Günaydın nasılsın nerdesin senGünaydınlar
Anliyorum seni păremm ana sen canını sıkma birtanem dediğin gibi herkesin yolu açık olsun herkes kendi bilirIyi oldu lenam öğrenmiş oldum ne olduğunu etiket düşmeyecek durum sanmıyorum bir kış etiket ettim illaki biri düştü düşmese bile burda sohbet eden gelen biriydi insan gelir iki kelime yazar yine gider
Bende bazı arkadaşları etiket yapıyorum baktım gelmiyorlar siliyorum ama başka yerlerde konuşuyoruz herkes gelip yazmak zorunda değil lenam
Benim canımı sıkan devamlı buraya yazan biriydi ve ben saf saf üyelik iptali sanıyordum meğer nick değiştirmiş kk daymış her yere yazmış bu arkadaşla özelde konuştuk sıkıntılarından dolayı hanı bir geçmiş bur paylaşım varken arkasını dönmesini tuhafıma gitti bide gelip cemkirmis neyse gördük onuda gördük canım bende cikardim liteden bitti gitti yolu açık olsun
Benim bilgim yok părem bilir canımcoconat ne yaptı kızlar
kendi ve bebeği iyimi
Koko yatıyor canım hastanede dün dr halen riskisin demiş dün üzgündücoconat ne yaptı kızlar
kendi ve bebeği iyimi
üzülmesin..lütfen güçlü olsunKoko yatıyor canım hastanede dün dr halen riskisin demiş dün üzgündü
Baya
YaaaaKoko yatıyor canım hastanede dün dr halen riskisin demiş dün üzgündü
Baya
Insan ister istemez üzülüyor canım bol bol dua istedi inşallah herşey yoluna girer ve sağlıkla bebeklerini kucağına alır bitanemüzülmesin..lütfen güçlü olsun
bebekler bizden daha güçlü anne karnında
bende 3 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştım
neler yaşadım şurda analtsam herkes şaşırır 5 aylık bebeği alacaklardı vs..
kaç kere hastanede yattım kanamadan vs
ama moral cok önemli
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır
Eki Görüntüle 3077802
Canımmm KızlarımHayırlı Nurlu Cumalar
Bütün umudumuzda ümidimizde Rabbimdedir.Dualarımız kabul olsun
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
@Ballikabak
Madammor
@karamel Latte
@Meral01
@Laavinia
Bal0ncuk
Hayırlı nurlu cumalar canım kızlarımm ballı lokumlarımm
Amin kuzum amin mübarek günYaaaa
Rabbim tez zamanda şifa versin kuzum
Şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim korusun
Bitanem tinosum tatlı ne varsa osun sen seninde cuman hayırlı olsun bal petemEki Görüntüle 3077802
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
@Ballikabak
Madammor
@karamel Latte
@Meral01
@Laavinia
Bal0ncuk
Ben kôtü bi insan diilim, etiket simdi geldi. Keyfi yaptigim bi sey yok. Diger yerlere yaziyorum cunku bi kere sıkınti yasadim, tekrar ozur dileyip diyet yarismasina geri dondum, simdi yine sikintilarimi anlatup takimin modunu geri cekemem. Bir kere sans verdiler. Ben de bwlli etmiyorum derdimi. İnan duygu somurusu icin yapmiyorum, dun de fenalastim. Boslukta gibi, kwndimi kaybedoyorum. Elimde diil. Burada sohbete katilsam bile, bir iki gulucuk atip yine kendimi kotu hissedecwktim. Napayim yani, devamli arkadaslar cok kotuyum, pislolojim bozuk, dayanamiyorum mu yazayim. Boyle birini kimse istemez. Yazip da napayim. Sizin enwrjinizi mi dusureyim. İnkansiz yani benden arkadas, sohbet vb olmaz. Hisimla yazmadim, etikwt simdi geldi. Degisik karakterler, kisiler demen asla hos diil, bwn kotu biri diilim. Neyse artik inanmazsan yapacak bir sey yok. Suan bile yine cocugum ayagimda.uykusuzum, yorgunum. İzindeyim. Esim gwldi. Annemler gitti. Durup nefes alamiyorum cok yorgunum hoscakalSana değer verdim umursadım merak ettim kaç kez yazdım sordum acaba nerde durumu nasıl diye gitti gelmedi diye
Bir dünya etiket yaptım burda ne paylaşıyorsam her etikette ısmin vardı
Gelip diyebilirdim tedavi görüyorum iyiyim yada sıkıntı şu diye
Onca etikete sessiz kalıp simdi nasıl bir hışımla yazdinsa
dün baktım kk da her yere yorumların var oralara yazarken algın varda buraya gelip iyiyim ben yada iki laf demek zor mu şimdimi algın yok
Keyfin bilir seni umursayıp merak eden bana böyle davranarak zaten belli ettin
Tedavinde inşallah iyi olur düzelirsin yine bütün iyi niyet benim olsun mübarek gün
Allah şifa versin ama yaptığın ayıp ve nankörlük Boza vay be insanoğlu
Iyi günler...
Etiket şimdi geldiyse sen şimdi gelmiyorsun topik açıldığından beri geliyorsun ve hep senin sıkıntın vardı zaten ve buradakilerin de.ne sıkıntıları oluyor hepimiz gülücük atıp burda lay lay lomm yapmyoruz gelmek isteyen gelir zorla değil sıkıntı başka bu başka sana burda değer verildi senle özel mesajda yada burda çok konustuk ve sen arkanı döndün ben böyle şeyi sevmem vefa denen bir şey vardır neyse sen anlamıyorsun ama yaptığın büyük nankörlük burda huzurumuz ve herşey çok güzel sende doğru karar vermişin lütfen gelme ve buraya bir şeyde yazma sana da hoşça kalBen kôtü bi insan diilim, etiket simdi geldi. Keyfi yaptigim bi sey yok. Diger yerlere yaziyorum cunku bi kere sıkınti yasadim, tekrar ozur dileyip diyet yarismasina geri dondum, simdi yine sikintilarimi anlatup takimin modunu geri cekemem. Bir kere sans verdiler. Ben de bwlli etmiyorum derdimi. İnan duygu somurusu icin yapmiyorum, dun de fenalastim. Boslukta gibi, kwndimi kaybedoyorum. Elimde diil. Burada sohbete katilsam bile, bir iki gulucuk atip yine kendimi kotu hissedecwktim. Napayim yani, devamli arkadaslar cok kotuyum, pislolojim bozuk, dayanamiyorum mu yazayim. Boyle birini kimse istemez. Yazip da napayim. Sizin enwrjinizi mi dusureyim. İnkansiz yani benden arkadas, sohbet vb olmaz. Hisimla yazmadim, etikwt simdi geldi. Degisik karakterler, kisiler demen asla hos diil, bwn kotu biri diilim. Neyse artik inanmazsan yapacak bir sey yok. Suan bile yine cocugum ayagimda.uykusuzum, yorgunum. İzindeyim. Esim gwldi. Annemler gitti. Durup nefes alamiyorum cok yorgunum hoscakal
Şükür Allaha canimm benimmNasılsın mervem
Hayırlı cumalar canım
Ne oldu anlamadimKızlar sizden bir şey istiycem BOZA arkadaşı etiket yapıyorsanız lütfen bu topikte yapmayın burda olmasını istemiyorum...Bende bugün listeden çıkardım bir insan nankör olmayacak kk bir dünya yere yazıp da buraya gelip cemkirmiyecek
Özelden burdan çok konuştuk şimdi bana dediğine bakın
Rabbim herkesin kalbine göre versin
Kıbrıs tatlisi cnm cektiSen değer verdiğin için kızgınsın părem seni çok iyi anlıyorum ama aynı değeri o sana vermemiş belki..
O yüzden gelmemiş olabilir ya da vakti vs yoktur bilemedim şuan tuhaf bir durum @Magnifiaque mesela gelmiyordu onca etikete dedim hayirdir mervişşş bir sıkıntı mı var etiketlere gelmiyorsun
Dedi Selin senin etikettler gelmiyor bazen görüyorum dedi
Şimdi düşerse etiket yazıyor yazmazsa anlıyorum ki sıkıntı var etiket düşmemiş yani böyle şeyler de söylenmesi lazım insan merak ediyor doğal olarak arkadaşız en nihayetinde surda ama herkes aynı değil malesef paremmmmm ..
Lütfen sıkma canını Kıbrıs tatlım benim canımsın seviliyorsun ballı lokumummmm
Valla pare ben her gun girip buraya bakmiyorum bi sure girmeyince sanirim bildirim de gelmiyo etiketlenince gelip bakiyorum. Yani kimse yanlis anlamasin gebelik topiginde bile ayni seyi yasiyorum 1 gun ya da bi bildirime gitmesen daha bisey gelmiyo. Yani akliniza baska bisey gelmesin. Bi de bu arkadasi ben panik atak konularinda falan gormustum baya sikinti yasiyodu. Mevzuyu tam bilmiyorum parem ama bu hastalik gercekten zor bi hastalik bi gun sevgi kelebegi olurken 1 hafta bambaska biseye donusebiliyosun devamli durumundan yakinmak hos gelmiyo zaten kimsenin seni aayamayacagini farkedince durumundan da yakinmayi birakip insanlardan uzaklasiyosun. Yasamayan bilemez kuzum.Etiket şimdi geldiyse sen şimdi gelmiyorsun topik açıldığından beri geliyorsun ve hep senin sıkıntın vardı zaten ve buradakilerin de.ne sıkıntıları oluyor hepimiz gülücük atıp burda lay lay lomm yapmyoruz gelmek isteyen gelir zorla değil sıkıntı başka bu başka sana burda değer verildi senle özel mesajda yada burda çok konustuk ve sen arkanı döndün ben böyle şeyi sevmem vefa denen bir şey vardır neyse sen anlamıyorsun ama yaptığın büyük nankörlük burda huzurumuz ve herşey çok güzel sende doğru karar vermişin lütfen gelme ve buraya bir şeyde yazma sana da hoşça kal
Eki Görüntüle 3077802
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34