- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Cok tesekkur ederim. bende boyle dusunuyorum acikcasi ama sevgilim ah aliriz diyor. korkuyor. ama bnden de kopamiyor. ben anlamadm napayim. ailemde sanki cok normal bir surecten geciyormusum gibi davraniyor
daha başında korkup ah alırız diyorsa kesinlikle ailesinin ağzına bakan biri. öyle biri ile aynı mezhepten olsanız bile sıkıntı olur. çünkü iki farklı aile illaki zor oluyor. benim eşim ailesinin ağzına bakmadığı halde 6. yılımıza girdik hala birşey desem sıkıntı çıkıyor. en basit bir örnek vereyim geçen hafta sonu kv benim yanımda eşimin komşularının kızına takıldığını anlattı görümcemde o zaman büyüklerdi falan dedi. konu da neydi biliyomusunuz eşimin 3.5 yaşındaki kızımıza ceza vermesi yani alakasız birşeyden açtılar bu konuyu ve gerçekten hoş diildi. sesimi bile çıkartmadım. dün akşam eve dönerken arabada hoş olmadığını söyledim. eşim kıyameti koparttı ne art niyetliliğim kaldı ne paranoyaklığım güzelce haklısın hoş diilsi ama işte onlarda böyle diyemedi. hala konuşmuyor benimle. ailelerine karşı kırılmaya bile hakkınız yok. kaldı ki sizi istemiyorlarsa hiç zorlamayın yıpranan siz ve aileniz olursunuz