- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi manolya1458
Ellerinize sağlık Manolya1458, tatlılar çok güzel görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Sizinde baklavanız nefis olmuşEllerinize sağlık Manolya1458, tatlılar çok güzel görünüyor
Ben şekerpareye bayılırımi bu şekil mutlaka deneyeceğim, tarifi biliyordum ama denememiştimTeşekkür ederim. Sizinde baklavanız nefis olmuş
Benim favori tatlım oldu bu aralar. Denersen bırakamazsın benceBen şekerpareye bayılırımi bu şekil mutlaka deneyeceğim, tarifi biliyordum ama denememiştim
Teşekkür ederimBir dadlı paslaması daha ne hoş eline sağlık
Teşekkür ederimEllerinize, emeklerinize sağlık, başarılar dilerimmm
Teşekkür ederim. Sizinde elinize sağlıkEllerinize sağlık nefis görünüyor,yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim. Artık bana normal şekerpare sıradan geliyor. Deneyin derimİçi dolgulu şekerpare ilginçmiş.İçi dolgulu kurabiye gibi.Tadı da nefistir eminim.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
O kadar güzel oluyor diyorsun.Tamam bunu dikkate alacağım.Teşekkür ederim. Artık bana normal şekerpare sıradan geliyor. Deneyin derim
Hindistan cevizi ve kakao seviyorsanız yapın derimO kadar güzel oluyor diyorsun.Tamam bunu dikkate alacağım.
Sevmem mi hiç.Cocostar vardı çikolata ve hindistan cevizli bayılırdım.Gerçi hala vardır belki ama almadım uzun süredir.İnşallah bunu da denerim.Çünkü ben bir tatlı canavarıyımdır.Hindistan cevizi ve kakao seviyorsanız yapın derim
Bende öyleyim paylaştığınız kadayıfa da bayıldım. Elinize sağlık bu arada. Yarışmaya katılmayı düşünmüyor musun.Sevmem mi hiç.Cocostar vardı çikolata ve hindistan cevizli bayılırdım.Gerçi hala vardır belki ama almadım uzun süredir.İnşallah bunu da denerim.Çünkü ben bir tatlı canavarıyımdır.
Teşekkür ederim.Yapıyorum ben de birşeyler işte.Yarışmaya katılmayacağım.Çok katıldım.Ara verdim.Başka kategorilere inşallah.Bende öyleyim paylaştığınız kadayıfa da bayıldım. Elinize sağlık bu arada. Yarışmaya katılmayı düşünmüyor musun.
Kısmet inşallahTeşekkür ederim.Yapıyorum ben de birşeyler işte.Yarışmaya katılmayacağım.Çok katıldım.Ara verdim.Başka kategorilere inşallah.
Teşekkür ederim. Bizde yarına bile kalmıyor yapılınca. Sizede başarılarMerak ettıgım bır tarıf goruntu gıbı tadıda harıkadır emınım ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum