Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle kaynana düşman basına ya bu kadarına pes !!
- Konu Sahibi cansuu12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kv nizin günahını almak istemem ama sizin birileriyle iyi vakit geçirmeniz onu rahatsız ediyor olabilir. Yani benimle ilgilensin bana muhtaç olsun kafasindaysa kuzeninizden sizi koparmak için kafasına göre öyle konuşup araniz bozulsun istiyordur.yine fevri davranmayin eşinize de bir şey demeyin.ama arayip sormayın da.
Dogru söylüyrsn canım
- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 34
Cocuk olursa korkarim bu seferde onla ilgili her durumun icinde olacak.Allah yardimcin olsun en azindan kendine stres sinir yapma,cunku kv normal davranislar yapmiyo.Sen evinin icine bak,onla da iletisimi minimuma indir belki bir gunde olmaz ama zamanla alistirirsan goze batmaz.Benim en zayıf yanım bebek. bunu anladı sanırım hala ıstemıyoruz dıyoruz ama. 2 aydır istiyorum tek sorun pko cıktı bende rabbım kısa zamanda verır ınsallah bı bebegım bı ben bıde esım oluruz yeter
Kendi kaybeder.
Cok saygilisiniz siz yine gordugum kadariyla.
Kocaniz ne diyor bu konu hakkinda?
Aslında annesının ne oldugunu biliyor ve esım gece balıga gıdıyor kızları cagırsana dıyor kuzenım ıcın. Annesine inansa asla cagırmazdı. Ama annesı ıste konduramıyor bellıkı yedıremıyor dıyye dusunuyorum
Cocuk olursa korkarim bu seferde onla ilgili her durumun icinde olacak.Allah yardimcin olsun en azindan kendine stres sinir yapma,cunku kv normal davranislar yapmiyo.Sen evinin icine bak,onla da iletisimi minimuma indir belki bir gunde olmaz ama zamanla alistirirsan goze batmaz.
Alıstırdım canım kolay kolay aramıyorum ve sık gıtmıyoruz artık. Önceden 2 gune bir arıcaksın derdı aramasam kuserdı sımdı alıstı. Uzak dursun aman
- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
Aslında annesının ne oldugunu biliyor ve esım gece balıga gıdıyor kızları cagırsana dıyor kuzenım ıcın. Annesine inansa asla cagırmazdı. Ama annesı ıste konduramıyor bellıkı yedıremıyor dıyye dusunuyorum
O zmn sorun yok diyorum ben.
Kv dahami az muhattap oluyor senle? Super, oh mis.
araya mesafemi koysan? bu iş başka türlü çözülmez ve yeni sorunlar çıkar gibi geliyo baana. En iyisi mesafeli uzak ol biraz. Cidden sinir dayanmaz yani böle şeylere. Senin hayatın kaynanadan ibaret değil ya bırak ayda bi ara, eşin gitsin sen gitme her çağırdığında. Bu ne ya başka derdi yok mu bu kadının
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Çok korkunç kv var Allahım seni kv şerrinden korusun canım amin bu ne demek nasıl yemin verdirmek? Çocuğunun olmaması için yeminimi verilirmiş bu ne cürret ne haysiyetsizlik vicdansız merhametsizlik ne şeytanlayıktır ! Asla birdaha sana böyle yemin ettirtmesine izin verme evli barklı olmuşsun onamı soracaksın kuzeninle konuşacağına inadına konuş çatlasın meymenetsiz kv sana böyle çirkin yeminler ettiren kadın herşey beklenir iftirada atar yalanda sakın kv yüz verme asıl görüşülmemesi gereken biri varsa oda kv bu kesin canım sen çok iyi niyetlisin lütfen hayatına karışmasına kv hiç izin verme ne halide varsa görsün yeteri kadar görüş yalnız asla gitme eşinle git eşinle gel fazlası üzer sadece seni Allah yar ve yardımcın olsun canım
- 18 Mart 2013
- 580
- 420
- 133
- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
Ya çok uzundu tam okumadim ama bence eşinde biraz hata var annesinin nasil biri oldugunu bilmiyormu cvbini veremiyormuda siz dogmamis çocugunun uzerine yemin ediyorsun inanacakmi zannediyorsun
Benim kv yalan yere Kurana el basmis insan senle bu muhabbete giren insan yalandan yeminden utanmaz cnm yorma kendini kvdenlede ne serin ne derin ol bence
Benim kv yalan yere Kurana el basmis insan senle bu muhabbete giren insan yalandan yeminden utanmaz cnm yorma kendini kvdenlede ne serin ne derin ol bence
- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
Önceklikle baya uzun oldu nolur kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Kızlar inanılmaz sınırlerım bozuk. 3 senelık evlıyım. İlk evlendiğimde 3 ay kv oturdum. Ozaman kuzenım saolun hep yanımdaydı. Benim kuzenimle aram bozuldu bu donemde bi süre görüşmedik. Kv sürekli onun iyi birisi olmadıgını vs savunuyordu. Bende kuzenımle görüşmediğim için böyle konuların konusulmasını ıstemedıgımı sürekli ilettim. Kv 3 sene boyunca acmadı agızını taki bu anneler gunune kadar. Anneler gununde çok maddi dururmuz yoktu eşim hediye alma taraftarı değildi. Ben salak gibi bekler hayatım alalım dedim ve gittim istediği cay bardaklarını aldım. Beni aradı erken gelirmisin dedi. Anneler gunu dedim gittim.
.Neyse ben ütü yaparken döndü merveyle görürüyormusun dedi (kuzenim) evet ama ara sıra cok samimi değilim ablama gelip gidiyor dedim. Bana döndü sen bizimle otururken ben senin odana girip özel birşeyine bakıyormusum sende bunu Kuzenine söylemişsin dedi. Şok oldum bildiğin.Kuzenim ya böyle bi konusma gecmedı kı nıye yalan söylesin. Ve kv benım olmamıs cocugumun uzerıne yemın ettirdi. Bütün gece dusunmekle gectı asırı moralim bozuldu. Eve geldim aradım kuzenımı sordum. Kuzenımde dınıne duskun birisi. Kızım o nasıl laf ben kurana el basarım ki öyle bişi demedim. Niye böyle bişi diyim diye konustu. Kv üstünde durmadı lafı attı ortaya cekıldi. Bende kuzenıme ınandım kv kırmamak için bişi demedim ama gerekenı eşime söyledim. Geçen hafta sinemeya gittiğimizi görmüş. Sen onunla hala gorusuyormusun dedi. niye görüşmücemki dedim o zaman sen o lafı söylemıssın o kızla görüştüğne göre dedi. Bak anne ben onunlada konustum oda böyle bişi yok dıyor. Sonucta kuzenım ve babası kanser ıllakı yanında olucam dedim. Sen bana ınanmıyormusun bana söyledi sen söylemediysen Cocugum olmasın diye yemin et dedi. Anne gecen sefer ettım ya dedım bi daha et dedı. Agızımdan Cocugum olmasın yemın ederim demedim ama anne yemın ederım ben böyle bişi demedim dedim.Sonra bu boyle olmucak getırıcem kendınız konusun dedım bende. Hemen demesınmı benım yanımda ınkar ederse hıc sasma dıye. İşte anne dedım sorun burda sen eşimin annesının oda kuzenım. allah askına ne sana sırt done bilirm ne ona dedim. Kim yalan söyluyorsa cahilliğine verıyorum sende böyle demiştin ya dedim.bu ısrarla görüşmüceksın kaynanam ızın vermıyor dıceksın dedi durdu. İyiyice gerildim zaten kalktık eve geldik. kuzenımı aradım dedim yeter git görüş bu böyle olmucak ıyıce sıkıldım dedim. Kuzenım yakın zamanda gidicek. Kız bana geldi bana geldiğini duymus. Bayramın ilk gunu sabah kalktık gittik bana bi surat sormayın gitsin. nerdeyse elini öptürmücek. eşimin babannesı ruyasında kızım oldugunu görmüş 2 tane bebek elbisesi almıs getirdi. bigun olursa dıye. Kv ver onları ben bohcaya koyucam dedi. olur anne dedim sonra durdu aslında sana yaptıgım bohcayı pazara gidip satmak lazım dedi. Bende olur bende destek olurum cebın para görür ne diyim dedim.neyse aldı elbiseleri benden eşim hadi kalk gidicemiz yerler var dedı. kv ben et yapıcam nereye gidiyorsunuz oturun diyor. anne gidicemız yerler var ne etı dedı eşimde aksama yapıcam iste gitmeyin oturun aksama kadar dıyor. Kendi akrabalarıma gidicem ya delirir. Aksam geliriz dedık kalktık. Gittik aksam mısafır cagırmıs yemege arkadasını. Bana bi laf sokuyorlar. Bana deger verenı gördüm bundan sonra bende öyle yapıcam falan diye takmadım eve geldim bunu aradım sorunmu vardı canın sıkkın gıbıydı dedım evet dedı musaıt degılım sonra konsuruz deıd tamam dedim. Bugun aradım noldu anne aramadın diye. Niye arıcam kı dedi böyle böyleydı anne iyimisin dedim. Beni bi azarladı can benım değilmi ister sıkılır ister sıkılmaz sanane herseyı sanamı soylucem dedi. Ben sok !!! sen bilirisn yardımcı olurum dıye sormustum gerek yokmus demekkı dedim kapatım. eşimde duydu söyledim bana bi daha annenle ilgili bişi deme bu sondu canım kusura bakma dedim. İnanılmaz canım sıkıldı kızlar ya bu nasıl bı ınsan
aman cocuk gibi kadın bosver takılma menopoza falan giriyo galiba hiç takma o senin eşinin annesi senin kuzeninle olan dialoglarına görüşüp görüşmeyeceğine ne karışıyor canım cok içli dışlı olma bence fazl yüz bulmuş bu senden..
iyice tepenize cıkarmıssınız cok nazlamıssınızÖnceklikle baya uzun oldu nolur kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Kızlar inanılmaz sınırlerım bozuk. 3 senelık evlıyım. İlk evlendiğimde 3 ay kv oturdum. Ozaman kuzenım saolun hep yanımdaydı. Benim kuzenimle aram bozuldu bu donemde bi süre görüşmedik. Kv sürekli onun iyi birisi olmadıgını vs savunuyordu. Bende kuzenımle görüşmediğim için böyle konuların konusulmasını ıstemedıgımı sürekli ilettim. Kv 3 sene boyunca acmadı agızını taki bu anneler gunune kadar. Anneler gununde çok maddi dururmuz yoktu eşim hediye alma taraftarı değildi. Ben salak gibi bekler hayatım alalım dedim ve gittim istediği cay bardaklarını aldım. Beni aradı erken gelirmisin dedi. Anneler gunu dedim gittim.
.Neyse ben ütü yaparken döndü merveyle görürüyormusun dedi (kuzenim) evet ama ara sıra cok samimi değilim ablama gelip gidiyor dedim. Bana döndü sen bizimle otururken ben senin odana girip özel birşeyine bakıyormusum sende bunu Kuzenine söylemişsin dedi. Şok oldum bildiğin.Kuzenim ya böyle bi konusma gecmedı kı nıye yalan söylesin. Ve kv benım olmamıs cocugumun uzerıne yemın ettirdi. Bütün gece dusunmekle gectı asırı moralim bozuldu. Eve geldim aradım kuzenımı sordum. Kuzenımde dınıne duskun birisi. Kızım o nasıl laf ben kurana el basarım ki öyle bişi demedim. Niye böyle bişi diyim diye konustu. Kv üstünde durmadı lafı attı ortaya cekıldi. Bende kuzenıme ınandım kv kırmamak için bişi demedim ama gerekenı eşime söyledim. Geçen hafta sinemeya gittiğimizi görmüş. Sen onunla hala gorusuyormusun dedi. niye görüşmücemki dedim o zaman sen o lafı söylemıssın o kızla görüştüğne göre dedi. Bak anne ben onunlada konustum oda böyle bişi yok dıyor. Sonucta kuzenım ve babası kanser ıllakı yanında olucam dedim. Sen bana ınanmıyormusun bana söyledi sen söylemediysen Cocugum olmasın diye yemin et dedi. Anne gecen sefer ettım ya dedım bi daha et dedı. Agızımdan Cocugum olmasın yemın ederim demedim ama anne yemın ederım ben böyle bişi demedim dedim.Sonra bu boyle olmucak getırıcem kendınız konusun dedım bende. Hemen demesınmı benım yanımda ınkar ederse hıc sasma dıye. İşte anne dedım sorun burda sen eşimin annesının oda kuzenım. allah askına ne sana sırt done bilirm ne ona dedim. Kim yalan söyluyorsa cahilliğine verıyorum sende böyle demiştin ya dedim.bu ısrarla görüşmüceksın kaynanam ızın vermıyor dıceksın dedi durdu. İyiyice gerildim zaten kalktık eve geldik. kuzenımı aradım dedim yeter git görüş bu böyle olmucak ıyıce sıkıldım dedim. Kuzenım yakın zamanda gidicek. Kız bana geldi bana geldiğini duymus. Bayramın ilk gunu sabah kalktık gittik bana bi surat sormayın gitsin. nerdeyse elini öptürmücek. eşimin babannesı ruyasında kızım oldugunu görmüş 2 tane bebek elbisesi almıs getirdi. bigun olursa dıye. Kv ver onları ben bohcaya koyucam dedi. olur anne dedim sonra durdu aslında sana yaptıgım bohcayı pazara gidip satmak lazım dedi. Bende olur bende destek olurum cebın para görür ne diyim dedim.neyse aldı elbiseleri benden eşim hadi kalk gidicemiz yerler var dedı. kv ben et yapıcam nereye gidiyorsunuz oturun diyor. anne gidicemız yerler var ne etı dedı eşimde aksama yapıcam iste gitmeyin oturun aksama kadar dıyor. Kendi akrabalarıma gidicem ya delirir. Aksam geliriz dedık kalktık. Gittik aksam mısafır cagırmıs yemege arkadasını. Bana bi laf sokuyorlar. Bana deger verenı gördüm bundan sonra bende öyle yapıcam falan diye takmadım eve geldim bunu aradım sorunmu vardı canın sıkkın gıbıydı dedım evet dedı musaıt degılım sonra konsuruz deıd tamam dedim. Bugun aradım noldu anne aramadın diye. Niye arıcam kı dedi böyle böyleydı anne iyimisin dedim. Beni bi azarladı can benım değilmi ister sıkılır ister sıkılmaz sanane herseyı sanamı soylucem dedi. Ben sok !!! sen bilirisn yardımcı olurum dıye sormustum gerek yokmus demekkı dedim kapatım. eşimde duydu söyledim bana bi daha annenle ilgili bişi deme bu sondu canım kusura bakma dedim. İnanılmaz canım sıkıldı kızlar ya bu nasıl bı ınsan
demedim diye demişsiniz yemin etmişsiniz daha ne olsun
ayrıca dedıysenız de dedınız ne var bunda
demekki kendisi gerçekten sizin özel eşyalarınıza bakmış ki bundan gocunuyor
ben çoktaaaan resti çekmiştim dediysem dedım be kadın dıye
siz iyi dayanmıssınız
- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Emeennnn salla yaaa..
Cocugunuz uzerine yemin ettirecek birde..
Sizin gonul koymaniz gerekiyorken, siz yumsak davraninca yuz bulmus basbaya astarini istiyor...
Takilmayin hic, ben olsam inadina kuzeni evime cagirir cagirir dururum..
Birde demis ya "kaynanam izin vermiyor diceksin" ne guldum yaa
Koskoca kadinsiniz bir de cocuk gibi izin mi alacaktiniz.. kvnizin masallahi var
Cocugunuz uzerine yemin ettirecek birde..
Sizin gonul koymaniz gerekiyorken, siz yumsak davraninca yuz bulmus basbaya astarini istiyor...
Takilmayin hic, ben olsam inadina kuzeni evime cagirir cagirir dururum..
Birde demis ya "kaynanam izin vermiyor diceksin" ne guldum yaa
Koskoca kadinsiniz bir de cocuk gibi izin mi alacaktiniz.. kvnizin masallahi var
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Kendin edip kendin bulmuşsun, o kadar çok taviz vermişsin ki okuyan da seni 4 yaşında çocuk sanar.
Bebek elbisesi sana gelmiş bir hediye ve sen saklamıyorsun da kvaliden bohçaya koyacakmış. Traji komik.
Sana kuzeninle görüşmen için izin vermemesi. Diğer olanlar. Buna rağmen senin dibinden çıkmaman..
Her şey açık değil mi?
Bebek elbisesi sana gelmiş bir hediye ve sen saklamıyorsun da kvaliden bohçaya koyacakmış. Traji komik.
Sana kuzeninle görüşmen için izin vermemesi. Diğer olanlar. Buna rağmen senin dibinden çıkmaman..
Her şey açık değil mi?
- 29 Eylül 2015
- 26
- 10
- 1
- 28