geldi ama hiçbirşey demedi. Ne desem bilmiyorum. Kızımı almak istiyor musun deyip bir daha eve koymasam mi.
Ama mahkemede yasal hakkim neyse sonuna kadar aldim. Yine. Olsa yine alirim. Eger niyetiniz oc almak degil bosanmaksa ortami germeyin derim.