İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

MssPARE MssPARE paremmmmm bende okudum ikindi vakti 1 fetih süresi giremedim yoğundumm birtanem 🥰😍💜
Rabbim kabul etsin niyetini okudum bağışladım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘🥲🥲🤗☺️😍🥰💜
Tez zamanda güzel müjdeler almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻🌺🌷💐🌺🌷 💜💜

MssPARE MssPARE paremmmmm bende okudum ikindi vakti 1 fetih süresi giremedim yoğundumm birtanem 🥰😍💜
Rabbim kabul etsin niyetini okudum bağışladım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘🥲🥲🤗☺️😍🥰💜
Tez zamanda güzel müjdeler almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻🌺🌷💐🌺🌷 💜💜
Amin bitanem yüreğine sağlık ağzına sağlık inşallah RABBIM kabul eder âmin bitsnem💕❤❤💚💙

Sağol cnm Allah razı olsun aynen ilactan sonrası oldu cnm bende de aynı şeyleri yaşadım vucudumun dengesi bozuldu erkek gibi killandim aşırı derece ödem oluştu çok dikkat et hatta kullanma canm arada memelerini kontrol et mutlaka rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲😘🤲
Allah korusun hepimizi 🥺

Yok canim donmus. 5. Gune giden olursa pgtye gitcek. Onun sonucuna bagli saglikli gelirse rahim filmi cekilcem sonra histereskopi olabilirim. Ondan sonra nasipse transfer. 3 ay falan bulcak heralde 🤣
Olsun canım böylesi daha güzel bak hepsi detaylı inceleniyor 🤩 sonucu güzel olsun da beklemeye değer 🥰

Aklınızda bulunsun kızlar asla hormon içerikli ilaç kullanmayın helede protein ve dha iceren ilaçları insan sağlığının hiç bir önemi yok maalesef 😞😞 ben dr güvendim hiç arastirmadim şimdi çok pişmanım keske araştırıp öyle kullansaymisim
Ahh kuzum bu bebeler için yemediğimiz hormon kalmadı bakalım ileride nerede çıkacak acısı 😒

Olsun canım böylesi daha güzel bak hepsi detaylı inceleniyor 🤩 sonucu güzel olsun da beklemeye değer 🥰
İnşallah kurabiyem benim lupus değerim yüksek çıkmıştı şimdi onla ilgili doktpra geldim 13 tüp kan aldı😒 yüksek diye direk lupus olmazmış tarama yaptı. Eğer lupus çıkarsa gebelik açısından da normal de sıkıntılı dedi inşallah çıkmaz ya 😞

İnşallah kurabiyem benim lupus değerim yüksek çıkmıştı şimdi onla ilgili doktpra geldim 13 tüp kan aldı😒 yüksek diye direk lupus olmazmış tarama yaptı. Eğer lupus çıkarsa gebelik açısından da normal de sıkıntılı dedi inşallah çıkmaz ya 😞
İnşallah çıkmaz perim ilaçlarla düşürülebilir mi peki

X