• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İçi Dolgulu Kakaolu Şekerpare-Sana Hamurişi Sponsorluğunda

İçi dolgulu şekerpare ilginçmiş.İçi dolgulu kurabiye gibi.Tadı da nefistir eminim.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Hindistan cevizi ve kakao seviyorsanız yapın derim:kk77:
Sevmem mi hiç.:kk77:Cocostar vardı çikolata ve hindistan cevizli bayılırdım.Gerçi hala vardır belki ama almadım uzun süredir.İnşallah bunu da denerim.Çünkü ben bir tatlı canavarıyımdır.:KK53:

Sevmem mi hiç.:kk77:Cocostar vardı çikolata ve hindistan cevizli bayılırdım.Gerçi hala vardır belki ama almadım uzun süredir.İnşallah bunu da denerim.Çünkü ben bir tatlı canavarıyımdır.:KK53:
Bende öyleyim paylaştığınız kadayıfa da bayıldım. Elinize sağlık bu arada. Yarışmaya katılmayı düşünmüyor musun.

Bende öyleyim paylaştığınız kadayıfa da bayıldım. Elinize sağlık bu arada. Yarışmaya katılmayı düşünmüyor musun.
Teşekkür ederim.Yapıyorum ben de birşeyler işte.:KK23:Yarışmaya katılmayacağım.Çok katıldım.Ara verdim.Başka kategorilere inşallah.:KK66:

Merak ettıgım bır tarıf goruntu gıbı tadıda harıkadır emınım:kk77: ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200:

Back