• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler istemedi diye ayrilan var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar cidden cok uzgunum. yenu sevgilimden ayrildim. hem onun aikesi hem benim ailem istemedi iliskimizi. aileler arasinda hem mezhep hem girus farkliligi vardi. bizde dayanamadik severek ayrildik. ilerde mutsuz olacagimiza karar verdik. ama tekrar baslama bi umut icimde. sizdende boyle birsey yasayan var midir. akil verin kizlar :KK43:
eşimi ailem istememişti, eşimin ailesiyle sorun yaşamamıştık hiç bu konuda.. ben ailemi ikna etmeye çalıştım konuşun tanışın karar verin dedim net bi dille reddettiler ( sadece annem ve babam ) . annem ve babam bu kadar katı,sert. beni umursamayan bi yapıda olunca evlendik. ilk bikaç ay konuşmadılar bizimle ama şuan eşimi çok seviyorlar. her telefonda halini hatrını sorarlar.. ama iki taraf da istemiyormuş, bu nasıl olur bilemiyorum..

Sizin verdiginiz ornekteki gibi uc boyuttaydi. ama sevgilimle ayni gorsuteydik yani benzerdi

Aileni boşver iki dakika ve eğer benim dediğim gibi uç boyuttaysa bir düşün sen o ailenin içinde yapabilir miydin? Uç olmasa sorun değil hani bir taraf namaz kılar oruç tutar diğer taraf daha az yapar bunları ya da hiç yapmaz bunlar aşılır ama kıyafet, hayat tarzı hiç mi uymuyordu?

Bende yillar evvel mezhep farkindan dolayi ailemin pek sicak bakmadigi iliskimi noktalamistim. Hayatimda verdigim en dogru karardi
Iyi ki bitmis...

Aileni boşver iki dakika ve eğer benim dediğim gibi uç boyuttaysa bir düşün sen o ailenin içinde yapabilir miydin? Uç olmasa sorun değil hani bir taraf namaz kılar oruç tutar diğer taraf daha az yapar bunları ya da hiç yapmaz bunlar aşılır ama kıyafet, hayat tarzı hiç mi uymuyordu?

Sizin verdiginiz ornekte bncede asilir. hayat tarzlarimizda uyumlu aslinda

Sizin verdiginiz ornekte bncede asilir. hayat tarzlarimizda uyumlu aslinda

Sen o aileden rahatsız olmayacağına inanıyorsan bence bir şans ver derim. Ama gerçekten inanıyorsan. Bizde de mezhep farkı var ama hayat tarzlarımız uyumlu ailelerin inanışları biraz farklı sadece. Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back