- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah cnm benmYaaaâaa güzel kalbinden öpüyorum
Yaaaaa çok sevindim şuan Rabbim lenaya uzun ömürler versin canım Rabbime emanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah cnm benmYaaaâaa güzel kalbinden öpüyorum
Yaaaaa çok sevindim şuan Rabbim lenaya uzun ömürler versin canım Rabbime emanet
Evdeyim kuzumm şimdilik birazdan çıkıcammJou yavru ne yaptın durum nedir
Lenam dün ilk sayfaya topige uygun bir kaç görüntü paylaştım baktım alt sayfada boza arkadaşa nick değiştirmiş tamam olabilir dedim yeni telfi üyelik iptali yaptırdı sanıyordum baktım hiç gitmemes kk da her yere yazmış yazdin olabilir ama ben her gün buraya bir şey paylaşıyorum etikette var bir kaç kez nerde durumu nasıl diye özel yazdım ve ayrıca özel mesajla çok konuştuk insan gelir onca etikete karşın derdi burdayım nick degistirdim iyiyim ne var bunda ALLAH aşkınaBenim etiket listemde yok kuzum o kişi yazıları gördüm Rabbim herkesin içine anlayış ve merhamet duygusu versin duyarlılık versin părem ..
Sıkma canını sen üzülme de Rabbim iyi insanlarla anlayışlı insanlarla kesiştirsin yollarımızı
Aminnn inşallah canım benim çokça AminnnnAllah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah cnm benm
Balımm benimm oylee bekliyorumm simdi evdeyimm yarımsaate cıkarız zatennJou kuzum benim ballı lokumumun belki şuan hazırlanıyorsunnn hastaneye gitmek için yavaştan yavaştan..
Rabbime emenetsiniz uyuyup uyandıktan sonra inşallah Allah'ın izni ile Almira bebek kucağında çiçeğim
Rabbim kolaylik versin inşallah eylemesin o yolda kimseyi bugün doğuracak olan herkesi Aminnnn
Çok seviliyorsunnnn birtanem zaten haberleşiriz biliyorsun
Sen değer verdiğin için kızgınsın părem seni çok iyi anlıyorum ama aynı değeri o sana vermemiş belki..Lenam dün ilk sayfaya topige uygun bir kaç görüntü paylaştım baktım alt sayfada boza arkadaşa nick değiştirmiş tamam olabilir dedim yeni telfi üyelik iptali yaptırdı sanıyordum baktım hiç gitmemes kk da her yere yazmış yazdin olabilir ama ben her gün buraya bir şey paylaşıyorum etikette var bir kaç kez nerde durumu nasıl diye özel yazdım ve ayrıca özel mesajla çok konuştuk insan gelir onca etikete karşın derdi burdayım nick degistirdim iyiyim ne var bunda ALLAH aşkına
Nankör insanoğlu değişik karakter değişik kişilik çok tedavi oluyormuş olsun Iyide olsun ama bunun tedaviyle ilgisi yok bunun karakterle ilgisi var burda istemiyorum değer verilen yere sırtını dönüyorsa hiç gelmesin
Aman boşver değmez cidden saf saf nerde bu kız diye üzülürken meğer nick değiştirmiş kk daymış Allah mübarek gün ne okursa olsun iyi insanlar çıkarsın karsimizaben ne olduğunu anlamadım cok takip edemiyorum ama üzülme parem..
sıkma canını kmse için
yerimmmm seni kocaman sarıldım aşkomBalımm benimm oylee bekliyorumm simdi evdeyimm yarımsaate cıkarız zatenn
Vallaha kucagımda zaman su gibi gerçektennn
Sende çok çook seviliyorsunn güzel balım beniimm
Bende iyiyim kuzumİyiyim Öznurcum sen nasılsın tatlım
Hayırlı cumalar pariiş
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Allah iyilik versin ÖznurcumBende iyiyim kuzum
Hayırlı cumalar pariiş
Daha ben doğurmadan basmiş hemennJou hamile günlüğün bile doğurdu gösteriyor ya kuzummm
Bende koskocaaammmaaannnnnyerimmmm seni kocaman sarıldım aşkom
Iyi oldu lenam öğrenmiş oldum ne olduğunu etiket düşmeyecek durum sanmıyorum bir kış etiket ettim illaki biri düştü düşmese bile burda sohbet eden gelen biriydi insan gelir iki kelime yazar yine giderSen değer verdiğin için kızgınsın părem seni çok iyi anlıyorum ama aynı değeri o sana vermemiş belki..
O yüzden gelmemiş olabilir ya da vakti vs yoktur bilemedim şuan tuhaf bir durum Magnifiaque mesela gelmiyordu onca etikete dedim hayirdir mervişşş bir sıkıntı mı var etiketlere gelmiyorsun
Dedi Selin senin etikettler gelmiyor bazen görüyorum dedi
Şimdi düşerse etiket yazıyor yazmazsa anlıyorum ki sıkıntı var etiket düşmemiş yani böyle şeyler de söylenmesi lazım insan merak ediyor doğal olarak arkadaşız en nihayetinde surda ama herkes aynı değil malesef paremmmmm ..
Lütfen sıkma canını Kıbrıs tatlım benim canımsın seviliyorsun ballı lokumummmm
sanırım o arkadaş diyet grubundada sorun yaşayp gitmiştiAman boşver değmez cidden saf saf nerde bu kız diye üzülürken meğer nick değiştirmiş kk daymış Allah mübarek gün ne okursa olsun iyi insanlar çıkarsın karsimiza
valla öyle olmuş kuzummDaha ben doğurmadan basmiş hemenn
Günaydın beğeni kraliçesiiiGünaydınlar
Bilmiyorum canım böyle yapıyorsa her yerde sorun yaşarsanırım o arkadaş diyet grubundada sorun yaşayp gitmişti
snra geri geldi