- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi manolya1458
-
Teşekkürler benim gibi kakao ve hindistan cevizi seviyorsanız mükemmel bi tarifKakaolusunu denememistim hiç. Güzel görünüyor. Yarışta basarilar. :))
Ellerinize sağlık harika görünüyorYorumlarınızdan yarışmaya katılmayacağınızı düşünmüştüm. Sürpriz oldu
Yarışmada bol şans diliyorum
İyi yapmışsınız,emeğinize sağlıkTeşekkürler.Taşınma telaşındaydım ki hala yerleşemedim. Kız kardeşimde ısrar edince sürpriz olsun dedim
Teşekkür ederimEllerinize sağlık.Daha önce hiç görmediğim bir tarif.Hindistan cevizini severim.Uygun bir zamanda deneyeceğim.Sunum olarak ta hoş olmuşBaşarılar dilerim.
Teşekkürlerellerinize sağlık. çok güzel görünüyor. sunum da gayet başarılı. yarismada basarilar
Teşekkür ederim. Size de başarılarEllerinize saglik cok guzel gözüküyor
Teşekkür ederim. Sizinde ellerinize sağlık. Başarılar şimdidenKuzu ellerine sağlık, harika gorunuyor
Teşekkürler denersen fotoğrafını isterim ama birde senin sunumunla görelim mi lütfenKesinlikle deneyeceğim ellerine sağlık super
Merhaba hanımlar. Yine ben
Aslında yarışmaya katılmak gibi bir niyetim yoktu. Kızkardeşimin ısrarıyla katılıyorum. Birinci olacağım gibi bi iddiam yok. Amacım kardeşimi memnun etmekŞimdiden yaruşmacı arkadaşlara başarılar
Eki Görüntüle 1807011
Malzemeler
250 gr tereyağı(oda sıcaklığında yumuşamış)
2 yumurta ( bir tanesinin akını ayıralım)
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
75gr kakao
1 paket kabartma tozu
Yapılışı
Eki Görüntüle 1807013
Un ve kakao dışında bütün malzemelerimizi karıştıralım.
Eki Görüntüle 1807014
Sonra kakao ve aldığı kadar unu koyup kulak memesi kıvamında hamurumuzu yapalım.
Eki Görüntüle 1807016
İçi için malzemeler
Eki Görüntüle 1807018
1 yumurta akı
1,5 su bardağı Hindistan cevizi
1 çay bardağı pudra şekeri
Hepsini bir kapta karıştıralım..
Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köfte gibi açıp iç malzemeden bir çay kaşığı koyup kapatalım yuvarlayıp tepsiye dizelim.
Eki Görüntüle 1807021
Eki Görüntüle 1807023
Eki Görüntüle 1807024
Şerbet Malzemeleri
Eki Görüntüle 1807030
3 su bardagı su
3 su bardağı şeker
Şekeri bir tencereye koyup kaynamış suyu üzerine boşaltıyoruz. Şeker eriyinceye kadar karıştırıyoruz.
Püf noktası: soğuk şerbeti ilk sıcaklığı geçen sıcak tatlıya döküyoruz. şerbeti boşalttıktan iki dakika sonra ters çevirin.
Eki Görüntüle 1807031
Ve sunum
Eki Görüntüle 1807032
Eki Görüntüle 1807035
Eki Görüntüle 1807046
Tabiki fotoğraflarım atarım inşallah.başarılarTeşekkürler denersen fotoğrafını isterim ama birde senin sunumunla görelim mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?