- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
afiyet olsun agam
Ne yapıyon dutum görünmüyorsun nasıl oldun daha iyisindir inşallahTeşekkür ederim
sağol canım bende en fazla 2 bardak içiyorum ama genelde 1 bardakOoo afiyet olsungünde iki bardaktan fazla Zarar, biliyosun dimi?
aaa etki yapıyor demekki sende beyaz çay falan içsen oda yapıyor muOhhh afiyet olsunben ödemiyorum tansiyonum düşüyor benim
ahahaha aklım fikrime geliyo akşam olunca uyku ağır basıyoAnladım mercimekli kek
Sağol yavriafiyet olsun agam
Ne yapıyon dutum görünmüyorsun nasıl oldun daha iyisindir inşallah
Hahah biz mercimeki fırına verdikahahahaha ikincisi daha doğru ufo gel beni al gel beni al ulaannnnn
mercimek
Ödeyemiyorum demisim Hahhaha hay klavye senin taaaaa ananı seveyimOhhh afiyet olsunben ödemiyorum tansiyonum düşüyor benim
Bende iyiyim saolasin canımSağol yavri
sağol kuzum daha iyiyim sen nasıldın
Bari şişeyi at kızFoto mu neyini atayım kız bildiğin dümdük maden suyu işteyeni gelin atsın foto
Haha farkettimÖdeyemiyorum demisim Hahhaha hay klavye senin taaaaa ananı seveyim
Icemiyorum olucaktı
Beyaz çay hiç denemedim bilmem ki ama yeşil çay hemen baş dönmesi yapıyor bendeaaa etki yapıyor demekki sende beyaz çay falan içsen oda yapıyor mu
Ben şimdi önceden ısıtılmış 200derece fırına yolluyacam siziHahah biz mercimeki fırına verdik
Pare şimdi bizi gruptan atarmış nece konuşuyorsunuz siz diye
senin mercimek karnındaHahah biz mercimeki fırına verdik
Pare şimdi bizi gruptan atarmış nece konuşuyorsunuz siz diye
ay pareeee ağzım ayrıldıBen şimdi önceden ısıtılmış 200derece fırına yolluyacam sizi
Mercimekli kurabiye mucizesi diye
Bari şişeyi at kızbanane bananeeee, maden suyuuuu
Yaparım bakay pareeee ağzım ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?