• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İçi Dolgulu Kakaolu Şekerpare-Sana Hamurişi Sponsorluğunda

manolya1458

Minnak prensesim❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
986
1.832
63
Merhaba hanımlar. Yine ben:KK49:
Aslında yarışmaya katılmak gibi bir niyetim yoktu. Kızkardeşimin ısrarıyla katılıyorum. Birinci olacağım gibi bi iddiam yok. Amacım kardeşimi memnun etmek:KK54: Şimdiden yaruşmacı arkadaşlara başarılar:KK200:

image.jpeg

Malzemeler

250 gr tereyağı(oda sıcaklığında yumuşamış)
2 yumurta ( bir tanesinin akını ayıralım)
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
75gr kakao
1 paket kabartma tozu

Yapılışı
image.jpeg

Un ve kakao dışında bütün malzemelerimizi karıştıralım.
image.jpeg

Sonra kakao ve aldığı kadar unu koyup kulak memesi kıvamında hamurumuzu yapalım.
image.jpeg

İçi için malzemeler
image.jpeg

1 yumurta akı
1,5 su bardağı Hindistan cevizi
Hepsini bir kapta karıştıralım..

Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köfte gibi açıp iç malzemeden bir çay kaşığı koyup kapatalım yuvarlayıp tepsiye dizelim.
image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Şerbet Malzemeleri
image.jpeg

3 su bardagı su
3 su bardağı şeker

Şekeri bir tencereye koyup kaynamış suyu üzerine boşaltıyoruz. Şeker eriyinceye kadar karıştırıyoruz.
Püf noktası: soğuk şerbeti ilk sıcaklığı geçen sıcak tatlıya döküyoruz. şerbeti boşalttıktan iki dakika sonra ters çevirin.
image.jpeg

Ve sunum

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinize sağlık harika görünüyor:kk77:Yorumlarınızdan yarışmaya katılmayacağınızı düşünmüştüm.:KK45:Sürpriz oldu:KK200:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:
Teşekkürler. :KK200:Taşınma telaşındaydım ki hala yerleşemedim. Kız kardeşimde ısrar edince sürpriz olsun dedim:KK15:

Merhaba hanımlar. Yine ben:KK49:
Aslında yarışmaya katılmak gibi bir niyetim yoktu. Kızkardeşimin ısrarıyla katılıyorum. Birinci olacağım gibi bi iddiam yok. Amacım kardeşimi memnun etmek:KK54: Şimdiden yaruşmacı arkadaşlara başarılar:KK200:

Eki Görüntüle 1807011
Malzemeler

250 gr tereyağı(oda sıcaklığında yumuşamış)
2 yumurta ( bir tanesinin akını ayıralım)
1 çay bardağı sıvı yağ
75gr kakao
1 paket kabartma tozu

Yapılışı
Eki Görüntüle 1807013

Un ve kakao dışında bütün malzemelerimizi karıştıralım.
Eki Görüntüle 1807014

Sonra kakao ve aldığı kadar unu koyup kulak memesi kıvamında hamurumuzu yapalım.
Eki Görüntüle 1807016

İçi için malzemeler
Eki Görüntüle 1807018

1 yumurta akı
1,5 su bardağı Hindistan cevizi
Hepsini bir kapta karıştıralım..

Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köfte gibi açıp iç malzemeden bir çay kaşığı koyup kapatalım yuvarlayıp tepsiye dizelim.
Eki Görüntüle 1807021

Eki Görüntüle 1807023

Eki Görüntüle 1807024

Şerbet Malzemeleri
Eki Görüntüle 1807030

3 su bardagı su
3 su bardağı şeker

Şekeri bir tencereye koyup kaynamış suyu üzerine boşaltıyoruz. Şeker eriyinceye kadar karıştırıyoruz.
Püf noktası: soğuk şerbeti ilk sıcaklığı geçen sıcak tatlıya döküyoruz. şerbeti boşalttıktan iki dakika sonra ters çevirin.
Eki Görüntüle 1807031

Ve sunum

Eki Görüntüle 1807032

Eki Görüntüle 1807035

Eki Görüntüle 1807046
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ne diyebilirimki dokturmüssunuz ellerinize sağlık Başarılar:KK37:

Back