- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
İste her serde bi hayir vardir kulahli yapsaydim belki de bu kadar yakismazdi pastamaTarif el değiştirdi canım İlk sahibi vazgeçti tarif bana kaldı
Teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İste her serde bi hayir vardir kulahli yapsaydim belki de bu kadar yakismazdi pastamaTarif el değiştirdi canım İlk sahibi vazgeçti tarif bana kaldı
Teşekkürler canım
Öyle canım hayırlısıİste her serde bi hayir vardir kulahli yapsaydim belki de bu kadar yakismazdi pastama
Teşekkür ederim canımEllerine sağlik ,cok tatli olmus Cici kizlara benzetdim
Oglunun da yeni yasi kutlu olsun nevosÖyle canım hayırlısı
Yapmayacaktım doğum günü için yapınca fırsat doğdu
Kenarini kesmiştirBi külah versene bana da☺sahi o kulahlar nasıl durdu abla benim çiçekler intihar etti sıcaktan
Durdu canım hiç düşmedi.Çünkü her adım sonrası dolaba koydum 5 dk bekletip devam ettim.Hatta buzluğa:)Bi külah versene bana da☺sahi o kulahlar nasıl durdu abla benim çiçekler intihar etti sıcaktan
Sağol canım Aslında daha 5-6 gün varAma yeğenimle ortak yaptık.Tam ortasını buldukOglunun da yeni yasi kutlu olsun nevos
Yok canım direk yapıştıKenarini kesmiştir
Pastami gordunmu senKenarini kesmiştir
Vantilatör yoktu olsa onu da açacaktım ☺Durdu canım hiç düşmedi.Çünkü her adım sonrası dolaba koydum 5 dk bekletip devam ettim.Hatta buzluğa:)
O zaman daha fena oluyorVantilatör yoktu olsa onu da açacaktım ☺
Gordum tabe kizaamama acilmamisti acildiysa yorumumu yazayimPastami gordunmu sen
Ne yazcan acepGordum tabe kizaamama acilmamisti acildiysa yorumumu yazayim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Canım
Çok güzel görünüyor
Seninle yarışmak güzel
Bol şans
Çok teşekkür ederim canımImm, Deisik bi tarif olmus
ellerine saglik nevreste abla❤