- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Günaydın güzel kızlar
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Aman kız her konu farklı renk olmuş yaAaa nolmus ki kızsen nasılsın paniğimsuyum
Hayırlı cumalar parişim sıkma canını balım gelen gelir gelmeyen gelmez. Etiket yaparız baktı dönmüyor çıkart listeden kimse için canını sıktığına değmez ballı krakerim
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Beni de yanlış anlamayın ben bazen bebeğimden ötürü gece girebiliyorum çoğu zaman ama yeter ki etiket gelsin gece bile olsa dönerim .Hayırlı cumalar parişim sıkma canını balım gelen gelir gelmeyen gelmez. Etiket yaparız baktı dönmüyor çıkart listeden kimse için canını sıktığına değmez ballı krakerim
Ben senin kalbini yerimBeni de yanlış anlamayın ben bazen bebeğimden ötürü gece girebiliyorum çoğu zaman ama yeter ki etiket gelsin gece bile olsa dönerim .Catlak-kurabiye Minnosprenses Migrenben biliyo zaten . Ama dediğim gibi yeter ki gireyim girme vaktim olsun
Ha ben sandım ki etiketleyil.yazmayinca filan panigim. Panigim sen nasılsın . Bak çok helva tatlı yemeBen senin kalbini yerimparişin dediği durum başka canım. Galiba bdv de falan konusu varmış arkadaşın parişim de merak ediyormuş nasıl oldu diye. Dönmeyince o yüzden kırıldı
Ne oldu canımKızlar sizden bir şey istiycem BOZA arkadaşı etiket yapıyorsanız lütfen bu topikte yapmayın burda olmasını istemiyorum...Bende bugün listeden çıkardım bir insan nankör olmayacak kk bir dünya yere yazıp da buraya gelip cemkirmiyecek
Özelden burdan çok konuştuk şimdi bana dediğine bakın
Rabbim herkesin kalbine göre versin
Mabemmm canım benim.brnde bundan iki üç hafta önce atak geçirdim neler yaşadım burda paylaştım biliyorum mevzu hastalığı değil bitanem bambaşka bir şey rabbim.sifa versin yazdımsa mubarek gün inşallah iyi olur diyeValla pare ben her gun girip buraya bakmiyorum bi sure girmeyince sanirim bildirim de gelmiyo etiketlenince gelip bakiyorum. Yani kimse yanlis anlamasin gebelik topiginde bile ayni seyi yasiyorum 1 gun ya da bi bildirime gitmesen daha bisey gelmiyo. Yani akliniza baska bisey gelmesin. Bi de bu arkadasi ben panik atak konularinda falan gormustum baya sikinti yasiyodu. Mevzuyu tam bilmiyorum parem ama bu hastalik gercekten zor bi hastalik bi gun sevgi kelebegi olurken 1 hafta bambaska biseye donusebiliyosun devamli durumundan yakinmak hos gelmiyo zaten kimsenin seni aayamayacagini farkedince durumundan da yakinmayi birakip insanlardan uzaklasiyosun. Yasamayan bilemez kuzum.
Hahah bunu gel de anneme anlatHa ben sandım ki etiketleyil.yazmayinca filan panigim. Panigim sen nasılsın . Bak çok helva tatlı yemebenim gibi yoksa veremezsin kglari . Bol bol su iç ,sebze ye et ye hepsi sana süt olacak
Çıkardım canim listeden hiç uğraşmam ama.hakka giriyorlar oda onların sorunuHayırlı cumalar parişim sıkma canını balım gelen gelir gelmeyen gelmez. Etiket yaparız baktı dönmüyor çıkart listeden kimse için canını sıktığına değmez ballı krakerim
Boşver bitanem canını yediğimÇıkardım canim listeden hiç uğraşmam ama.hakka giriyorlar oda onların sorunu
İşi gücü olmayan izliyor işteSabah sabah seda Sayana takıldımmm
Hellppp helpppppçok helpp yaf bunları ciddi ciddi izleyen var mı
Benim dilimsin gonlumsun kalbi biliyorsun konu başka iste yerim seniBen senin kalbini yerimparişin dediği durum başka canım. Galiba bdv de falan konusu varmış arkadaşın parişim de merak ediyormuş nasıl oldu diye. Dönmeyince o yüzden kırıldı
Eki Görüntüle 3077802
Canımmm KızlarımHayırlı Nurlu Cumalar
Bütün umudumuzda ümidimizde Rabbimdedir.Dualarımız kabul olsun
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
Migrenben
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@MaviMabellee
@PiXiEE
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Meral01
M Mevsim hep bahar
@Bal0ncuk
Eki Görüntüle 3077841
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
Jou
Migrenben
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Meral01
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Hahah o kadar saçma ve iğrenç bir program kiİşi gücü olmayan izliyor işte
Kuzum bitanem konu etikete dönmemek değil konu bu arkadaşın sorunları vardı Bdv konu açtı intihar edicem gibi çok özelden konuştuk ve kayboldu bende endişe ettim nerde bunkiz diye özele yazdım buraya yazdim dün farkettimki nicki değişmiş hep kk daymış gitmemiş yani insani salak saf yerine konulmasına kızdım bitanemBeni de yanlış anlamayın ben bazen bebeğimden ötürü gece girebiliyorum çoğu zaman ama yeter ki etiket gelsin gece bile olsa dönerim .Catlak-kurabiye Minnosprenses Migrenben biliyo zaten . Ama dediğim gibi yeter ki gireyim girme vaktim olsun
Şimdi aynı bu moddadjr elo
Biliyorum parem senin niyetiniBenim dilimsin gonlumsun kalbi biliyorsun konu başka iste yerim seni