Hahhahah bende diyorum bu kimKalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim
Emmennnnn rose boşver herkes kendi bildiği gibi devam etsinHoş bulduk. Bu sefer gitmicem kolay kolay geriokudum, kapandı evet. Dikkat ettin mi,son zamanlarda yeni bir furya, "çocuğa kaliteli yaşam sunamazsan doğurma " hani bakamassan maddi olarak vardı, şimdi bir çıta yükseltilmiş. İlerde biraZ daha mı yükselir acaba o çıta. Çocuğu koleje gönderemezsen doğurma . Çocuk senede bir Paris'e gitmeli,bak gidemeyecekse doğurma çocuğa piyano dersi verdiremeyeceksen doğurma. İyi de hamile değilken erteleyene lafım yok ki, durumu daha iyi olsun diye beklesin ama bu bebek gelirken gitti !!! bak çocuğu sefil etme, şimdilik engelle hayata gelmesini, borçlarını ödeyince tekrardan çağırirsin, ittiğin evladını.
Gelen evladı geri göndermek mi daha günah, yoksa elinde olmadan çıtası yüksek ekonomik imkan sunamamak mı?
Fazla yiyoruz bu aralar yok gözleme.fellah derken bide bugün ekmek kadayifi ohhh şekerler.firladiBen bile diyorum bu kim diye parem kafaları yine şekerledik
Buda gözel ya yalan dünyaya sahtekar dünyaya kulaklarını tıkamış. Mutluluğa uzanmış gibikalıpta
borcam da nerde istersen deniyorum
yaaa ben de yabancı sanıyrum öteki gözeldi
Sus sus bugünFazla yiyoruz bu aralar yok gözleme.fellah derken bide bugün ekmek kadayifi ohhh şekerler.firladi
Kız siz borcam da ne deniyonuzkalıpta
borcam da nerde istersen deniyorum
yaaa ben de yabancı sanıyrum öteki gözeldi
Ben maden suyu içiyorum şu kafayla tam da şu moddaHadi herkes içeceğini alsın gelsin
Kim zamanı olduğu halde üşenmeyip yaparsa, öpücük vericem,,ya da kalp koyucam
D u t MssPARE
Fatmazell
bir mucizee
ASSOSyal
PeRRieR
coconatt
Minnosprenses
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ben kahve yapıyorum
Hamuru yaptın mıSus sus bugünMinnosprenses gözleme yaptırıyor yarında sen ekmek kadayıfı yaptırcan o değil de başım dönüyor o gözlemeleri kim açacak ulan minnoş ulan minnoş
Hadi herkes içeceğini alsın gelsin
Kim zamanı olduğu halde üşenmeyip yaparsa, öpücük vericem,,ya da kalp koyucam
D u t MssPARE
Fatmazell
bir mucizee
ASSOSyal
PeRRieR
coconatt
Minnosprenses
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ben kahve yapıyorum
KekkkkKız siz borcam da ne deniyonuz
Yaptımm bekliyor beni ancak bekler zaten hiç kendi kendime açılayım içimi doldurayım pişireyim diyen yokHamuru yaptın mı
Foto isteriz. Maden sulu selam,Ben maden suyu içiyorum şu kafayla tam da şu modda
Aaa evet o da gelsin
Foto mu neyini atayım kız bildiğin dümdük maden suyu işteFoto atmayı unutmayın
Pek umudum yok ama neyse
Hadi şaşırtin beni
Ayyy çok mutlu oldum. Afiyet olsun
ahahahaha ikincisi daha doğru ufo gel beni al gel beni al ulaannnnnBuda gözel ya yalan dünyaya sahtekar dünyaya kulaklarını tıkamış. Mutluluğa uzanmış gibisanki sanki şeyy UFO görmüş de gelin alın beni canıma yetti dermiş gibi Allahım hayal dünyama bak sodayı fazla kaçırdım galiba
mercimekKız siz borcam da ne deniyonuz
Teşekkür ederimAyyy çok mutlu oldum. Afiyet olsun
Anladım mercimekli kekahahahaha ikincisi daha doğru ufo gel beni al gel beni al ulaannnnn
mercimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?