- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam onu yazacaktimkesin kremali elleriyle telefona dokunmaktan kamerayi kirletmistirÇok güzel olmuş canım, ellerine saglık. :)
Bişey dicem, resimler sisli gibi mi çıkmış bana mı öyle geliyor. Telefonun ışığını da açtım. Değişmedi
Aşama fotoları gayet canlı, fakat sunum fotolarında bir solukluk varTam onu yazacaktimkesin kremali elleriyle telefona dokunmaktan kamerayi kirletmistir
Bol müşterilerin olsun yeni standinla canımAynen canım gelecek yarın heyecanla bekliyorum bende ☺
Yarışma bitsin kaldiririmBaya da ugrasmis he guller neyim cok da sey etme demedim mi ben sanataam gorduk guzel olmus kaldira bilirsin
Yok canım doğru diyosun hava yağacak gibi oldu çekerken camın önünde çektim ışığı da açtım değişmedi belki kamerayı kirlettim farketmedim aceledenÇok güzel olmuş canım, ellerine saglık. :)
Bişey dicem, resimler sisli gibi mi çıkmış bana mı öyle geliyor. Telefonun ışığını da açtım. Değişmedi
OlabiluTam onu yazacaktimkesin kremali elleriyle telefona dokunmaktan kamerayi kirletmistir
Saol canım benim toparlan sende dön artık sahalaraÇok güzel olmuş canım Ellerine sağlık, yarışmada bol şanslar
Olsun, yinede pastan çok çok güzel basarılar dilerimYok canım doğru diyosun hava yağacak gibi oldu çekerken camın önünde çektim ışığı da açtım değişmedi belki kamerayı kirlettim farketmedim aceleden
Çaktırma sis efekti yaptım
Saol canım kesmeye kiyamadim yiyemedik dahaOlsun, yinede pastan çok çok güzel ☺ basarılar dilerim
Dinlenince daha güzel olur. Varsın, dursunSaol canım kesmeye kiyamadim yiyemedik daha
Sen de sağol canım Amin,inşallahSaol canım benim toparlan sende dön artık sahalara
Dinlenince daha güzel olur. Varsın, dursun
Saol kuzumVayyy canoom ellerine sağlık ne renkli bır pasta olmuş
Saol canım etiketleri mi diyosunYine yapmışsın yapacağını girişte
Ellerine emeğine sağlık çok şeker gözüküyor süslemelere bayıldım
Basarilar
Yok yok yaz ayinda pasta yapıyoruz falan demişsin yaSaol canım etiketleri mi diyosun