İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Lna16 kuzum yarın başlıyorum kemoterapi ye 4 kür 21 gün arayla alacam kemoterapi sonrasında ışın alacam önlem amaçlı uygulayacağız dedi dr
Meralim Bi tanem Allah razı olsun kuzum benim

Rabbim sana da 99 ismi hürmetine ordaki mucizeler hürmetine şifalar versin

Inşallah duamdasin bitanem ❤❤❣❣❣

Sağol cnm tüp bebek tedavisi öncesi DHA diye bir ilaç verdi dr 3 aylık günde 3 doz kullanıyordum tedavide negatif oldu o ay ki rengligimde memede kitle oluştu cnm ilk evre kanser
Üzmek yok kendini sakın
Vardır bunda da bir hayır meralim rabbim belki seni deneyecek ve sonrası mükafatını vericek inşallah
Sen iyi olmaya bak

Allah razi olsun mucizemim

Rabbim seninde ne dileğin varsa hemen tez zaman da versi balimmmm❤❤❣❣⚘
Amin bitanem cümlemizin
Sağol cnm tüp bebek tedavisi öncesi DHA diye bir ilaç verdi dr 3 aylık günde 3 doz kullanıyordum tedavide negatif oldu o ay ki rengligimde memede kitle oluştu cnm ilk evre kanser
Yaaa çok geçmiş olsun Rabbim bi an önce atlatma ı nasip etsin o ilaç yüzünden mi oldu
Burda Bi kaç kişi önermişti bile çok üzüldüm ya
Benimde ilaçlar bütün dengemi daha çok bozdu yüzüm aşırı tüylendi simsiyah afedersin vaji kuruluk oldu ve hala düzelecek gibi değil yüzüm pul pul dökülüyor kaşınıyor kilo desen berbat bacaklarım kırmızı kırmızı çatlak varis Allah yardımcımız olsun kuzum

Ayy kuzum benim daha iyi olucam inşallah allahin izni ile rabbim her zorluktan sonra kolaylık da veriyor bunada hamdaolsun balimmmm
Dualarımız seninle Meraliimm Rabbim kolaylık versin İncitmesin seni güzel haberlerini yaz buraya ara ara merak ederiz seni çiçeğimmm

Sağol cnm Allah razı olsun aynen ilactan sonrası oldu cnm bende de aynı şeyleri yaşadım vucudumun dengesi bozuldu erkek gibi killandim aşırı derece ödem oluştu çok dikkat et hatta kullanma canm arada memelerini kontrol et mutlaka rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Lna16 kuzum yarın başlıyorum kemoterapi ye 4 kür 21 gün arayla alacam kemoterapi sonrasında ışın alacam önlem amaçlı uygulayacağız dedi dr
Hadi hayırlısı olsun Meralcim
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifanı bulll Aminnn
Biz hep senin yanındayız kuzum unutma lütfen
Hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun buraya
Belki fazla giremem birkaç gün sonra Tr ye gidiyorum ama lütfen bişi olursa etiketleme yapmayı unutma olur mu merak ederim
Öpüyorum seni balım çok geçmiş olsun terkardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…