İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Hahah bunu gel de anneme anlat şeker komasına gircem bol su içiyorum canım yeşilliğe de bugün başlıcam inşallah. Ne duyarsam deniyorum işte canım inşallah artar oğlan gelene kadar
Benim kız 3.aya dek zorla emzirdim biliyosun ve şuan biraz önce sıktım halen sütüm var ama bitti bitecek emen yokki aylardır yani inan emen emiyor nasiplenen nasipleniyor üzülme sakın zaten stres çok etken ,ben çok üzüldüm emmedi diye halen üzülüyorum düşün Dr a gittim sırf bu yüzden takıyorum diye . Mamayida sevmiyor ,sütle ilgili hicbisey sevmiyo.allahtan ek gıdaya gectim

Minnosprenses M Mevsim hep bahar Saliha40 burayı okuyun yavrular

Ay şimdi net anladım parem çok çok haklısın hani ben burada görüştüklerime bile bir ara gidecektim mesaj atttim ki haberin olsun gidiyorum sonra vazgeçtim.kaldim hani halbuki o kdar diyalogum olmasa bile yazdım sen çok çok haklsiin bacim

Orası da öyle balım ne bileyim çok taktım kendimi suçlu hissediyordm ama İyiym kafamı toparlıyorum güçlü olmam lazım şekerden dişim ağrıyor ne zaman başlıyor ek gıda sizin

Orası da öyle balım ne bileyim çok taktım kendimi suçlu hissediyordm ama İyiym kafamı toparlıyorum güçlü olmam lazım şekerden dişim ağrıyor ne zaman başlıyor ek gıda sizin
Başladı 6 aylık oldu kızım teyzesi . 5 ayllikken basattim tadimlarla ,anne sütü almiyo.diye ama net 2 haftadır filan

Hhaaha kız ne kalitesiz bir program ben mügeye bakıyorum benim.psikoloji bozulmuyor Kurbikim yerle bir oluyor müge sayesin de
Kesinlikle çok iğrenç ya izlerken yanıma bi kova alasım geliyor
Hahah müge tam hastanelik eder parişim yaf gündüz kuşağında kaybolmayalım

Hahah o kadar saçma ve iğrenç bir program ki kalan psikolojimi de seda Sayan programında yitirip gideceğim dün ben sana takılıyordm da artık sizde bana dersiniz zavallıyı nasıl bilirdiniz diye
Hahahaha ben dün yapılan şakayla kafam karıtı ya

MssPARE okufum kuzum herkesi önemseme lütfwn evet haklısın bende çıkardım etiket listemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…