• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçgiyim,mayo,başörtü dükkanı Devraldım..:)

Hayırlı olsun canım...bol kazançların olsun inşallah...:Saruboceq:
keşke anadolu yakasında olsaydı ama neyse otarafa geçersek inşallah uğrarız...:lepi:
ucunda indirimde var nasıl olsa....opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım ne güzel valla. ben memurum ama kendime ait küçük bi dükkanım olmasını çok isterdim.

allah bol kazanç versin

Hqyırlı olsun inşallah...:nazar:bol kazançlar diliyorum...:Saruboceq:annem bakırköyde oturuyor gelirsen belki uğrarım...dükkanın bir yerlerine karınca duası asmışsındır herhall di mi cnm...işyerlerine asarlar hep...a.s. a.s.

Hqyırlı olsun inşallah...:nazar:bol kazançlar diliyorum...:Saruboceq:annem bakırköyde oturuyor gelirsen belki uğrarım...dükkanın bir yerlerine karınca duası asmışsındır herhall di mi cnm...işyerlerine asarlar hep...a.s. a.s.

Herkese duaları için çooook teşekkür ederim..a.s.
DESİBELCİM Allah bizede doktor annesi olmayı nasip etsin inşallah.Tüm çabalarımız çocuklarımızın geleceği için.kaydirigubbakcemile5

Herkese duaları için çooook teşekkür ederim..a.s.
DESİBELCİM Allah bizede doktor annesi olmayı nasip etsin inşallah.Tüm çabalarımız çocuklarımızın geleceği için.kaydirigubbakcemile5
özgürdü inşallah canım...:Saruboceq:gerçekten tüm çabalarımız onların iyi birer birey olmasını sağlamak için...turkbayragi

canımmm hayırlı olsun ALLAH bol bereketli kazançlar, iş rastlığı versin,şirinevlerde anannem oturuyor ist yolum düşerse uğrarım:dance::dance:

Hepinizi beklerim kızlar.Gerçekten eski sahibi çok güzel ve kaliteli şeyler almış dükkana.Bende bu kadar dua aldım sizlerden , artık sırtım yere gelmez.opuyorumnanaktan

Kızlar Şirinevlerde İç giyim, mayo ve başörtü satan bir dükkanı devraldık.Bu taraflarda oturanları beklerim.Kk dan olduğunu söyleyenlere indirimde yapıcam :opuyorumnanaktan Bide işlerimizin iyi gitmesi için lütfen dua edin bize.:lepi:

Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle.Hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Istanbul da olsam mutlaka gelirdim çiçeğimle .......umarım bu çiceğimi beğenirsin

ankara_zeynep_cicek2390.jpg

sırınevlerın neresınde cnm sole gelırız ısımız dustundee hayrlı ugurlu olsun bu araa hayrlı musterıler hayrlı ısler ınsalllahhh

bizim de vardı yani annemin ..ama sadece iç giyim üzerine..

bir de turistlere yönelikti..çok güzeldi çokk..zevkli bir iş..

hAyırlı kazanclar olur inşallah :)

hayırlı olsun olsun cnm damlaya damlaya göl olur inş allahım herkesin yardımcı olsun

hayırlı uğurlu olsun canım Allah bol müşteriler bol kazançlar versin:)

Back