Valla pare ben her gun girip buraya bakmiyorum bi sure girmeyince sanirim bildirim de gelmiyo etiketlenince gelip bakiyorum. Yani kimse yanlis anlamasin gebelik topiginde bile ayni seyi yasiyorum 1 gun ya da bi bildirime gitmesen daha bisey gelmiyo. Yani akliniza baska bisey gelmesin. Bi de bu arkadasi ben panik atak konularinda falan gormustum baya sikinti yasiyodu. Mevzuyu tam bilmiyorum parem ama bu hastalik gercekten zor bi hastalik bi gun sevgi kelebegi olurken 1 hafta bambaska biseye donusebiliyosun devamli durumundan yakinmak hos gelmiyo zaten kimsenin seni aayamayacagini farkedince durumundan da yakinmayi birakip insanlardan uzaklasiyosun. Yasamayan bilemez kuzum.
Mabemmm canım benim.brnde bundan iki üç hafta önce atak geçirdim neler yaşadım burda paylaştım biliyorum mevzu hastalığı değil bitanem bambaşka bir şey rabbim.sifa versin yazdımsa mubarek gün inşallah iyi olur diye
Mevzu buraya gelip gelmemesi de değil
Gelmek zorunda değil
Ama şu var canım benim bu arkadaşın baştan beri hep sorunu var Bdv konuları var ve arkadaş öğretmen çalışıyor ben çok konuştum özelden burdan yani bir iletişim var
Ben sanıyorum ki üyelik iptali yaptı Bdv de konu açtı canım.intihar edicem yazdı sonra gitti o ara çok yazdım konuştuk özelden neyse merak ettim endişe ettim kaç kez burdan etijetbyapip sordum bu kiz nerde diye ve her paylasimda listede var bakabilirsin bir kaç sayfa öncesine bile dün bu topuğun ilk sayfasına gif ekledim bur kaç sayfa okudum baktım ki ben şok boza nikini değiştirmiş olabilir gelmiş dedim sevindim sonra baktım ne zaman gelmiş hanı ben üyelik iptali sanıyordum ya baktım ki hiç üyelik iptali yapmamış hep kk daymış yani ben merak ettim etiket yaptım her cuma bayram.kandil yada müzik paylaşımlarına etiket oldu gelipte tek kelime yazmadı...bunun hastalıkla ilgisi yok canım bu karakter.meselesi
Insan gelir derki kızlar ben buralardayim merak etmeyin ama buraya gelmek istemiyorum sizinde moralinizi bozmak istemem desin
Ve başka topikler de yine aynısını yapmış arkadaş ben değer verdim önemsedim üzüldüm merak ettim gelio burda sanki bir şey olmamış gibi çıkışmadı normal değil
Insanı salak saf yerine koymaya his değil
Canım bak bende etijet yapıyorum olabilir etijet düşmez yada yazmak istemez ama ben konuşurum herkesle bur dünya etiket yaptığım gelip selam vermeyen kişiler oluyor ama ben başka yerlere konuşuyorum sorun bu değil
Bende atak geçirdim aynen kendimi soyutladım kimseyle girusmekmkonusmak istemedim buraya bile gelmedim beğeni yaptım bazen yapmadım bile ama başka yerlere çatır çatır yaz buraya onca etikete sessiz kal ki burda ina değer verildi ida bunu bilmedi mabem herkes kendine yakisani yapar bana ne diyebilirdim ama kızdığım kaç kez nerde bu kız diye endişe ettim özele yazdım neyse canım baya uzun oldu..böyle iste mabellam