İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kazen banlamış bizi galiba ahjajss
Ben de Vanessa'ya yorum yaptım ama bir şey demedim ki. Kazen abi eli değmişken bir temizlik yapayım demis galiba hwksks

Hosgeldin parem ❤ ne zamana kadar okuncak canim

Ahh kurabiyemm insallah sen bende kendini gordugun gibi bende seneye kendimi senin yerinde bulurum kosturma sorma valla dun kan verdim bugun kontrolum vardi. Yarinda hematoloji randevum var. Hwpte uzaklar yol yapiyorum git gel ay bu sicakta

Ahh kurabiyemm insallah sen bende kendini gordugun gibi bende seneye kendimi senin yerinde bulurum kosturma sorma valla dun kan verdim bugun kontrolum vardi. Yarinda hematoloji randevum var. Hwpte uzaklar yol yapiyorum git gel ay bu sicakta
Aminn aminn perişim bu muhabbetimizi tebessüm ile hatırlayalım inşallah
Nasıl gidiyor peki başlıyor musunuz bu ay

Insallahh kiz basladim cumartesi ben bayramda veya hemwn sonrasinda toplama olabilirmis nasipse
Yaa Ayy başladım dedin de ben kan tahlillerini falan toparlıyorsun sandım süper o zaman hadi inşallah boll boll kaliteli yumişlerin olsun. Hazır gıdalardan işlenmiş et ürünleri abur cuburlar margarin vs onlara dikkat et canım. Gerçi biliyorsun sen

Ay kurabiyem biliyorumda hic dikkat edesim gelmiyo kiz

Dimi insan bıkıyor artık bi salmak istiyor neyse az daha sık dişini taze transfer mi olacak dondurulmuş mu
Yok canim donmus. 5. Gune giden olursa pgtye gitcek. Onun sonucuna bagli saglikli gelirse rahim filmi cekilcem sonra histereskopi olabilirim. Ondan sonra nasipse transfer. 3 ay falan bulcak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…