- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
He herkes bilsin çektiğimiz zorluklarıYok yok yaz ayinda pasta yapıyoruz falan demişsin ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He herkes bilsin çektiğimiz zorluklarıYok yok yaz ayinda pasta yapıyoruz falan demişsin ya![]()
Hakikaten çok zorlandik ama yapmakta değil yaptığımızı yaptığımız şekilde muhafaza etmekte çok zorlandikHe herkes bilsin çektiğimiz zorlukları![]()
Aynen canım benim ciceklerde çok dayanmadi düştüler çektikten sonraHakikaten çok zorlandik ama yapmakta değil yaptığımızı yaptığımız şekilde muhafaza etmekte çok zorlandik![]()
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bu yarışma çok kizismali olacak bence oylar yakın olacak
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bu yarışma çok kizismali olacak bence oylar yakın olacak![]()
Saol canimÇok cicili bicili
Ellerine sağlık Canım
Bol şans![]()
Cok guzel olmus canim ellerine saglik.
Sunum resmide dier resimlerin gb canli olsaymis 10 numara olurmustu kendini daha bi gosterirdi, yarismada basarilar![]()
Telefondan bende çok zorlanıyorum.Ondan dolayı konularınızla oynamayın
Yoğun istek üzerine fotoları netlestireyim dediydimTelefondan bende çok zorlanıyorum.Ondan dolayı konularınızla oynamayın![]()
Bana yolla ben netlestiririmYoğun istek üzerine fotoları netlestireyim dediydim![]()
Olmamismi yaptıklarımBana yolla ben netlestiririm![]()
Olmuş olmuşOlmamismi yaptıklarım![]()
Saol canım hepimizeEn sevdigimizdennnnellerine saglik canimm basarilar
Çok teşekkürlerEline sağlık yarışmada başarılar![]()