• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim aciyor..Severek ayrildik..kopamiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğraşmaya değmez ailenizi dinleyin sonra pişman olmayın. Ödev falanı da bahane edip hiç görüşmeyin tamamen irtibatı kesin.

Hepsi boyle bunlarin. Hani evlenince aileleri kiymetli oluyor onu anlarim bir nebze belki ama ailelere ne demeli. Resmen gelinle yarisa giriyorlar. Oglum bak benim dedigimi yapiyor. Bak ben isteyince geliyor gibi sacma sapan govde gosterileri oluyor. Baktilar esimiz biraz bizi koruyor. El kizi bulunur da anne baba kardes bulunmaz diyorlar. Psikolojik baski yapiyorlar. Demiyorlar ya bi rahat verelim yasasinlar bildikleri gibi diye. Kocalar resti cekiyor ailesi yuzunden sonra kuyruklarini kistirip geri donuyorlar ama komik olan affedilince yine burunlarindan kil aldirmiyorlar. Aynisindan bi tane de bende var. Susuyorum diye iyiyim. Yoksa yine basa doneriz.

aynısının farklı rengide bende var. evi terk etti 5 ay duramadı anasının evinde. dursaydın ya niye geri geldin dimi ama onlarla zaten geçinemiyorduki onu unutmuştu beyefendi. şimdi bizde aynıyız az sesimi çıkartsam savunmaya geçer. kırmızı bir pantolonum vardı yemin ediyorum gidip aynısını almış kv. gerisini düşün artık. hatta bende yeşili ve lacivertide var geçen yeşilini giydim biyere gidicektik onlarda geldiler kırmızıyı giymiş. hiç utanmıyoda. eşime dedim iyki kırmızıyı giymemişim ikiz gibi gezicektik diye aa ben farketmedim bile diyo. çünkü işine gelmiyo.

Eşiniz neden annenizin hangi partiye oy verdiğini biliyor ki? Bir de ona ne annenizin oyundan? Oy bireyseldir. Kime ne?

seçimden bir gün önce arkadaşları gelmişti bize annemde bizdeydi onlarla muhabbet ederken konuşuldu. bana baskı yapıp kendi oy verdiği partiye vermemi istedi bende he vercem dedim ama vermedim tabiki sırf o gün tatsızlık çıkmasın diye. ama bu defada anneme sardı işte. bence de kime ne ama malesef böyle yaklaşmıyorlar. başta tamam denilen sonra farklı noktalara geliyor. konu sahibine örnek teşkil etsin istedim :)

Ben sizin yerinizde olsam anlaşıyorsam da ailemi ya da onun ailesini dinlemeyip evlenirdim.Sadece onunla mutluysanız kendinize bunu yapmayın bence.

öncelıkle merhaba ne kadar aıleler onemlı densede o evın kapısı kapandığında ıkınız olucaksınız ıcerde o yüzden secımını yaparken bunuda dusun derım severek ayrılmak nedır herkesı aynı anda memnun etmek mumkun olmuyo zamana bırakın bence aılelerınızın sızı anlamasını sende herkes gıbı bu dünyaya bir kere geldın sevdıgınle yasıycagın guxel günlerden vazgeçme

Mezhep farklılığı varsa olmuyor canım.Cevremde örnekler var.En çokta çocukların mezhebi ne olacak kavgası var.Anne baba birinde karar kilsada aileler olmaz diyor.Ne huzur kalıyor ne sevgi...Saygıda bitince sonuç mahkeme...Yazık etmeyin kendinize hakkınızda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back