- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam onu yazacaktimÇok güzel olmuş canım, ellerine saglık. :)
Bişey dicem, resimler sisli gibi mi çıkmış bana mı öyle geliyor. Telefonun ışığını da açtım. Değişmedi![]()
Aşama fotoları gayet canlı, fakat sunum fotolarında bir solukluk varTam onu yazacaktimkesin kremali elleriyle telefona dokunmaktan kamerayi kirletmistir
![]()
Bol müşterilerin olsun yeni standinla canımAynen canım gelecek yarın heyecanla bekliyorum bende ☺
Yarışma bitsin kaldiririmBaya da ugrasmis he guller neyimcok da sey etme demedim mi ben sana
taam gorduk guzel olmus kaldira bilirsin
![]()
Yok canım doğru diyosun hava yağacak gibi oldu çekerken camın önünde çektim ışığı da açtım değişmedi belki kamerayı kirlettim farketmedim aceledenÇok güzel olmuş canım, ellerine saglık. :)
Bişey dicem, resimler sisli gibi mi çıkmış bana mı öyle geliyor. Telefonun ışığını da açtım. Değişmedi![]()
OlabiluTam onu yazacaktimkesin kremali elleriyle telefona dokunmaktan kamerayi kirletmistir
![]()
Saol canım benim toparlan sende dön artık sahalaraÇok güzel olmuş canımEllerine sağlık, yarışmada bol şanslar
![]()
Olsun, yinede pastan çok çok güzelYok canım doğru diyosun hava yağacak gibi oldu çekerken camın önünde çektim ışığı da açtım değişmedi belki kamerayı kirlettim farketmedim aceleden
Çaktırma sis efekti yaptım![]()
Saol canım kesmeye kiyamadim yiyemedik dahaOlsun, yinede pastan çok çok güzel ☺ basarılar dilerim![]()
Dinlenince daha güzel olur. Varsın, dursunSaol canım kesmeye kiyamadim yiyemedik daha![]()
Sen de sağol canımSaol canım benim toparlan sende dön artık sahalara![]()
Dinlenince daha güzel olur. Varsın, dursun![]()
Saol kuzumVayyy canoom ellerine sağlık ne renkli bır pasta olmuş![]()
Saol canımYine yapmışsın yapacağınıgirişte
Ellerine emeğine sağlık çok şeker gözüküyor süslemelere bayıldım
Basarilar![]()
Yok yok yaz ayinda pasta yapıyoruz falan demişsin yaSaol canımetiketleri mi diyosun
![]()