İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bende anlamadım.bana sadece çarşamba saat 12 30 da biticek denmiş hangi konu yada nedeni nedir yok bir mesaj mune den mesaj gelirdi
Polimik yok kavga yok maveranin konusuna yazdım ki herkes aynı şeyleri yazdı orda anlamadım valla
Kazen banlamış bizi galiba ahjajss
Ben de Vanessa'ya yorum yaptım ama bir şey demedim ki. Kazen abi eli değmişken bir temizlik yapayım demis galiba hwksks

you-mad-grumpy.gif

Sayfalarcaaa konuşulmuş geneeeeee:skandal::63::63:
Hahah kıyamam 😅😅 parişin gelişine biraz coştuk😅
Geldimmm geldiimm kurabiyem 🤣🤣🤣bende bakıyomm kırmızı bir pare nicki bana bakıyor sonradan ayıktımm :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:
He yaa süpprüz oldu bize de 😅

Kızlar ben geldim :anne::anne::anne::anne::anne::anne::21::21::21::21::21::21::21::21::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:mahpustan çıktım :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi

Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor

Kızlar 10 tane kaldi

Okumak isteyen olursa yarına kadar bitmesi gerekiyor

Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular

🌷💕🤲🤲🤲🌹

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
Black Light Black Light
Hosgeldin parem 🥰❤ ne zamana kadar okuncak canim

Cookiie Cookiie kuzumm perimm özlendin 🥰🥰 sende kendimi görüyorum. Geçen sene bende bu zamanlar ortadan kaybolmuştım yani koşturmacaya başlamıştım 🥰 inşallah senin telaşında güzel müjdelerle sonuçlansın 🥰
Ahh kurabiyemm insallah sen bende kendini gordugun gibi bende seneye kendimi senin yerinde bulurum 😍😍 kosturma sorma valla dun kan verdim bugun kontrolum vardi. Yarinda hematoloji randevum var. Hwpte uzaklar yol yapiyorum git gel ay bu sicakta 🤣

Ahh kurabiyemm insallah sen bende kendini gordugun gibi bende seneye kendimi senin yerinde bulurum 😍😍 kosturma sorma valla dun kan verdim bugun kontrolum vardi. Yarinda hematoloji randevum var. Hwpte uzaklar yol yapiyorum git gel ay bu sicakta 🤣
Aminn aminn perişim 🥰🥰 bu muhabbetimizi tebessüm ile hatırlayalım inşallah 🥰🥰
Nasıl gidiyor peki başlıyor musunuz bu ay 😍

Insallahh 😍 kiz basladim cumartesi ben 🤣 bayramda veya hemwn sonrasinda toplama olabilirmis nasipse 🤭
Yaa Ayy başladım dedin de ben kan tahlillerini falan toparlıyorsun sandım 😍😍 süper o zaman 😍😍 hadi inşallah boll boll kaliteli yumişlerin olsun. Hazır gıdalardan işlenmiş et ürünleri abur cuburlar margarin vs onlara dikkat et canım. Gerçi biliyorsun sen 😍😍🥰🥰

Yaa Ayy başladım dedin de ben kan tahlillerini falan toparlıyorsun sandım 😍😍 süper o zaman 😍😍 hadi inşallah boll boll kaliteli yumişlerin olsun. Hazır gıdalardan işlenmiş et ürünleri abur cuburlar margarin vs onlara dikkat et canım. Gerçi biliyorsun sen 😍😍🥰🥰
Ay kurabiyem biliyorumda hic dikkat edesim gelmiyo kiz 😂

Dimi insan bıkıyor artık bi salmak istiyor 😅 neyse az daha sık dişini 😅 taze transfer mi olacak dondurulmuş mu
Yok canim donmus. 5. Gune giden olursa pgtye gitcek. Onun sonucuna bagli saglikli gelirse rahim filmi cekilcem sonra histereskopi olabilirim. Ondan sonra nasipse transfer. 3 ay falan bulcak heralde 🤣

X