İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Jou kuzum benim ballı lokumumun belki şuan hazırlanıyorsunnn hastaneye gitmek için yavaştan yavaştan..
Rabbime emenetsiniz uyuyup uyandıktan sonra inşallah Allah'ın izni ile Almira bebek kucağında çiçeğim
Rabbim kolaylik versin inşallah eylemesin o yolda kimseyi bugün doğuracak olan herkesi Aminnnn
Çok seviliyorsunnnn birtanem zaten haberleşiriz biliyorsun

Lenam dün ilk sayfaya topige uygun bir kaç görüntü paylaştım baktım alt sayfada boza arkadaşa nick değiştirmiş tamam olabilir dedim yeni telfi üyelik iptali yaptırdı sanıyordum baktım hiç gitmemes kk da her yere yazmış yazdin olabilir ama ben her gün buraya bir şey paylaşıyorum etikette var bir kaç kez nerde durumu nasıl diye özel yazdım ve ayrıca özel mesajla çok konuştuk insan gelir onca etikete karşın derdi burdayım nick degistirdim iyiyim ne var bunda ALLAH aşkına
Nankör insanoğlu değişik karakter değişik kişilik çok tedavi oluyormuş olsun Iyide olsun ama bunun tedaviyle ilgisi yok bunun karakterle ilgisi var burda istemiyorum değer verilen yere sırtını dönüyorsa hiç gelmesin

Balımm benimm oylee bekliyorumm simdi evdeyimm yarımsaate cıkarız zatenn
Vallaha kucagımda zaman su gibi gerçektennn
Sende çok çook seviliyorsunn güzel balım beniimm

Sen değer verdiğin için kızgınsın părem seni çok iyi anlıyorum ama aynı değeri o sana vermemiş belki..
O yüzden gelmemiş olabilir ya da vakti vs yoktur bilemedim şuan tuhaf bir durum Magnifiaque mesela gelmiyordu onca etikete dedim hayirdir mervişşş bir sıkıntı mı var etiketlere gelmiyorsun
Dedi Selin senin etikettler gelmiyor bazen görüyorum dedi
Şimdi düşerse etiket yazıyor yazmazsa anlıyorum ki sıkıntı var etiket düşmemiş yani böyle şeyler de söylenmesi lazım insan merak ediyor doğal olarak arkadaşız en nihayetinde surda ama herkes aynı değil malesef paremmmmm ..
Lütfen sıkma canını Kıbrıs tatlım benim canımsın seviliyorsun ballı lokumummmm

ben ne olduğunu anlamadım cok takip edemiyorum ama üzülme parem..
sıkma canını kmse için
Aman boşver değmez cidden saf saf nerde bu kız diye üzülürken meğer nick değiştirmiş kk daymış Allah mübarek gün ne okursa olsun iyi insanlar çıkarsın karsimiza

Iyi oldu lenam öğrenmiş oldum ne olduğunu etiket düşmeyecek durum sanmıyorum bir kış etiket ettim illaki biri düştü düşmese bile burda sohbet eden gelen biriydi insan gelir iki kelime yazar yine gider
Bende bazı arkadaşları etiket yapıyorum baktım gelmiyorlar siliyorum ama başka yerlerde konuşuyoruz herkes gelip yazmak zorunda değil lenam
Benim canımı sıkan devamlı buraya yazan biriydi ve ben saf saf üyelik iptali sanıyordum meğer nick değiştirmiş kk daymış her yere yazmış bu arkadaşla özelde konuştuk sıkıntılarından dolayı hanı bir geçmiş bur paylaşım varken arkasını dönmesini tuhafıma gitti bide gelip cemkirmis neyse gördük onuda gördük canım bende cikardim liteden bitti gitti yolu açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…